Дрниш, Хрватска. Убијен достављач пица

Обилић

Elita
Poruka
20.502
Како јавља ХТВ Дневник,
педесетогодишњак, бивши осуђени убица,
убио је деветнаестогодишњег достављаљча пица - одличног ученика средње школе ...

Убица побегао опремљен за преживљавање у природи.

Psihički oboleo čovek. Nažalost, toga ima svugde, na svakom meridijanu.

Не знам да ли је психо, али прави убица сигурно јесте !
Доказ је што га још нису ухватили !

Наравно да ће на крају бити ухваћен, или ће га упуцати,
али он ужива у свему томе, зато и кажем да је прави.

Sta mu je skrivio momak od 19 godina? Unisten zivot jedne porodice u trenu.
ништа, човек је убица, а сваки убица ако није у афекту или самоодбрани је серијски понавља убијање, исто важи и за злочин силовање, дакле ко убије и силује једном он то кад тад понови

Aleksić, Srbin.... :think:
бојовник бранитељ

1779043721201.png

Aleksić, Srbin.... :think:

Проћи ће те то лудило национализма, временом ...

Али знаш како је говорио мој покојни отац,
кад бих ја обећавао да ћу почети да учим "само да се одморим !" ?

Рекао би ми:
"Нека сине све иде природно, али нешто мало мора и на силу !"

Следећи пут када будеш желео да непристојно причаш, стисни мало !
Реци себи:
- Нећу ! Јесам будала али нисам идиот !

Проћи ће те то лудило национализма, временом ...

Али знаш како је говорио мој покојни отац,
кад бих ја обећавао да ћу почети да учим "само да се одморим !" ?

Рекао би ми:
"Нека сине све иде природно, али нешто мало мора и на силу !"

Следећи пут када будеш желео да непристојно причаш, стисни мало !
Реци себи:
- Нећу ! Јесам будала али нисам идиот !
Imaš pametnog oca.

Prezime vuce na srpsku stranu. Srecom u Hrvatskoj izgleda ne broje toliko krvna zrnca.
презиме има и код Срба и код Хрвата, као и многа друга, као и имена, тако не кењај, јер тамо Срба нема знаш ти врло добро шта је Далматинска загора

презиме има и код Срба и код Хрвата, као и многа друга, као и имена, тако не кењај, јер тамо Срба нема знаш ти врло добро шта је Далматинска загора

Evo sta je govorila majka doticnog nakon ubistva devojke.

https://www.vecernji.hr/vijesti/u-v...520#dmid=6f46f26b-8905-43a4-bafb-a581c0c4763c

SPLIT - Ljuba Aleksić (50) svjedočila je jučer na suđenju svome sinu Kristijanu Aleksiću (26), optuženom za ubojstvo sumještanke Marijane Sučević (22) prije osam godina u Prgometu. Sačekao ju je na putu prema bakinoj kući i 17 puta izbo nožem.

Dvaput je priznao ubojstvo, ali se na raspravi predomislio, pa mu na koncu nije jasno za što mu sude. Vještačili su nad njim i nisu ustvrdili da je neubrojiv. Njegova majka kazala je da je psihički bolestan. U mladosti je bio dosta povučen, iskompleksiran zbog debljine i brata Gorana, koji je bio okružen djevojkama i društvom, i za razliku od Kristijana, vozio je automobile.

- On je bio introvertiran, imao je problema u školi zbog nacionalnosti. Napustio je zbog toga školovanje i kratko radio na Ininoj crpki. Inače je u kući izrađivao predmete od drva i vezao goblene - kazala je majka Ljuba - a nije izrađivao noževe, kao što je navedeno u optužnici.

Inače, prošlog ljeta policija je uhitila Kristijana Aleksića te prijavila za ubojstvo, nakon što je njegov brat Goran kazao da mu je pričao kako ju je on ubio. Majka Ljuba prozborila je i nekoliko riječi i o tomu. Policiju je sama pozvala, jer ju je Kristijan zvao da se vrati u Prgomet ili će on doći sam. Naime, zadržala se u Drnišu kod Gorana i njegove supruge Janje dulje no što je planirala, pa je Kristijan bio ljubomoran na brata i nervozan, jer mu nije imao tko spremiti ručak i večeru.

- Da sam znala da će ga povezati s ubojstvom Marijane Sučević, nikad ga ne bih prijavila. Ne bih osam godina u kući skrivala ubojicu, makar mi bio sin - ustvrdila je Ljuba Aleksić.

Back