Driver: Paralell Lines

Otkud znas da je propast ?
Reflections iza sebe ima 2 uspjesna i jedan neuspjesan nastavak Drivera.
Driver PL ce biti mnogo drugaciji od 3, e sada trenutno niko nezna hoce li biti dobar ili ce biti los, ali oni su iskusan tim tako da ja licno neocekujem ovoga puta gresku, jer nece oni sebi dozvoliti 2 uzastopna puta da naprave los nastavak. Tako za sada mozemo ocjenjivati samo grafiku i ideje, ali samu igru, gameplay itd nemozemo !

A kako ti to mozes da garantujes?!

Moj komentar se nije odnosio na to kakva ce buduca igra biti, vec sam hteo da naglasim katastrofu proslog dela, a ti se sto se mene tice nadaj i dalje da ce ispasti OK.
Kad dodje do shotova veoma sam podozrivljiv. Otuda i moj komentar da mogu da iscupaju shotove i iz nekog filma kako bi bili sto fotorealisticniji, to opet ne garantuje kvalitet!
Da su bili imalo iskusni kao sto kazes ne bi placali da se laziraju visoke ocene proslog dela i prikrivali gomilu bugova.

Pozdrav!

@Monte32 procitaj svoj post i vidjet ces sta si rekao "sta vredi kad je igra propast kao prosli deo", dakle ... Ja sam rekao da mozemo trenutno komentirati grafiku i ideje i da se nadam da ce biti dobra, dok iz tvoje recenice vidimo da si je ti vec osudio.
@tommy gun Driver je resetovan, dakle Driver PL pocinje novu eru serijala i vracaju se na stare staze uspjeha kakav je ima 1 i 2 dio igre.

Da malo dignemo ovu temu.
Ala si procenio Sucur svaka ti cast :D
Opet katastrofa, po svim review-ima, doduse manja nego kod proslog dela.
I sta bi od svih onih ultra-sega-mega obecanja fantasticne igre i revolucionarnog gameplaya?! Samo los klon GTA

Back