drugari upomoc

Kao prvo, dugo ces se boriti da ga osvojis (ali ti volis da se boris,zar ne?) Kao drugo, nikad nece biti zadovoljan (bar do kraja). Kao trece (i najcrnje) pazi se obmana i paklenih planova koje neces ni primetiti (predosetiti mozda) sve dok ne dodje svrsen cin (jeste da si skorpija ALI...)
 
cicko19:
ala ti umes da utesis coveka...malo sam se smorila sa doticnim pa trazim savet...ali hvala u svakom slucaju :lol:

Hej polako... Verovatno sam pomalo subjektivan zbog licnog iskustva :) Prati sledece i biceti jasno:
Skorpija i devica...
1. Devica optuzuje skorpiju da je suvise strasna, duboka, seksualna, intimna, osecaj dugotrajne mrznje se najlakse kod nje javlja, nefleksibilna... A skorpija optuzuje devicu da je suvise analiticna, pedantna, hladna, materijalna, promenjiva... I nastavljaju oni tako, naravno ne valja i gle cuda RASKID.
2. Vazi isto ovo od gore ALI devica shvata da joj fali malo skorpijske upornosti, strasti, seksualnosti i gle cuda ne vazi vise ono pravilo da je stub neduhovnosti i frigidnosti zodijaka (postaje bolja) A skorpija shvata da joj fali malo devicinog hladnog, analiticnog i fleksibilnog materijalnog razuma i gle cuda moze da pogleda neke stvari iz drugog ugla i da ih razume i ne mrzi vise toliko druge jer svoju strast drzi pod kontrolom i razume je (postaje bolja)...
Analogiju mozes preneti na spoj bilo koja dva (pod)znaka zodijaka.
Kljuc nase srece je u nasim rukama ako smo dovoljno pametni i duhovno zreli (ovladali ostalim kvalitetima, doduse i partner mora to isto)... ;-)
 

Back
Top