Iznevjerio/la vas je i sad se kaje,tj trazi drugu sansu..koliki su izgledi da ta osoba dobije tu cuvenu drugu sansu i da li se svetite kad vas neko prevari?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
avesic:osveta ...daaaa.. kreni prvo sa njegovim najboljim drugom, onda sa komsijom , pa sa njegovim bratom ...pa redom![]()
![]()
Zavisi sta je bilo...mada lazem sebe kad kazem ne bi mu oprostila pa da puzi po podu i moli...kad samo pomislim nekad da bi mi mozda i jedan pogled i jedna rec bila dovoljna...jer kad se prokleto zaljubimo sve se prasta...ali meni nece da se posreci...Ljubica P:Iznevjerio/la vas je i sad se kaje,tj trazi drugu sansu..koliki su izgledi da ta osoba dobije tu cuvenu drugu sansu i da li se svetite kad vas neko prevari?
Zavisi....Mada mislim da za prevaru ne bih pruzila drugu sansu.Bila bih isuvise skepticna po pitanju poverenja tako da bi onda veza ubrzo pookla.Prastanje je za malu decu koja jos uvek nisu svesna svojih postupaka...Ljubica P:Iznevjerio/la vas je i sad se kaje,tj trazi drugu sansu..koliki su izgledi da ta osoba dobije tu cuvenu drugu sansu i da li se svetite kad vas neko prevari?
storm cloud:Ako ga vidite kazite mu da bi mu ja dala drugu sansu, samo kad bi me potrazio.![]()
Ljubica P:Iznevjerio/la vas je i sad se kaje,tj trazi drugu sansu..koliki su izgledi da ta osoba dobije tu cuvenu drugu sansu i da li se svetite kad vas neko prevari?
alexy:storm cloud:Ako ga vidite kazite mu da bi mu ja dala drugu sansu, samo kad bi me potrazio.![]()
Hej, pa sta je sa tobom? Nemoj da si. Ako je samo on kriv zbog raskida, sacekaj, mozda mu je potrebno neko vreme da shvati sta je izgubio. Ako je delom krivica i tvoja, ili ako nije napravio neko veliko *, potrazi ti njega...
storm cloud:alexy:storm cloud:Ako ga vidite kazite mu da bi mu ja dala drugu sansu, samo kad bi me potrazio.![]()
Hej, pa sta je sa tobom? Nemoj da si. Ako je samo on kriv zbog raskida, sacekaj, mozda mu je potrebno neko vreme da shvati sta je izgubio. Ako je delom krivica i tvoja, ili ako nije napravio neko veliko *, potrazi ti njega...
Oboje smo krivi podjednako, ali niko nije uradio nista strasno. Jednostavno, dodje kriza i ne znas sta ces dalje. Nismo se ni posvadjali. Mozda je bolje da prodje malo vremena, ali nedostaje mi jako.![]()