Drogirani pod skalpel !!!

Poruka
23.132
Drogirani pod skalpel


Ekskluzivno: Ispovest žene koja je u logorima po Albaniji obišla otete Srbe kojima su vađeni organi (2). U zatvoru kraj Tirane bili zatvoreni doktor Petković, Goran Stolić i Milorad Avramović

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.69.html:312289-Drogirani-pod-skalpel

 
Daj nauci se vec jednom da stavljas tekst u uvodni post, a ne nekakve linkove!
Сигурно се потресао кад је прочитао зверства што су чинили Србима и то све са подршком "хуманог" запада. Али то тебе не занима. Ко има пуно лове и добра кола то је твој интерес, а за зверства и геноцид над Србима ма за то тебе баш брига.
 
Каква ехлузива.
Није то Сребреница или Рачак.
То су само Срби.Колатерална штета.
Ту наљепши просрбин неће пушити сузу.Нити ће демокрацијске власти затражити резолуцију.
Зарад помирења, суживота и заједничке будућности.
 
Drogirani pod skalpel

E. H. | 21. decembar 2010. 20:59 |


Ekskluzivno: Ispovest žene koja je u logorima po Albaniji obišla otete Srbe kojima su vađeni organi (2). U zatvoru kraj Tirane bili zatvoreni doktor Petković, Goran Stolić i Milorad AvramovićLj. K. sa slikom nestalog lekara


TRAGAJUĆI za kidnapovanim Srbima, pod specijalnim okolnostima koje su mi otvarale vrata kod najvećih albanskih zvaničnika, decembra 1999. godine prvi put sam se obrela u Albaniji. Kako bih prikupila što više informacija o kidnapovanim Srbima, nastavila sam da dolazim u ovu zemlju sa namerom da "obiđem" sve logore u kojima su bili zatočeni Srbi - nastavlja svoju šokantnu ispovest za "Novosti" pedesetogodišnja Lj. K.


Pored Tirane, gde je "posetila" centralni zatvor, naša sagovornica bila je u logorima u Draču, Fljori, Kuksu, to jest takozvanu žutu kuću u kojoj su se i sastajali čelnici OVK. Sva vrata su joj se otvarala zbog novca. Za dobijene informacije plaćala je znatne sume novca.


Prva destinacija u potrazi za srpskim zatočenicima Lj. K. bio je centralni zatvor u Tirani. Tamo je ušla uz pomoć tamošnjeg inspektora, iz mešovitog srpsko-albanskog braka.


TRANSPORT

SAGOVORNICA "Novosti" tvrdi da su izvađene organe Albanci transportovali privatnim helikopterima u specijalnim ručnim frižiderima. Organi su potom prodavani na crnom tržištu Evrope i Amerike. Za svaki organ se, navodi, unapred znala cena dok su novac uzimale vođe OVK.


- U ovom zatvoru bilo je 37 Srba kidnapovanih na Kosmetu. Bili su raspoređeni u nekoliko većih prostorija. Iako je bila zima, neki od njih bili su polubosi, oskudno obučeni i vidno iznureni - otkriva šokantne detalje ova žena tvrdeći da su Srbe iz ovog zatvora odvodili u privatni posed nadomak grada, nalik seoskom ranču, u vlasništvu tadašnjeg predsednika Sali Beriše.


Na posedu se nalazila najmodernija bolnica. Tu su Srbima vađeni organi. Pokušavala je da razgovara za zatočenim Srbima.


- Ostali su nemi na sva moja pitanja - podseća Lj. K. - Strah i nepoverenje vladali su Srbima. Verovatno su bili i pod sedativima.


Naša sagovornica tvrdi da je u tom zatvoru prepoznala doktora Petkovića iz Prištine, Gorana Stolića iz Prizrena, Milorada Avramovića iz Istoka.


Sledeća stanica na putu istine bila je "žuta kuća" u okolini Kuksa. Tu je zatekla 12 otetih Srba.


- Osim vađenja organa kidnapovanim Srbima, u toj kući sastajao se i sam vrh terorističke OVK sa tadašnjim čelnicima Albanije, i tu su se dogovarali o razvijanju kriminalnih aktivnosti, od trgovine organima, preko oružja do droge - priča ova žena koja je saznala da je o vađenju organa zatočenicima odlučivao tim lekara, koji je i operisao.

Kidnapovanim ljudima vađeni su srce, koštana srž, rožnjače, bubrezi, jetre...

- Od prijatelja, bliskog vođama OVK, saznala sam da jedan deo novca dobijenog od te krvave prodaje srpskih organa završava kao mito za visoke međunarodne zvaničnike - tvrdi ova žena.


Obišla je, zatim, i mesto Fljora. I tu je bila bolnica u kojoj su vađeni organi zatočenim Srbima i Romima. Među žrtvama su bili i stranci, pre svega devojke iz Ukrajine, Rumunije, Bugarske, koje su na sever Albanije dovođene na prevaru.


Stravične scene zatekla je i u Draču. Kidnapovani su držani u štali. Noću su iz privremenog logora dopirali krici zatvorenika.
 
Šiptari ne cene Srbe, al mnogo vole SRBETINU.
Najcenjenije delove SRBETINE su prodavali kupcima širom sveta.
A sad se prisećam, da je i šverc mesa sa Kosova u Srbiju cvetao.
Praktični i šaljivi šiptari, verovatno nisu dozvoljavali da išta propadne, pa su nam slali našeg mesa nazad.
"Kasapnica kod Tačija" je najjača firma u Kosovo Repabljik.
 
1) Sali Berisha nije bio predsednik Albanije decembra 1999. Onje bio predsednik do 24 jula 1997.

2) Tzv "Zhuta Kucha" se ne nalazi u okolini Kukesa, vech nekih 100 km daleko od Kukesa, grad sa 10.000 stanovnika.

3) Ne postoji grad/mesto "Fjlora" u Albaniji.

Sve u svemu, jedna ne dobro lazirana vest.
 

Back
Top