Друга Србија, добија, само кад Прва Србија губи (стари али веома актуелан текст)

vracaracc

Buduća legenda
Poruka
38.315
Druga-prva Srbija,patriote-izdajnici,četnici-partizani,ovi-oni,zašto?

Не знам.
Питај СПАВАЧа и остале који потенцирају ту поделу и који су је измислили.........а ту је и денсерка - трећесрбијанка.

vracaracc

Buduća legenda
Poruka
38.315
Koliko sam primetla, ti si taj koji otvara teme o drugoj Srbiji.

Наравно.......тражим одговоре о менталном склопу индивидуа које потенцирају ту поделу и које су је измислиле.

kruskica...ca

Iskusan
Banovan
Poruka
5.489
Pre svega ta podela na novu i staru, prvu i drugu Srbiju je totalno debilna.
Srbija je jedna i tako treba da bude shvaćena. Oni koji pristaju da se svrstaju u bilo koju od ove dve, falš, stvorene Srbije su budale. Definitivno.
I jedni i drugi su ekrstemni u svojim stavovima, niko od njih nije u pravu.

vracaracc

Buduća legenda
Poruka
38.315
Pre svega ta podela na novu i staru, prvu i drugu Srbiju je totalno debilna.
Srbija je jedna i tako treba da bude shvaćena. Oni koji pristaju da se svrstaju u bilo koju od ove dve, falš, stvorene Srbije su budale. Definitivno.
I jedni i drugi su ekrstemni u svojim stavovima, niko od njih nije u pravu.

Ја се само могу сложити са твојим ставом.

vracaracc

Buduća legenda
Poruka
38.315
Zanimljivo mi je da niko ne potencira da je iz prigradskih naselja. :zper:

има ту неких психолошких зачкољица али није место ни време........пар пута сам то објашњавао на примеру извесног затворског чувара са југа Србије.

munjoliki

Domaćin
Poruka
4.324
Не знам.
Питај СПАВАЧа и остале који потенцирају ту поделу и који су је измислили.........а ту је и денсерка - трећесрбијанка.

A kakve veze imaju oni,nije ovo jedini tekst sa terminima prva-druga Srbija a još je uvek sveža nametnuta podela na tzv.patroite i izdajnike.
Autor teksta zajedno sa pojedinim novinarima su huškači,trovači,kao šatro istraživači nekih teorija.

Skydancer

Elita
Poruka
23.426
Не знам.

Ako mislis da me uvredis svojim pritupim komentarima, uzalud ti je rabota. Ovde na forumu ne fali trecerazrednih bednika (sto bi mm rekao), tako da sam razvila toleranciju na glupost. A sad trci da me prijavis.

Da se latis neke knjige, umesto sto od jutra do sutra blejis na forumu, znao bi sta znaci "skydancer".

vracaracc

Buduća legenda
Poruka
38.315
Ako mislis da me uvredis svojim pritupim komentarima, uzalud ti je rabota. Ovde na forumu ne fali trecerazrednih bednika (sto bi mm rekao), tako da sam razvila toleranciju na glupost. A sad trci da me prijavis.

Дакле пелцована?

Опрости,
Да ниси писала оне контрадикторне ствари о Банету Ивковићу,вероватно бих прихватио ово што си сада изјавила.

vracaracc

Buduća legenda
Poruka
38.315
A kakve veze imaju oni,nije ovo jedini tekst sa terminima prva-druga Srbija a još je uvek sveža nametnuta podela na tzv.patroite i izdajnike.
Autor teksta zajedno sa pojedinim novinarima su huškači,trovači,kao šatro istraživači nekih teorija.

нико овде никоме не одузима право на сумњу.
Различита мишљења су добродошла.

vracaracc

Buduća legenda
Poruka
38.315
Дадовци?
Који?

Рога?
Никола?
Цврле?
Деки?
Еди?
Кови?
Никић?
Ћуфта?
Ђука?
Зверко?
Емил?
Мања?
Ћили?

Или мислиш на клинце?

Булиџа?
Груја?
Матићи?
Наранџић?
(пок) николић?
(пок) мали браца?

vracaracc

Buduća legenda
Poruka
38.315
Smesan si. Alo kazi svojoj zeni, a kod mene ides na "ignore".

Чекај, немој да бежиш.........Буди толико пристојна и културна и реци који су ме то ДАДОВци малтретирали?
Навео сам ти обе екипе, млађу и старију..........неке сам вероватно изоставио али сви битнији су поменути, зар не?

Најлакше је побећи у игнор када си сатеран у ћошак, прави људи се боре.

П.С.
Извињавам се јавно ако те је АЛО повредило и увредило.

vracaracc

Buduća legenda
Poruka
38.315
ДЕНСЕРКА:::::::::.

Дугујеш одговор на питање ко ме је то из Дадова малтретирао?
Наведена су ти имена свих битнијих а ти само заокружи..............немој бежати и крити се, буди човек, раци јасно и гласно КО је то био када си већ поменула те ликове?