Друга Слађа

gost 124731

Нек беба сачека пет минута
VIP
Poruka
65.106
Питам за другарицу етц.
Забавља се она с неким ликом осам месеци, све бајно и сјајно, по цео дан заједно. И одједном он дође и каже - е, знаш, има нека Слађа. И Слађа је трудна, јбг, сори. Женим се. Ал много те волим. Ја ћу црћи ако ми не дођеш на свадбу. Правимо свадбу на дан заљубљених 🥰
Па не зна сад шта да им купи, шаљите предлоге, само озбиљни одговори.
Поууу

Питам за другарицу етц.
Забавља се она с неким ликом осам месеци, све бајно и сјајно, по цео дан заједно. И одједном он дође и каже - е, знаш, има нека Слађа. И Слађа је трудна, јбг, сори. Женим се. Ал много те волим. Ја ћу црћи ако ми не дођеш на свадбу. Правимо свадбу на дан заљубљених 🥰
Поууу

Битно је да се деца воле. Нека им је срећно и дуговечно у браку и да малац прасте велики и да их имају пуно!!!

Најбоље да им да паре. Требаће им пуно пара кад дође ждребе. Само памперс кол'ко кошта...

Морам да похвалим колегу.

Борба на два фронта, то јесте тешко.

А он је успео.

А прва Слађа на свадби да честита другој Слађи на поштеној борби и победи. Фер плеј увек и на сваком месту!

Прва Слађа је богатија за још једно животно искуство, тако да је и она пуно извукла из ове ситуације. Друга Слађа је, чини ми се, најбоље прошла. Она је знала шта жели и како да дође до циља, тако да је она највише труда уложила, а тек ће да улаже труд. Лако је првој Слађи. Саће она и даље да се зеза, а друга Слађа 9 месеци има да се мучи да носи ждребе, па после, драње, плакање, ноше, неспавање, лекари, температуре, кашице куповне, памперси, дубак....јаоооо....

Питам за другарицу етц.
Поууу

Drugarica da traži Slađin telefon, da joj objasni situaciju, čestita i pita šta im najviše treba. :heart:

Морам да похвалим колегу.

Борба на два фронта, то јесте тешко.

А он је успео.

А прва Слађа на свадби да честита другој Слађи на поштеној борби и победи. Фер плеј увек и на сваком месту!

Прва Слађа је богатија за још једно животно искуство, тако да је и она пуно извукла из ове ситуације. Друга Слађа је, чини ми се, најбоље прошла. Она је знала шта жели и како да дође до циља, тако да је она највише труда уложила, а тек ће да улаже труд. Лако је првој Слађи. Саће она и даље да се зеза, а друга Слађа 9 месеци има да се мучи да носи ждребе, па после, драње, плакање, ноше, неспавање, лекари, температуре, кашице куповне, памперси, дубак....јаоооо....

Po tebi, izgleda da ovo nisu bile dve paralelne veze već bojno polje. ;), a pobednica je ona koja je uspela da ostane trudna !

Utešna nagrada ovoj drugoj je to što se rešila narcisa. Ionako je nikad nije voleo, samo je koristio.

Može da im pokloni i šalu

G8SOOgYbkAAyLvP.jpeg

Питам за другарицу етц.
Поууу

Pogledajte prilog 863680

За шта поуздано знамо да се никада, никада, никада није десило?

Back