Droljasti muškarci

Etiketiranje je odraz primitivizma.
Ti znaš da je ovde u Vojvodini, gde živi mnogonacionalno stanovništvo, tolerancija velika.
Dosta smo običaja i načina razmišljanja poprimili jedni od drugih.
Što se tiče etiketiranja, najgora su mi po nacionalnoj pripadnosti ( iz uvodnog posta), po profesionalnoj orijentaciji ( na udaru tračeva su medicinske sestre, vaspitačice, kasirke...)
Iste etikete su za šofere :P

Gde god živeli ne možemo pobeći od palanačkog mentaliteta, možemo jedino da se izdignemo izvan svega!
Jeste, velika je tolerancija u Vojvodini, zna se ko je piskio mleko, a ko rakiju....

Ovde pričam o tipovima koji imaju seksualni život i znaju za vaginu, ne o tipovima koji bi oca prodali za istu jednom da je okuse.

Tip koji može da bira koga će da osvaja, njega ne možeš osvajati dok on ne krene u akciju.
O sebi , verujem..
Vrlo visoko mišljenje..Neosvojiv si .
I poznaješ anatomiju :mrgreen:
Dakle , nisi droljast ..

Ne verujem ti .
Mislim da bi pao na prvi mig kao i većina.

Ovde pričam o tipovima koji imaju seksualni život i znaju za vaginu, ne o tipovima koji bi oca prodali za istu jednom da je okuse.

Tip koji može da bira koga će da osvaja, njega ne možeš osvajati dok on ne krene u akciju.
To se zove kompleks više vrednosti,tip koji tako misli spada u kategoriju obolelih od te bolesti.

Него, како беше гласи она изрека о кључу и брави?

Сећа ли се неко?

f1b9e18796c648a3ad960d1bc6d5b0bd.jpg

Mozes li da napravis anonimnu anketu o broju stalnih ili usputnih odnosa da odgovaraju i zene i muskarci s foruma?
I da stavimo opkladu ko je imao vise partnera....muskarci ili zene? ako su muskarci ja placam pice za sve na muskarcima, ako su zene ti placas pice za sve na forumu zene....posteno?

Znam je ja,ali ne zaboravi da je nastala u doba kada su žene služile sano za priplod,nije to baš deo ljudske istorije za ponos.....mrak,bolest,smrt....žena rob.... Liš priner za bilo šta danas.

А, брт, а зашто си ти толико озбиљан?

Зезај се мало.

Ово је ПДФ ЉиС. Овде се играмо, зезамо, чачкамо, провоцирамо.... све је то део игре.

Што више испровоцираш колегницу форумашицу, то су ти веће шанце да откључаш њену браву.

Наравно, она то неће признати, чак, негираће, али брава неће да се откључа, осим ако је не удариш баш како треба (ово ти је из једног цртаног филма).

Po mojim standardima 90% muskaraca i zena je droljasto...tj. za mene je svako ko ume da seks tretira kao cisto fizicku potrebu, sport, olaksanje, praznjenje ili ispunjavanje svoje supljine...i ne pravim razliku da li je musko ili zensko...
ne utice mi ni broj partnera...vec gore receno...jesi sposoban da ga stavis u nesto nepoznato ili da ga primis? = jeftino, droljasto
Mnogo je manji broj promiskuitetnih. A među onima koji često menjaju nisu samo oni koji su površni, već i oni koji se lako zaljubljuju i odljubljuju... Ta kategorija meni nije droljasza, ali jeste ona koja mi ne leži

А, брт, а зашто си ти толико озбиљан?

Зезај се мало.

Ово је ПДФ ЉиС. Овде се играмо, зезамо, чачкамо, провоцирамо.... све је то део игре.

Што више испровоцираш колегницу форумашицу, то су ти веће шанце да откључаш њену браву.

Наравно, она то неће признати, чак, негираће, али брава неће да се откључа, осим ако је не удариш баш како треба (ово ти је из једног цртаног филма).
Nee...opušteno,razumeo sam te,samo posle onako za sebe dadoh odgovor...sve je ok...:pivce:

Inspiracija za otvaranje teme su urbane legende o "opuštenim"i lakim ,
promiskuitetnim Mađaricama u koju pdobar deo muške populacije veruje .
Zanimljivo je da o tome govore čak i oni koji nijednu Mađaricu nisu upoznali ..
.
Utiče li nacionalnost na napaljenost i da li po nacionalnosti možemo odrediti
"opuštenost" i lakoću odvlačenja u krevet?

Iz vikipedije :

"Na promiskuitet se gledalo kao na sasvim normalno stanje kod muškaraca.
To je bio oblik mačizma i dokazivanja muškosti
. Kod žena je ta situacija išla drugačije.
Naime, žene koje su mijenjale partnere su često proglašavane bludnicama,
a u doba inkvizicije čak i vješticama te su bile brutalno pogubljivane

U današnje doba, muškarcu koji je promiskuitetan se daju imena kao sto su "ženskaroš", "player", "playboy",
dok se ženama uglavnom daju nazivi koji su degradirajući kao što su "*****" "drolja" "radodajka", "kašljara" itd...
Ovo se naziva "dupli standard", koji nije pošten prema ženama,
jer samo se promiskuitetne žene nazivaju pogrdnim imenima,
dok isti takvi muškarci čak dobivaju i pohvale za svoje promiskuitetne aktivnosti."

Da , odatle su i priče.
ZA NJU:Uuuu, nema ko nije bio s njom , izređali su se svi na njoj ....
ZA NJEGA:Uuuu, koja je to frajerčina , nema koju nije povalio , menja ih ko čarape..
(Ovde nećemo ulaziti u to koliko često lik menja čarape)

Postoji li muškarac "*****","drolja" ,"laki i jeftini muškarac"?
Te epitete i osobine (opise, vrlo maštovite)koji se pripisuju ženama,
Možemo pripisati i muškarcima..Priča je ista .

Postoje li ?
Po meni -postoje .
Ko god tvrdi da je musko i zensko zujanje isto, gresi. Sad smo mi moderni "civilizovani" postali jako pametni a ranije su ljudi bili jako glupi. Oni su do nas dogurali, a da li ce neko iza nas pametnih i modernih ostati pitanje je

Back