Droga

ata,ti kazes droga skupa
sinoc cuvamo kucke na livadi i ja podstaknuta ovom temom kazem,pa gde se bre to kupuje,a oni meni,vidis one klince sto sede po klupama,e kod njih,za 200,300 din cigara...

Jedno je kad neko nicim izazvan uvuce djecu u raspravu a drugo kad to uradi sam roditelj na temi.

Ok, jeste, ali svakako roditelj ne radi to u kontekstu koji se posle stvori.
Jeste ovo forum, faca si ako za'ebeš onog drugog, ali treba imati meru.
Bar ja tako mislim

E, a sad mi pade na pamet sledeće. Većina nema ništa protiv povremenog džointa. Ali ima protiv Luke Bojovića i cele te priče oko njega. ( Vuk Bojović tu reaguje kao roditelj, tako bih i ja, nedaobog ). Svi pljuju Luku, kriminalac, ovakav, onakav, što i jeste, jel.
E, ali upravo takvi vam i omogućavaju taj povremeni džoint. ne samo on, njemu slični.
Malo apsurdno...

sva imam i protiv pljuga kamo dzointa

Ne kažem tebi, kažem uopšteno.
Svo se nešto sablažnjavaju na kriminal, dilovanje droge, to su najgori ljudi, to su ubice dece... a većina bi tu i tamo duvnula vutru, ili načelno nema ništa protiv. A i ono što konzumira narkoman, i ono što konzumira povremeni žurka-konzument, je isto, od istog dilera, od istog dobavljača, od istog kriminala.

brate...jedno je pitanje, a drugo je nečije nagađanje i lupetanje...pogotovo kad je od strane nekoga kao junac...

Ja sam vise mislio na dvvd nisam ni znao za tvoju temu. U svakom slucaju ako ne mozes da istrpis neke stvari nemoj ni da ih zapocinjes. Sta bi rekli ako ne podnosis vrucinu makni se iz kuhinje.

Ja sam vise mislio na dvvd nisam ni znao za tvoju temu. U svakom slucaju ako ne mozes da istrpis neke stvari nemoj ni da ih zapocinjes. Sta bi rekli ako ne podnosis vrucinu makni se iz kuhinje.

jok jok...ja pito i dobio super odgovore, al se ubacio i junac (misim jel može neka tema bez njega i mene :heart:) i mlati praznu slamu...uostalom pročitaj...

ata,ti kazes droga skupa
sinoc cuvamo kucke na livadi i ja podstaknuta ovom temom kazem,pa gde se bre to kupuje,a oni meni,vidis one klince sto sede po klupama,e kod njih,za 200,300 din cigara...

Pa jel nije skupa? Toliko skupo da njih onoliko deli jednu. To ni drugovi partizani u NOB-u nisu bre tako radili :sad2:

Rekla sam da je duvan skup i da sam batalila.

Pazi šta probaš.
Ako si već rešila uzmi marihuanu.
Čitam da ima droga (npr SCANK - ako sam dobro napisao)
koje stvaraju doživotnu zavisnost,
a čovek toliko oblesavi da sanm sebi jede prste.

Za moju porodicu OK, hvala Bogu.
Mada je žena (med.radnik) kroz celu srednju školu
uzimala krv sinu ni davala na analizu.

daj ne lupaj gluposti, leba ti, kakva dozivotna ovisnost, trava ko trava, imas jace imas slabije

Vecina droga dolazi iz prirode, i ima mali milion biljaka sa kojima neko moze da se uradi samo ljudi ne znaju na srecu.
Tehnicki gledano, i alkohol je droga zar ne? Alkoholizam je bolest isto kao i narkomanija ali u nasoj kulturi je tradicija da se pece rakija, dok u Jamajci recimo je takva situacija sa marihuanom, mada mislim da je i tamo nelegalna sada.

Evo koga zanima kako da napravi malo kokaina, a neka razmisli dva puta pre neko sto se uradi sa time.

nisam gledao klip, ali znam da se pravi sa benzinom, missim hemija ko hemija, kad bi vidio kako se pravi pivo, neka hrana ili lijekovi, nikad ih ne bi uzeo. kokishka je lek <333

- - - - - - - - - -

a i zdrava je! <333

Vecina droga dolazi iz prirode, i ima mali milion biljaka sa kojima neko moze da se uradi samo ljudi ne znaju na srecu.
Tehnicki gledano, i alkohol je droga zar ne? Alkoholizam je bolest isto kao i narkomanija ali u nasoj kulturi je tradicija da se pece rakija
Bas tako. Klinci locu pivo u ogromnim kolicinama, ali to je u nasoj kulturi drustveno prihvatljivo, cak se reklamira kao nesto posebno muzevno i kul. I niko ne kaze da su roditelji tih silnih klinaca losi roditelji koji su omasili u vaspitanju.

Ne vidim loše ništa ni u alkoholu, ni u travi... sama konzumiram ponekad... uvek sam znala granicu i nikad ni za čim nisam osećala potrebu.
Osim cigarama.
E sad se stavljam u poziciju roditelja i mislim da mi ne bi bilo svejedno kad bih saznala da mi dete koristi te stvari (posebno srednja škola), jer može da bude, a ne mora da znači.... može da počne da uzima jače stvari, a opet sve zavisi od njega.

Tehnicki gledano, i alkohol je droga zar ne? Alkoholizam je bolest isto kao i narkomanija ali u nasoj kulturi je tradicija da se pece rakija, dok u Jamajci recimo je takva situacija sa marihuanom, mada mislim da je i tamo nelegalna sada.

Evo koga zanima kako da napravi malo kokaina, a neka razmisli dva puta pre neko sto se uradi sa time.

pa da mi smo nacija alkosa, zato meni droge ni najmanje nisu jasne, ono alkoholisa je 1000x bolji :heart: doduse nista rakija i ta gowna, mi meditewanci najwise wolimo wino, al moze i pivo sto da ne :zaljubljena:

Cuj kakav stav imamo o drogama?! Pa zar postoji pozitivan stav?! Nisam probala nikakvu vrstu droge. Vise puta sam pila alkohol ali samo se jednom napila i zarekla sam se tad sebi da nikada vise necu uzeti bilo sta pod cijim dejstvom necu moci da se kontrolisem. Nista strasno nisam napravila, a mogla sam da mi tu nije bila najbolja drugarica. Alkohol mi nije potreban da se super provedem, potrebno mi je samo dobro drustvo. Mnogo puta me je drustvo teralo da probam travu ali ja nisam zelela bas iz tog straha sta mogu da napravim. Vise puta sam gledala drugaricu u losem tripu i gadilo mi se. Deci stalno pricam o posledicama uzimanja droge, pokazujem im primere zavisnika na ulici kojih u Kanadi imate koliko hocete. Secam se da sam im sa bolesnim zadovoljstvom pokazivala slike korisnika one droge krokodil da im se duboko urezu u mozak, kao i onog jadnog beskucnika kome je lice pojedeno. Slazem se da vaspitanje i odnosi u kuci igraju veliku ulogu u tome kakav ce ko postati covek, ali i drustvo u kojem se kreces igra znacajnu ulogu. Roditelji moraju obratiti paznju s kim im se deca druze. I, necu da se pravim pametna, moraju znati "slusati" svoje dete.

Back