Drevno divovsko (60km) drveće je posečeno i ostale planine (panjevi) i žbunje (šume)

• Začetnik teme Začetnik teme nolk
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

nolk

Obećava
Poruka
62

Autor ovog videa iznosi zanimljivu ali i tvrdnju potkrepljenu detaljnom naučnom analizom, da je na zemlji nekad u drevna davna vremena postojalo brojno ogromno drveće visoko i do 60 kilometara (zajedno pored dinosaurusa i divovskih ljudi), a njihove ostatke vidimo danas u planinama, odnosno planine su panjevi, uglavnom planine sa zaravnjenim vrhom.
Sumnja se da je drveće misterizono nestalo jer je posečeno nekakvim divovskim mašinama, testerama. Od strane ljudi džinova ili vanzemaljaca sa usavršenom tehnologijom, te se taj pomor i pogrom drveća i drevnih civilizacija (poput slučaja iz Avatar filma) skriva danas od ljudi, vladajuće elite su eliminacijom divovskih drveća, smanjili procenat kiseonika narodu i time ekološki oštetili zdravlje, prirodni životni vek i agrokulturu ljudi, ostavivši nas sa ovim žbunjem, zvano šume.
Te stoga ne možemo da se vratimo na nebo (kao u onoj bajci o čarobnom pasulju), a ni da vidimo da li je zemlja ravna ili ne. (iako se u naslovu klipa spominje ravna zemlja, video nema veze sa tim, niti priča autora ide u tom smeru, čak spominje i planetu oko 15 puta. (pa ravnozemljaši i kuglozemljaši tvrde da je lik ubačeni dezinformativni element. Svakako ni ova tema ne bi trebala ići u tom smeru i trebala bi opstati, dok se naučno ne utvrdi mogućnost ove teorije, posebno da su planine panjevi ili razotkrivanja ko je posekao ili kako je nestalo svo to divno divivsko drevno drveće. Lično nisam naučno kvalifikovan za dublju analizu kao ovaj autor videa, istovremeno verujem i da se i priča o ravnoj zemlji koristi kao indirektni spin sa nečega mnogo bitnijeg, stoga bi verovatno oni koji su drvozemljaši mogli biti svetionik koji vodi ka rasvetljavanju i ove nametnute dileme i krajnjem utvrđivanju istine o svetu u kome živimo.

img_2759.jpg

1458610940824.jpg

a dobro sto je problem uzeti lopatu i kopati tu planinu dok se ne dodje do drveta

Problem je što lopata nije alatka kojom se kopa.

- - - - - - - - - -

Autor ovog videa iznosi zanimljivu ali i tvrdnju potkrepljenu detaljnom naučnom analizom, da je na zemlji nekad u drevna davna vremena postojalo brojno ogromno drveće visoko i do 60 kilometara (zajedno pored dinosaurusa i divovskih ljudi), a njihove ostatke vidimo danas u planinama, odnosno planine su panjevi, uglavnom planine sa zaravnjenim vrhom.
Sumnja se da je drveće misterizono nestalo jer je posečeno nekakvim divovskim mašinama, testerama. Od strane ljudi džinova ili vanzemaljaca sa usavršenom tehnologijom, te se taj pomor i pogrom drveća i drevnih civilizacija (poput slučaja iz Avatar filma) skriva danas od ljudi, vladajuće elite su eliminacijom divovskih drveća, smanjili procenat kiseonika narodu i time ekološki oštetili zdravlje, prirodni životni vek i agrokulturu ljudi, ostavivši nas sa ovim žbunjem, zvano šume.
Te stoga ne možemo da se vratimo na nebo (kao u onoj bajci o čarobnom pasulju), a ni da vidimo da li je zemlja ravna ili ne. (iako se u naslovu klipa spominje ravna zemlja, video nema veze sa tim, niti priča autora ide u tom smeru, čak spominje i planetu oko 15 puta. (pa ravnozemljaši i kuglozemljaši tvrde da je lik ubačeni dezinformativni element. Svakako ni ova tema ne bi trebala ići u tom smeru i trebala bi opstati, dok se naučno ne utvrdi mogućnost ove teorije, posebno da su planine panjevi ili razotkrivanja ko je posekao ili kako je nestalo svo to divno divivsko drevno drveće. Lično nisam naučno kvalifikovan za dublju analizu kao ovaj autor videa, istovremeno verujem i da se i priča o ravnoj zemlji koristi kao indirektni spin sa nečega mnogo bitnijeg, stoga bi verovatno oni koji su drvozemljaši mogli biti svetionik koji vodi ka rasvetljavanju i ove nametnute dileme i krajnjem utvrđivanju istine o svetu u kome živimo.

img_2759.jpg

1458610940824.jpg

Ima li neki panj koji to dokazuje ili se misli da su brda ti panjevi?

Koliko sam ja razumeo, generalno je pretpostavka da su sva brda panjevi, odnosno bili drvo nekad. Međutim naučno teorijski film foukusira na primera pojedinih panjolikih okamenjenih brda, sa ravnim vrhom. U filmu se govori o Silikon ( elementu) koji sadrže pojedini panjevi/ planine, brda. Takođe i primeri kristalizacije drveća /panjeva. Stoga većina ovih modernih minerala /kristala su nastali od tog prvobitnog zemaljskog drveća.

Takođe, ovo trenutno drveće nastalo je u novijoj eri, nekakvim genetskim mikrobiološkim bioinženjeringom. Nešto tipa Bonsai drvceta.
Tako da ne znam da li ima neki dovoljno star panj koji se okamenio, ili se to može uporedno utvrditi.

http://www.waykiwayki.com/2016/08/flat-earth-has-no-forests-human-amnesia.html

Ovaj drugi sajt navodi zaklučke naučnika o postojanju divovskog drveća.
http://greaterancestors.com/ancient-trees-more-than-twice-the-height-of-the-tallest-giant-redwoods/

Не дрво, већ ни дијамант као најчвршћи природни материјал, или угљеничне наноструктуре као најјачи вештачки материјали не би издржали оптерећење сопствене масе ни са 10% висине о којој се тупи.

- - - - - - - - - -

Sekte, sekte.... na srpskom se kaže silicijum a ne silikon,,,
Крах школства отуда и овакве глупости као и нпр карбон диоксид уместо угљен диоксид, хидроген уместо водоника, а на једном месту чак нису знали да је хидроген субоксид ВОДА иако је у чланку била дата и хемијска формула исте!!!

Čuo sam o ovome. S ovim se može šaliti, ali treba ipak ostaviti mjesta i za mogučnost da je to možda stvarno.
Dok se ne dokaže ništa se ne može potvrditi ili odbaciti.
Ali to je nekako ideja koja graniči sa neviđenim

Sad mi dvije stvari prođoše mislima.
Onolike zalihe uglja pod zemljom jesu li od takvih stabala.

Drugo, nekako sam vjerovao da guliver nije samo pričao bajku o nekoj zemlji patuljastih ljudi i zemlji divovskih ljudi. :think:

Čuo sam o ovome. S ovim se može šaliti, ali treba ipak ostaviti mjesta i za mogučnost da je to možda stvarno.
Dok se ne dokaže ništa se ne može potvrditi ili odbaciti.
Ali to je nekako ideja koja graniči sa neviđenim

Sad mi dvije stvari prođoše mislima.
Onolike zalihe uglja pod zemljom jesu li od takvih stabala.

Drugo, nekako sam vjerovao da guliver nije samo pričao bajku o nekoj zemlji patuljastih ljudi i zemlji divovskih ljudi. :think:

:hahaha:

Svakako Guliver i ugalj su dobre poente...

Sekte, sekte.... na srpskom se kaže silicijum a ne silikon,,,

Zapazio sam danas vest o zmiji koja je umrla jer je ujela manekenku za silikonske grudi. Pa sam premutovao stvari. :D :D

adam_and_eve.jpg

Druidi i Hrast,
Nordijci i Yggdrasil(icijum?),
i brojne mitologije.... nisu oni bezveze obožavali tek neko drvo,

rsz_poster14.jpg

3208642_orig.jpg

target-magnus-chase-e1443195276667.jpg

Svakako Guliver i ugalj su dobre poente...

Zapazio sam danas vest o zmiji koja je umrla jer je ujela manekenku za silikonske grudi. Pa sam premutovao stvari. :D :D

adam_and_eve.jpg

Druidi i Hrast,
Nordijci i Yggdrasil(icijum?),
i brojne mitologije.... nisu oni bezveze obožavali tek neko drvo,

rsz_poster14.jpg

3208642_orig.jpg

target-magnus-chase-e1443195276667.jpg

Aha... biće da ni ne znaš šta je silicijum nego se hraniš polovičnim prevodima sa YT kao i ostali sektaši....

Не дрво, већ ни дијамант као најчвршћи природни материјал, или угљеничне наноструктуре као најјачи вештачки материјали не би издржали оптерећење сопствене масе ни са 10% висине о којој се тупи.

- - - - - - - - - -

Крах школства отуда и овакве глупости као и нпр карбон диоксид уместо угљен диоксид, хидроген уместо водоника, а на једном месту чак нису знали да је хидроген субоксид ВОДА иако је у чланку била дата и хемијска формула исте!!!

Sekte organizovano regrutuju ljude sa slabim znanjem prirodnih nauka ili sa generalno slabim znanjem. Ciljaju lakoverne koji će raditi posao za njih. Znaju nešto malo engleski pa prevode. Kada naiđu na reč silicon ni ne trude se da koriste rečnik... valjda misle da je to "ono što se stavlja na prozore".
Redovno sam iznosio dokaze da su ravnozemljaši ustvari deo verske sekte koja je nastala u Americi, dok nam Nina nije podelila po šamar...

A to drveče, kad bi to bilo stvarno naprimer, ako je padalo pri rezanju, je li ostavilo tragove. I dokle je išlo u nebo ko je pojeo evokse?
Video iz uvodnog posta objašnjava većinu tih pitanja, bilo je slikovitog govora o tim tragovima itd.
Pre izvesnog vremena sam ga odgledao, i zaboravio mnogo toga. Sigurno nameravam ponovo da odgledam.pa ću stručnije moći da razgovaram na ovu temu.
I budem dostojan vođa kulta drvozemljaša, Za koji svakako mi ne treba diploma tehnološko metalurško hemijskih fakulteta. Sigurno da ne pripadam tuđim sektama, jedino razmišljam o osnivanju svoje sekte, koja bi pored cilja traganja za istinom, delimično bila, zasnovana na ovoj priči o drveću i skladu sa druidskom, drevnom srbskom tradicijom drvoslavlja i hrastojublja. Sve sekte i sam taj izraz je nastao usled Seče drveća, ljudi su tad bili izbezumljeni. izgubili veru, vezu sa nebom, delili se, otpadali od jedne jedinstvene religije, vere, veze sa božanskim divovskim svetom. Potrebno nam je jedinstvo, nova svest, nova veza sa nebeskim svodom, da se svi ljudi ujedine pod jedno veliko drvo. Šljiva, kruška nebitno, samo da dopire do neba. Svi naučni umovi moraju iznaći način uspenja na nebesa. Moramo zato da izgradimo Vavilonsku kulu ponovo. Sve donacije su dobrodošle.

Tower_of_babel.jpg

close-encounters.jpg

Back