Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedno je kad neko nicim izazvan uvuce djecu u raspravu a drugo kad to uradi sam roditelj na temi.
Jedno je kad neko nicim izazvan uvuce djecu u raspravu a drugo kad to uradi sam roditelj na temi.
sva imam i protiv pljuga kamo dzointa
brate...jedno je pitanje, a drugo je nečije nagađanje i lupetanje...pogotovo kad je od strane nekoga kao junac...
Ja sam vise mislio na dvvd nisam ni znao za tvoju temu. U svakom slucaju ako ne mozes da istrpis neke stvari nemoj ni da ih zapocinjes. Sta bi rekli ako ne podnosis vrucinu makni se iz kuhinje.
) i mlati praznu slamu...uostalom pročitaj...ata,ti kazes droga skupa
sinoc cuvamo kucke na livadi i ja podstaknuta ovom temom kazem,pa gde se bre to kupuje,a oni meni,vidis one klince sto sede po klupama,e kod njih,za 200,300 din cigara...

Pazi šta probaš.
Ako si već rešila uzmi marihuanu.
Čitam da ima droga (npr SCANK - ako sam dobro napisao)
koje stvaraju doživotnu zavisnost,
a čovek toliko oblesavi da sanm sebi jede prste.
Za moju porodicu OK, hvala Bogu.
Mada je žena (med.radnik) kroz celu srednju školu
uzimala krv sinu ni davala na analizu.
daj ne lupaj gluposti, leba ti, kakva dozivotna ovisnost, trava ko trava, imas jace imas slabije
Bas tako. Klinci locu pivo u ogromnim kolicinama, ali to je u nasoj kulturi drustveno prihvatljivo, cak se reklamira kao nesto posebno muzevno i kul. I niko ne kaze da su roditelji tih silnih klinaca losi roditelji koji su omasili u vaspitanju.Vecina droga dolazi iz prirode, i ima mali milion biljaka sa kojima neko moze da se uradi samo ljudi ne znaju na srecu.
Tehnicki gledano, i alkohol je droga zar ne? Alkoholizam je bolest isto kao i narkomanija ali u nasoj kulturi je tradicija da se pece rakija
pa da mi smo nacija alkosa, zato meni droge ni najmanje nisu jasne, ono alkoholisa je 1000x boljiVecina droga dolazi iz prirode, i ima mali milion biljaka sa kojima neko moze da se uradi samo ljudi ne znaju na srecu.
Tehnicki gledano, i alkohol je droga zar ne? Alkoholizam je bolest isto kao i narkomanija ali u nasoj kulturi je tradicija da se pece rakija, dok u Jamajci recimo je takva situacija sa marihuanom, mada mislim da je i tamo nelegalna sada.
Evo koga zanima kako da napravi malo kokaina, a neka razmisli dva puta pre neko sto se uradi sa time.
doduse nista rakija i ta gowna, mi meditewanci najwise wolimo wino, al moze i pivo sto da ne 
ata,ti kazes droga skupa
sinoc cuvamo kucke na livadi i ja podstaknuta ovom temom kazem,pa gde se bre to kupuje,a oni meni,vidis one klince sto sede po klupama,e kod njih,za 200,300 din cigara...

tacno sam znala da ces poceti da se ubacujes u biznis
ti ces biti mister vajt a ja dzesi![]()