driver za matičnu

ma da, ja inače nisam to pokušala, nego mi je bilo lakše da neko drugi izgugla umesto mene... :roll:

OK, izvini, zaleteh se... ajde sad polako reci u chemu je problem shta ti ne radi na kompu pa cu da ti reshim to?

Aha, ok, prochitao sam... restartuje ti se komp... kapiram da to nema neke velike veze sa drajverima za matichnu nego da je...

pod a pun virusa pa je polako fejlovao sve vishe i vishe...

pod b neki hardverski problem u pitanju...

Reci mi je l' se komp restartuje odmah sa onim plavim ekranom ili se restartuje kasnije, nakon shto udje u sistem?

[Ne_Vazim_Se];16516488:
OK, izvini, zaleteh se... ajde sad polako reci u chemu je problem shta ti ne radi na kompu pa cu da ti reshim to?

Aha, ok, prochitao sam... restartuje ti se komp... kapiram da to nema neke velike veze sa drajverima za matichnu nego da je...

pod a pun virusa pa je polako fejlovao sve vishe i vishe...

pod b neki hardverski problem u pitanju...

Reci mi je l' se komp restartuje odmah sa onim plavim ekranom ili se restartuje kasnije, nakon shto udje u sistem?

ma naravno da nema veze sa matičnom i poprilično sam ubeđena da nije hardverski problem u pitanju...
restartovao se u početku random u toku rada, da bi na kraju počeo da se restartuje i pri dizanju sistema...
a drajver mi inače treba zbog ponovne instalacije os-a...

koji windows ? na via chipovima je bio problematičan xp

xp je u pitanju.. a ne znam šta bi drugo moglo tu da ide... ovo je kompletna konfiguracija:
Motherboard Name Chaintech 7AJA2(E)

CPU Type AMD Duron, 950 MHz (9.5 x 100)

Motherboard Chipset VIA VT8363A Apollo KT133A

System Memory 256 MB (PC133 SDRAM)

Video Adapter NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 (32 MB)

i kad smo već kod toga... da ne otvaram drugu temu...
koji av bi mogao tu da radi bez nekog preteranog opterećenja rama?

ma naravno da nema veze sa matičnom i poprilično sam ubeđena da nije hardverski problem u pitanju...
restartovao se u početku random u toku rada, da bi na kraju počeo da se restartuje i pri dizanju sistema...
a drajver mi inače treba zbog ponovne instalacije os-a...

Aha. Znachi to je ovo pod a. Pun je virusa. Koliko vidim, i sama znash shta je reshenje, formatiranje diska i ponovo instaliranje sistema.

Drajver ti ne treba, svaki win od xp-a to sam prepoznaje. Avast je dobar antivirus (besplatna verzija), preporuchujem ti, mada ne znam koliko rama zahteva.

Evo sad' sam pogledao za XP je zahtev da imash 64 mega rama... znachi moze... nego, znash, preslab ti je taj komp...

Back