BLAJBI
Zaslužan član
- Poruka
- 103.497
Digla se prasina oko Zakona o informisanju, a ja ne razumem ZASTO?
Pa Srbi jos uopste NE RAZUMEJU sta znaci SLOBODA JAVNE RECI, a kamoli da se bune sto im je ukinuta.
Srbija NIKADA, u celoj svojoj istoriji nije imala SLOBODNU REC, a ocigledno da je nece nikad ni imati.
Od najvecih srpskih glasila, pa do foruma na netu.
Neki dan napisem nesto sto samo INSINUIRA na Vojvodjansku nezavisnost - momentalno bivam upozoren da ne sirim separatizam (?)
Izvinite gospodo moderatori MOJE JE PRAVO da ako pozelim uzvikujem "Zivela nezavisna Vojvodina!"
Vi niste ni advokati, sudije, ni drzavni dusebriznici, ni NIKO pa da mi to pravo uskracujete.
TO je sloboda javne reci - da svako kaze STA ZELI!
Naravno, moze da me tuzi svako ko se oseca uvredjen ili pogodjen, a na sudu cemo videti ko je u pravu, a ko ne. Za to postoji sudstvo, a ne vi!
Dotele NEMATE PRAVA da brisete ono sto pisem ako ne psujem i kulturno se ponasam.
Malo cas napisem da nacionalni strojevi treba da deluju protiv homoseksualaca - jos nisam ni objavio temu - vec je obrisana?!
ZASTO?
Gde je tu SLOBODA IZRAZAVANJA?
Na zalost na SVIM srpskim forumima je APSOLUTNO ISTA SITUACIJA.
(Svi se hrane sa istih jasala)
Zato bolje briste sve teme koje govore o SLOBODI GOVORA.
Ni dosada slobode nije bilo, nece biti ni od sada.
To NE DOPIRE do srpskog mozga.
Pa Srbi jos uopste NE RAZUMEJU sta znaci SLOBODA JAVNE RECI, a kamoli da se bune sto im je ukinuta.
Srbija NIKADA, u celoj svojoj istoriji nije imala SLOBODNU REC, a ocigledno da je nece nikad ni imati.
Od najvecih srpskih glasila, pa do foruma na netu.
Neki dan napisem nesto sto samo INSINUIRA na Vojvodjansku nezavisnost - momentalno bivam upozoren da ne sirim separatizam (?)
Izvinite gospodo moderatori MOJE JE PRAVO da ako pozelim uzvikujem "Zivela nezavisna Vojvodina!"
Vi niste ni advokati, sudije, ni drzavni dusebriznici, ni NIKO pa da mi to pravo uskracujete.
TO je sloboda javne reci - da svako kaze STA ZELI!
Naravno, moze da me tuzi svako ko se oseca uvredjen ili pogodjen, a na sudu cemo videti ko je u pravu, a ko ne. Za to postoji sudstvo, a ne vi!
Dotele NEMATE PRAVA da brisete ono sto pisem ako ne psujem i kulturno se ponasam.
Malo cas napisem da nacionalni strojevi treba da deluju protiv homoseksualaca - jos nisam ni objavio temu - vec je obrisana?!
ZASTO?
Gde je tu SLOBODA IZRAZAVANJA?
Na zalost na SVIM srpskim forumima je APSOLUTNO ISTA SITUACIJA.
(Svi se hrane sa istih jasala)
Zato bolje briste sve teme koje govore o SLOBODI GOVORA.
Ni dosada slobode nije bilo, nece biti ni od sada.
To NE DOPIRE do srpskog mozga.