Друга (мрачна/светла) страна живота?

Шмекер

Veoma poznat
Poruka
14.726
Можда ће некоме деловати као непристојно питање, па нека се не обазире.

Мислим да је ово моја последња дилема везана за форум па би ми значило да чујем одговоре.

Дакле.. када упознајете људе у реали, кренете да градите неки однос (није битно да ли пријатељски или партнерски) да ли говорите о свом бивствовању на форуму?
Ако не говорите, да ли то значи да је небитно или постоји други разлог за непричање о томе?
Ако сте они који причају о својој другој виртуелној страни личности и живота, када је прави моменат за причу о томе?
Одмах или док процените како ће та особа то прихватити?

Занимљиво ми је да људи масовно имају ФБ и то прво питају о томе отворено причају што је и разумљиво обзиром да се ту представљају својим именом, личним подацима итд.. деле интимне тренутке јавно док је са форумом другачије? Ако јесте, зашто је тако?
Да ли сматрате ваш боравак на форуму светлом или мрачном страном своје личности или просто забавом која није битна у смислу ваше личности или карактера?

Много питања? 😁
Smatram lošim delom svoje prošlosti. Moguće je da me je u privatnom životu zbog mojih piskaranja odbilo i ono malo ljudi sa kojima sam u kontaktu ili ostao u nekom lepom sećanju, ali šta da se radi. Pošto je ovo Psihologija:"Ko neće da te prihvati onakvog kakav jesi, bez šminkanja, bez umivanja i ulepšavanja ne treba ni tebi. I znači da bi ili kad tad taj odnos bio osuđen na propast ili bi se pretvorio u mučevinu za tebe".

gost 439532

Domaćin
Poruka
3.567
Дакле.. када упознајете људе у реали, кренете да градите неки однос (није битно да ли пријатељски или партнерски) да ли говорите о свом бивствовању на форуму?
Ако не говорите, да ли то значи да је небитно или постоји други разлог за непричање о томе?

Да ли сматрате ваш боравак на форуму светлом или мрачном страном своје личности или просто забавом која није битна у смислу ваше личности или карактера?
Pomenem, nikoga nije briga. Zašto bi nekoga bilo briga za nečije trabunjanje po internetu, kad ionako danas svi trabunjaju na nekoj platformi. Drugaričin otac je imao Tw nalog sa značajnim brojem pratilaca, nije ni znala dok nije umro pa trebalo da mu pogase sve društvene mreže

Ne smatram ni mračnom ni svetlom stranom, već beznačajnom. Svakako smatram da je neka vrsta zamene za stvarnu povezanost u rl, i ne bih volela da u nekim ozbiljnijim životnim okolnostima blejim ovde. Ne uklapa mi se ta priča da neko ima srećnu porodicu i sa kim da podeli živu reč, a boravi ovde. Naročito što ovde ništa nije kao u rl, ali baš ništa, zbog sposobnosti reči da stvaraju veoma uverljive iluzije

Primi

Domaćin
Poruka
3.024