druga sansa?

Ljubica P:
Iznevjerio/la vas je i sad se kaje,tj trazi drugu sansu..koliki su izgledi da ta osoba dobije tu cuvenu drugu sansu i da li se svetite kad vas neko prevari?
Zavisi sta je bilo...mada lazem sebe kad kazem ne bi mu oprostila pa da puzi po podu i moli...kad samo pomislim nekad da bi mi mozda i jedan pogled i jedna rec bila dovoljna...jer kad se prokleto zaljubimo sve se prasta...ali meni nece da se posreci... :cry:

Zavisi sve od toga sta je uradio, cime me izneverio, mada uglavnom `dajem` drugu sansu, pa i trecu ako treba, bas iz razloga sto verujem u ceo odnos i ne zelim da propadne sve sto smo u isti ulozili. Medjutim, ukoliko shvatim da on to ne zna da ceni, i da nastavlja po starom, nije mi tesko da okoncam vezu, ma koliko mi znacila.
Ne svetim se, a ne znam ni zasto bih. Ako me je preverio, to je uradio sa razlogom. A sve i da nije, nista ja ne dobijam osvetom. Jednostavno se okrenem i odem svojim putem.

Ljubica P:
Iznevjerio/la vas je i sad se kaje,tj trazi drugu sansu..koliki su izgledi da ta osoba dobije tu cuvenu drugu sansu i da li se svetite kad vas neko prevari?
Zavisi....Mada mislim da za prevaru ne bih pruzila drugu sansu.Bila bih isuvise skepticna po pitanju poverenja tako da bi onda veza ubrzo pookla.Prastanje je za malu decu koja jos uvek nisu svesna svojih postupaka...

Ma uvek dajem i drugu i trecu i petu i osmu sansu...
Onda vidim da sam idiot i da se nikad nista ne menja...
I onda zayebem...
I onda sve ponovo
Cudno je kako mi se u zivotu ponavljaju iste situacije, i kako ja kreten uvek isto reagujem na njih

storm cloud:
Ako ga vidite kazite mu da bi mu ja dala drugu sansu, samo kad bi me potrazio. :cry:

Hej, pa sta je sa tobom? Nemoj da si :(. Ako je samo on kriv zbog raskida, sacekaj, mozda mu je potrebno neko vreme da shvati sta je izgubio. Ako je delom krivica i tvoja, ili ako nije napravio neko veliko *, potrazi ti njega...

alexy:
storm cloud:
Ako ga vidite kazite mu da bi mu ja dala drugu sansu, samo kad bi me potrazio. :cry:

Hej, pa sta je sa tobom? Nemoj da si :(. Ako je samo on kriv zbog raskida, sacekaj, mozda mu je potrebno neko vreme da shvati sta je izgubio. Ako je delom krivica i tvoja, ili ako nije napravio neko veliko *, potrazi ti njega...

Oboje smo krivi podjednako, ali niko nije uradio nista strasno. Jednostavno, dodje kriza i ne znas sta ces dalje. Nismo se ni posvadjali. Mozda je bolje da prodje malo vremena, ali nedostaje mi jako. :cry:

storm cloud:
alexy:
storm cloud:

Oboje smo krivi podjednako, ali niko nije uradio nista strasno. Jednostavno, dodje kriza i ne znas sta ces dalje. Nismo se ni posvadjali. Mozda je bolje da prodje malo vremena, ali nedostaje mi jako. :cry:

Ne ocajavaj, budi jaka. Jedini predlog koji ti mogu dati je da pricate i pricate i pricate. Definisite proble i resavajte ga... ako to pozelite oboje, naravno.. posle nekog vremena, mozda.
U svakom slucaju, zelim ti da ne budes vise :(.

Back