Droljasti muškarci

Nisu to dupli standardi, već je stvar toga da hteo ili ne hteo muškarac bude taj koji prilazi/"osvaja", pa samo kreneš tom logikom ako si ti neko ko je uspeo da osvoji njih 20, znači da ipak ima razloga zašto je to tako, a ako neko uspe da padne na njih 20, znači da nema baš neki standard čim je 20 tipova oborilo sa nogu.

Mislim koliko god ovo surovo zvuči to je tako. Kao što nije ista cena lava i patke, patku dosta lakše uhvatiš i živu, je*iga, druže, zakon prirode.
Moram prokomentarisati...tipična glupost
Ako ti osvojiš 20 ti si mačo..ako nju osvoji 20 je laka ....ko je tebe slagao to,ko ti garantuje da si ti osvijio a nisi upao u njenu zamku i osvojen si....ko ti kaže da su nju osvojili njih 20 šta ako je ona osvojila njih 20,birala po svom ukusu...pokušaj da razumeš mada sumnjam da hočeš...

Moram prokomentarisati...tipična glupost
Ako ti osvojiš 20 ti si mačo..ako nju osvoji 20 je laka ....ko je tebe slagao to,ko ti garantuje da si ti osvijio a nisi upao u njenu zamku i osvojen si....ko ti kaže da su nju osvojili njih 20 šta ako je ona osvojila njih 20,birala po svom ukusu...pokušaj da razumeš mada sumnjam da hočeš...

Nije laka, već upitnih standarda, mora više puta da se pročita da bi se shvatilo.

Tako što ne upadam ni u čije zamke.

Po mojim standardima 90% muskaraca i zena je droljasto...tj. za mene je svako ko ume da seks tretira kao cisto fizicku potrebu, sport, olaksanje, praznjenje ili ispunjavanje svoje supljine...i ne pravim razliku da li je musko ili zensko...
ne utice mi ni broj partnera...vec gore receno...jesi sposoban da ga stavis u nesto nepoznato ili da ga primis? = jeftino, droljasto

Nije laka, već upitnih standarda, mora više puta da se pročita da bi se shvatilo.

Tako što ne upadam ni u čije zamke.
Kojih standarda,ko je re standarde posravio,rimski papa...čitaj koliko hoćeš ali nisi u pravu.Zaštožena da ne pridje muškarcu i upoznaju se,zašto da nema inicijativu,zato što je neki idiot postavio neko glupo pravilo,zašto da nema sex bez obaveza,da se opusti,zato što je neki čobanin to proglasio nemoralom a muškarcima sve to dozvolio....to je tolika glupost i besmislica da nemam pristojan komentar ta takve ljude.

Nego šta su?
Pročitaj ponovo šta si napisao.
Možeš i više puta , pa razmisli...

Pročitao sam više puta, zato sam i napisao šta sam napisao. Nisu dupli standardi, nije isto i ne može biti isto. Plus, ja ovde uopšte ne pričam o moralnom aspektu da li je isto, da se razumemo, već o drugom.

Pride, priroda nam je različita, hormoni nam drugačije rade, tako da prosto nije isto.

i žena može da"osvaja"muškarca to je dvosmerna ulica nije muškarac jedini osvajač

Dok muškarac ne krene u akciju ona može da osvaja babu svoju.

Šta su ti "Upitni standardi"?
Misliš da su tvoji postovi toliko dubokomisaoni da ih moramo čitati više puta?
Vrlo su jasni .
Samo još objasni -Upitni standard.

Pa, vidiš da jesu čim moram da ih objašnjavam.

Kojih standarda,ko je re standarde posravio,rimski papa...čitaj koliko hoćeš ali nisi u pravu.Zaštožena da ne pridje muškarcu i upoznaju se,zašto da nema inicijativu,zato što je neki idiot postavio neko glupo pravilo,zašto da nema sex bez obaveza,da se opusti,zato što je neki čobanin to proglasio nemoralom a muškarcima sve to dozvolio....to je tolika glupost i besmislica da nemam pristojan komentar ta takve ljude.

Ne kažem da ne treba i da ne može, samo da to nije toliko rasprostranjeno. A sad vi ako hoćete da dokazujete da je to greška slobodno.

Nista nije slucajno, cak ni potreba zena da pljuju zene i muskarce, jedne kod drugih, naravno to rade i muskarci, ali zbog takvih standarda mnogo manje. Prosto nemaju potrebu da kazu Pera je gori od mene, a zene imaju razloga da kazu Mara je drolja ili malo lepse ( ne znas ti nju)

Govorim o etiketama
Etiketiranje je odraz primitivizma.
Ti znaš da je ovde u Vojvodini, gde živi mnogonacionalno stanovništvo, tolerancija velika.
Dosta smo običaja i načina razmišljanja poprimili jedni od drugih.
Što se tiče etiketiranja, najgora su mi po nacionalnoj pripadnosti ( iz uvodnog posta), po profesionalnoj orijentaciji ( na udaru tračeva su medicinske sestre, vaspitačice, kasirke...)
Iste etikete su za šofere :P

Gde god živeli ne možemo pobeći od palanačkog mentaliteta, možemo jedino da se izdignemo izvan svega!

Nikad se ne raspitujem s kim je bio pre mene, niti sa koliko njih, ali kada bih nekako saznala da ih je bilo puno…mislim da bi to uticalo na mene.
Ne svidjaju mi se muskarci koji bez problema ulaze iz jedne veze u drugu, imaju silne kombinace i sl. Cine mi se nestalnim, povrsnim i previse hladnim.
dosta puta sam cuo slicno razmisljanje, koje nikako nije u korelaciji sa postupcima....:)

Back