Dreamweaver mx...dodaci

macaktosa

Početnik
Poruka
43
Ima par dodataka koji se mogu ubaciti jednostavnim putem u Dreamweaver mx kao što su marquee......ako je neko zainteresovan neka se javi na forum i neka prokomentariše temu...Ako bude više zainteresovanih poslaćemo adresu sa koje se mogu skinuti plug-in za dreamweaver....

Božo, to su samo plug-in ovi za unapređenje rada dreamweavera...ima ih nekoliko komada i veoma se lako implementiraju u DW i veoma su korisni, jer omogučavaju veoma brzo postavljanje raznih aplikacija u okviru WEBa bez posebnog poznavanja skriptova flasha ili nekih drugih programa...uskoro ću postaviti linkove ka tim dodacima i možete da ih testirate, iako sam ih ja lično testirao i veoma su korisni...

Bozo:
Božo, sad radi...u pitanju je bilo malo slovo.....Ja sam one što "hakuju Yahoo" obrisao....
Ako se još jednom pojave zabraniću im ulaz na forum....hvala ti što brineš za moju kategoriju.....
Goran

Sto volite da komplikujete?!

Odete lepo na http://www.macromedia.com i tamo se BESPLATNO registrujete i imate mogucnost da BESPLATNO skidate ekstensions za macromedia programe. Pored ovde navedenih imate gomilu na njihovom sajtu kao i krace upustvo za koriscenje na sajtu vlasnika ekstensiona.

Licno sam skinuo sa macromedia sajta preko 100-tinak ekstensions-a.

Pozdrav

Back