Droljasti muškarci

Ranije sam često odlazio u jedno malo mestašce/varošicu na jugo-zapadu Srbije. Tamo je većina omaldine opsednuta holivudskim filmovima i vrlo čest je slučaj da se u realnom životu ponašaju, odnosno kopiraju kopiraju junake akcionih filmova. Ok, naravno da ne treba da veruješ u sve što čuješ i da prihvatam etiketiranje bez ikakvih filtera. Ali isto tako ne treba da poričeš sve što ti se ne dopada, i otome treba razmisliti.

Imali smo 17 na ekskurziji, riba iz razreda koja je bila onako osrednja, čak pomalo ružnjikava se jedno veče seksala sa njih petoricom iz odeljenja. Redom su išli lepo, njoj super konačno ju je neko primetio.
Ne znam na šta misliš kada kažeš ludilo, ali sam upoznala tipove koji obilaze nesrećne žene, što udate što neudate i nakupio veliki "broj"...

No, tema je o dvostrukim standardima. Ta drugarica iz razreda je naravno posle bila na rubu srama kada se pročulo, a oni su bili i ostali frajeri.
Pa to da muškarac treba da spusti kriterijum da bi jehbo a da i ružna žena može da se ogrebe za snošaj. Dvostruki standard u svom najsvetlije izdanju.

Šta?Ako nema recki , nije sakupljač, nije imao na osnovu čega da stavlja recke...
I onda..Što bi bio droljast?

Нема рецки.

Не зато што није хтео, већ зато што није умео.

Имао је намеру, али није имао резултата.

Зашто он није дрољаст, ако је "дрољаст" карактерна особина, а не егзактан број женки на дршци пиштоља.

Нема рецки.

Не зато што није хтео, већ зато што није умео.

Имао је намеру, али није имао резултата.

Зашто он није дрољаст, ако је "дрољаст" карактерна особина, а не егзактан број женки на дршци пиштоља.
Ovde droljasto nije samo karakterna osobina , već je usko povezana i sa ostvarenjem namera.

:roll:

A sad, zamisli zenu, koja nikad nece reci "da" , a tvrdim da je bila sa vise muskaraca nego bilo koji ovde forumas sa zena....i naravno, nikad ne bi niko rekao za nju da je drolja....cak ni zene koje vire iza zavese...
Poenta je da nisu u pitanju dupli muskozenski standardi, nego je to vezano za licnost....a ne pol.
:)

Види, сада ће све жене овде да напишу да је дрољаст мушкарац онај који је имао пуно рецки.

Проблем је што многи мушкарци нису имали пуно рецки, а заиста би волели да су имали пуно рецки.

Да ли су онда они дрољасти или не?
Drugim rečima, da li je veliki jebach onaj koji bi hteo, ali mu nešto ne ide, ili onaj koji ne bi, ali je toliko dobar frajer pa mu se tako samo namesti...

Ovde droljasto nije samo karakterna osobina , već je usko povezana i sa ostvarenjem namera.

:roll:

Значи, ако сам ја покушао убиство, и нисам успео у покушају, онда нисам убиц... онда нисам криминалац?

Drugim rečima, da li je veliki jebach onaj koji bi hteo, ali mu nešto ne ide, ili onaj koji ne bi, ali je toliko dobar frajer pa mu se tako samo namesti...

Уууу...то је додатно, али одлично питање.

Значи, ако сам ја покушао убиство, и нисам успео у покушају, онда нисам убиц... онда нисам криминалац?

Уууу...то је додатно, али одлично питање.
Odlično!Ne nisi ubica, jer nisi uspeo .
Kriminalac jesi i ubica koji je zakazao , odnosno ,
samo pokušao nešto za šta nisi bio sposoban.

Bolje ti ide guranje kamena.

Bolje ti ide guranje kamena.
A što si ti ljuta na mene... nisam ništa rekao loše, samo delim neka razmišljanja. Po pitanju teme nemam neki određeni stav, samo znam da ne volim ljude koji svesno povređuju druge, a to pitanje da li vole da imaju jednog ili sto jednog partnera me iskreno ne potresa previše.

Evo za tebe cveće da se malo oraspoložiš:

1650965526094.png

A što si ti ljuta na mene... nisam ništa rekao loše, samo delim neka razmišljanja. Po pitanju teme nemam neki određeni stav, samo znam da ne volim ljude koji svesno povređuju druge, a to pitanje da li vole da imaju jednog ili sto jednog partnera me iskreno ne potresa previše.

Evo za tebe cveće da se malo oraspoložiš:

Pogledajte prilog 1143623
Ne volim rezano cveće.Ali hvala, lep gest.

Pa to da muškarac treba da spusti kriterijum da bi jehbo a da i ružna žena može da se ogrebe za snošaj. Dvostruki standard u svom najsvetlije izdanju.
govorila sam o brojkama... kako svako moze da ima neku brojku, i ružna žena i ružan muškarac ako nađu pogodne partnere, čak i oni, tek ovi drugi. Stoga nije brojka bitna. Mada to nije tema ali ide uz nju

Back