G
Gk 87
Gost
Ovako tema je da li bi vam smetalo da je vash partner druge rase i druge boje koze?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Gk 87:Ovako tema je da li bi vam smetalo da je vash partner druge rase i druge boje koze?
Mislim da je sve receno 8)Incognito:Da sam mongoloidni idiot, mozda bi mi i smetalo... Normalnim ljudima nije vazna: rasa, boja koze, nacionalnost, vera...
Svi su ljudi isti
Vazno je ono iznutra...
TO JE DDDUH!Incognito:Da sam mongoloidni idiot, mozda bi mi i smetalo... Normalnim ljudima nije vazna: rasa, boja koze, nacionalnost, vera...
Svi su ljudi isti
Vazno je ono iznutra...
A JA BRATE CRNKINJU!!!!!! :wink:myst:JA HOCU DA OZENIM KINESKINJU PA ETO TI NA :wink:
znas, nekad se pronadju bas dobre teme...UrosWasHere:Iz kog li si budzaka iskopala ovu temu...
kalliope:znas, nekad se pronadju bas dobre teme...UrosWasHere:Iz kog li si budzaka iskopala ovu temu...
evo, kada bi me neko pitao da li mi je vazna boja koze, vera, jezik, kao iz topa bih odgovorila da nije. a onda, kad se malo zamislis - sve je to lepo i bajno, sigurno bi mi bilo lepo ako se razumemo - ali tu su neke razlike zbog kojih je tesko postaviti se.
recimo da volim muslimana, kakav bi kompromis u veri trebalo da napravimo? ako je ozboljno, koju veru bi imala nasa deca?
mozda nije vazno u ovom trenutku, mozda bih uspeli sve to da prevazidjemo, ali COVEK SE ZAPITA.
ajde, da zivim recimo u SAd bas bi me bilo briga, kod njih je pola brakova mesovito, ali ovde? svi bi me gledali ko marsovca, ne daj boze da mi dete bude... hmm... kako se ono kaze kad je pola belko pola crno? eh, ne kogu da se setim. nije vazno, ali svi znamo kakvi bi to bili komentari u skoli, na ulici.
mozda se nesto i promeni nabolje dok dodje vreme za moju decu![]()
Keeper:meni je keva preporuchila da ozhenim neku jedru, krupnu i zdravu Brazilku..... mmmmmmmhm. kao, da bi imali zdrav porod. bolesno. vecj vidim oglas - trazhi se jedra brazilka za oplodnju.
baka kazhe da ozhenim ukrajinku il cje me se odrecji... hocje samo nashe i nashe. dobro je da joj nisam rekao da mi je bivsha bila, obrni okreni, muslimanka... i gde da sad nadjem ukrajinku? ruslanu, yebote?
UrosWasHere:Pa valjda u..........................Ukrajni![]()