ДРУГ ТИТО И СЛАТКИ МАЛИ ПИОНИРИ

Poruka
24.211
Психолог Жарко Требјешанин указао је да законска регулатива забрањује злоупотребу деце у политичке и маркетиншке сврхе.

Он је истакао да је злоупотреба деца забрањена и Конвецијом о правима детета и додао да је најбоље "децу оставити на миру и не користити их у маркетиншке сврхе".

tito_pioniri.jpg

59482.jpg

Историја се понавља...:D

Психолог Жарко Требјешанин указао је да законска регулатива забрањује злоупотребу деце у политичке и маркетиншке сврхе.

Он је истакао да је злоупотреба деца забрањена и Конвецијом о правима детета и додао да је најбоље "децу оставити на миру и не користити их у маркетиншке сврхе".

tito_pioniri.jpg

59482.jpg

Vidi se da Tadic brzo uci od svojih gazda iz Moskve;

stalin-saw-a-ghost-2.jpg

vladimirputin_narrowweb__300x416,0.jpg

U Rusiji od strane Putina ovo je vec pedofilija...
http://voyage.typepad.com/china/2006/06/putin_to_a_chil.html

Putin_Boy.jpg

http://www.*******************/xmas2.jpg

Poslednja izmena:

tito_pioniri.jpg

59482.jpg

tadic po svaku cenu zeli da postane titov klon...al nesto nije u redu sa genima,...

tito_pioniri.jpg

59482.jpg

Ово још и није толико забрињавајуће колико податак да је пре пар година одељење једне,ако се добро сећам,београдске основне школе као тему писменог задатка имало председника Бориса Тадића,што је по писању медија наишло на незадовољство родитеља који су сматрали да су им деца употребљена у политичке сврхе.
Изгледа да се грађење култа личности полако враћа у друштвену праксу.

Коју су оно обавезну тему имала деца у Бг школама, за писмени састав, а везану за љубав према председнику?
Нек се сети неко :lol:

Требало је се досетити па прилагодити познату песмицу
-----------------------------------
Da li voliš druga Tita i zašto ?

pitate me da li volim Tita
znajte tako nešto se ne pita

njega vole svi ljudi na svetu
podjednako Kinezi, Španci,
Indijanci, Japanci, crnci
svako dete na ovom planetu

na njeg misli vojnik dok maršira
mali pastir dok u frulu svira

njega trava ima u vidu dok raste
i kravice kad po njoj pasu
svuda je on na dobrome glasu
o njemu pevaju čak i prve laste

a kad meni dođu crni časi
kada Sunce počne da se gasi

tužan legnem ja u kasne sate
sklopim oči i mislim na Tita
rekao bih tada da me neko pita
njega volim više od mame i tate

http://3.***************/_2itAWjtiJak/TD3AD0k0MbI/AAAAAAAAMVM/QIUK32O8NS4/s1600/tito+(10).png

Ово још и није толико забрињавајуће колико податак да је пре пар година одељење једне,ако се добро сећам,београдске основне школе као тему писменог задатка имало председника Бориса Тадића,што је по писању медија наишло на незадовољство родитеља који су сматрали да су им деца употребљена у политичке сврхе.
Изгледа да се грађење култа личности полако враћа у друштвену праксу.

On ima sličnosti sa Titom koliko i Mercedes i Mahindra.:lol:

Коју су оно обавезну тему имала деца у Бг школама, за писмени састав, а везану за љубав према председнику?
Нек се сети неко :lol:
Mi smo imali temu " Kada bi Jugoslavija devojčica bila Tito bi joj bio tata" , koliko mi se čini to je uzeto iz refrena neke pesme.

Poslednja izmena:
Тадић би јако волео да је Тито, али нема капацитет за толики бандитлук.

paaaa, buduci da su njegovi oficijelni nastupi i iskazi u stilu "JA vidim.......ja verujem.....ja hocu...........ja cu uraditi.......ja cu potpisati..........ja cu odobriti..........." rekao bih pre da bi on jako voleo da je milosevic.......buduci da je i ovaj njegov crnogorski saplemenik stalno govorio u prvom licu jednine.

za razliku od tita koji je u kontaktu sa spoljnom i domacom javnoscu govorio uvek u prvom licu mnozine

zato je apsurdno porediti ovog danasnjeg pecinskog djetica koji vlada srbijom i koji lize dupeta cak i hrvatima i siptarima , sa titom pred kojim su klecali i dzonsoni i niksoni i breznjevi i hruscovi.............

Тадић би јако волео да је Тито, али нема капацитет за толики бандитлук.

боле је аматер, срећом. ћопави је био профи, фоткао се с децом у маршалској униформи, уз насмјешено визионарску гримасу

Poslednja izmena:

Back