- Poruka
- 354.450
Volite se,vencate se, ili niste vencani ali živite zajedno,romanticni ste,.imate posao oboje.sredite svoj topli dom.kupite kola.Lepo je,skladno i srecni ste.sve dok jednog dana to sto imate ne krene drugim tokom.komunikacija polako zamire.vise ne cujete jedno drugo.Ne sedate za sto zajedno..ne jedete zajedno.ne idete skoro nigde vise zajedno..svako ima svoj novcanik i svako ima svoje vreme.pred decom glumite da je sve u redu.neki prijatelji vide sta se dogadja a neki opet veruju da je i dalje sve ok..a nije.
Posle ovog uvoda je ono sto me zanima i sta sam htela da vas pitam..:
I pored svega navedenog vi i dalje lezete u isti krevet i ustajete ujutro iz njega toplog.
Ne tako davno taj isti krevet bio je izguzvan,mokar,pun mirisa i strasti a sada je hladan i kao tudj.
Zanima me sta se dogadja..zasto i dalje nastavljate iako znate da ljubav vise ne stanuje kod vas
Šta je to sto vas drzi prikovane u tom hladnom i nadasve tuznom odnosu,braku ili dugogodisnjoj vezi..
Posle ovog uvoda je ono sto me zanima i sta sam htela da vas pitam..:
I pored svega navedenog vi i dalje lezete u isti krevet i ustajete ujutro iz njega toplog.
Ne tako davno taj isti krevet bio je izguzvan,mokar,pun mirisa i strasti a sada je hladan i kao tudj.
Zanima me sta se dogadja..zasto i dalje nastavljate iako znate da ljubav vise ne stanuje kod vas
Šta je to sto vas drzi prikovane u tom hladnom i nadasve tuznom odnosu,braku ili dugogodisnjoj vezi..