Dru Barimor kao šestogodišnjakinja mislila da je ET pravi vanzemaljac

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
307.396
HKLRKZ5DGFEHNPZVUZXKHN4MLA-1024x676.jpg


Američka glumica Dru Barimor mislila je, dok je kao šestogodišnja devojčica igrala u filmu "ET", da je ET pravi vanzemaljac, rekao je režiser Stiven Spilberg.
Spilberg je rekao da je iluzija bila gotovo razbijena kada je Barimor iza zida uočila muškarce koji su upravljali ET-om i zahtevala od njega da ih izbaci.

Spilberg je istakao da nije želeo da uništi te iluzije i da je zbog toga rekao Barimor da je ET tako poseban da ima osam asistenata. Spilberg je snimio ceo film u strogom kontinuitetu da Barimor ne bi otkrila pravo stanje stvari, odnosno da je ET mehanička lutka, preneo je Tajms.

Film "ET" iz 1982. godine postao je jedan od novećih filmova decenije, a to je priča o dečaku iz Kalifornije koji se sprijateljio sa vanzemaljcem koji je nasukan na Zemlji i koji mora da pronađe način da se vrati kući.

Barimor je ranije govorila o tome kako je verovala da je ET pravi vanzemaljac. Tokom epizode njenog tokšoua prošle godine, Barimor (48) je bila domaćin mini okupljanja povodom 40. godišnjice filma "ET" i tada je rekla da je vanzemaljca zaista volela na dubok način i da mu je donosila ručak.
link
 

Back
Top