vracaracc
Buduća legenda
- Poruka
- 38.315
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
brate...smorili ste više s tim pesmama za uz kafu, za uz leba, za uz seks, za uz ljubav...:/
Немој тако...ја први пут постављам песму.
буди мало толерантнији.

...kako lepa tema...
...ljudi...pohrlite i postavite svoj omiljeni klip prigodan za uz ljubav...
dražesna tema, majkemi...
el bolje...? :/

Sviđa mi se njen glas. A melodija je baš lijepa. Ulazi u uho.
Skroz slatko.
citala sam sad kometare na pesmu...ljudi su definitivno retardirani..pored svog granda i pored hip hopa gde je svaka druga rec ku.rva i pored jos sto svakodnevnih sr.anja ovo skandalozno?
devojka je skroz simpa...ova zaebancija je mala maca za mnoge stvari...i preslusala sam joj jos neke snimke preteran glas ima

Brate, otkud ti na LJiS-u?
Nisu te valjda smorili kami, jaguar p_b, Astrica, Komunistkinja i ostali "majstori"?![]()
овде углавном ординира нормалнији свет......

овде углавном ординира нормалнији свет.....а и песма је врх.

hvala ti brate...ulepšo si mi dan, majkemi...![]()
To je to.
Iako, na prvi pogled, kao novom forumasa onomad - nije izgledalo tako. Ali veoma brzo sam ukapirao da najveci bolidi vise na pdf-u "Politika"![]()
Ѕбог те чињенице сам ван себе од радости.
тамо се накотило сувише разних претерано острашћених ликова.

Ne zalazim odavno, ali ti verujem na rec...mada ih je bilo i u doba kad sam zalazio tamo. Mogu zamisliti na sta to lici sad.
Aj nista, stari ciganine, neka ti je sa srecom na LJiS-u, i dobro nam dosao.![]()
tačno!brate...smorili ste više s tim pesmama za uz kafu, za uz leba, za uz seks, za uz ljubav...:/
tačno!
ja u seksu sam pjevam......
u bojjjjjjjjjjjjjjjj krenite......
to je već ok.