Dramaturgija

Marien

Početnik
Poruka
2
Ukoliko znate neshto o prijemnim ispitu na FDU,na grupi za dramaturgiju...na koja mesta iz literature obratiti paznju...gde naci kadijevicev film,jer za hoksa sam se izgleda snashla :wink: ...jel bolja varijanta predati dramu ili analizu...da li ici na konsultacije...i sl...tnx

Da li je izasao informator? Treba tamo pogledati. odakle znas koja dva filma ce biti prikazivana? Mora da bude na sajtu, a ja jos nisam videla da su ista istakli.
Inace, primaju oko 9 ljudi. Ne znam koje knjige idu za prijemni, samo znam da je potrebno odneti jednu ili vise svojih drama.

Ono shto sam ja chula...Kao shto na reziji u 90% sluchajeva ide Poslednji tango u Parizu,ovde se pushtaju ili Haurad Hoks ili Praznik Djordja Kadijevica...Spisak literature stoji na sajtu FDU,ali poshto je prilichno obimna,nisam sigurna shta treba znati a shta chitati.. Sem toga,da li se kao rad predaje drama ili analiza filma?!...Ehm,verovatno su te konsultacije mesto gde cu ovo saznati,ali ako neko josh neshto zna bila bih zahvalna...Trachevi su dobrodoshli :wink:

Back