tako je... kod nas još nije zabilježen slučaj da sin doručkuje ruča i večera ocaJako teško možeš da porediš srpsko i hrvatsko društvo.
tako je... kod nas još nije zabilježen slučaj da sin doručkuje ruča i večera ocaJako teško možeš da porediš srpsko i hrvatsko društvo.
jedan ima 21 godinu i tog spominjemo u ovom kontekstu...Reče imaš tri sina.Ko ima tri sina nikad ne bi napisao moj sin i ja.Opako lažeš ustašo.
koliko vam je to staro...Da nesretnika nije ovo rastrojilo
Jedna raketa kosta 10ke nekad kostala 10k maraka, 8 x 32 raketa, iliti 2,5 miliona evra ti je snimak.....Da nesretnika nije ovo rastrojilo
Nije to uradila Kraljevuna Jugoslavija . Kraljevina Jugislavija Kralja Aleksandra veze nema sa SFRJ , preokret nastaje sa banovinom hrvatskom za vrememe Kneza Pavla što je nastavljeno sa NDH iz koje proizilazi SFRJKraljevinu Jugoslaviju su stvorila tri naroda a razbucale 6 republika...
Interesantno na prvom grbu SFRJ bilo 5 baklji...
Ako nigde drugde a taj grb je sve vreme bio i ostao na Plavom Vozu
Parkiran i nečuvan na BG kolodvoru...
A baš ga treba sačuvati zbog pomenuta grba...
Pretplati se na hrvatske kanale i gledaj mesec dana pa ćeš videti kako.Na to dodaj školu i oca ustašoida pa to godinama.Jedna raketa kosta 10ke nekad kostala 10k maraka, 8 x 32 raketa, iliti 2,5 miliona evra ti je snimak.....
Prekini da pišeš budalaštine i ako imaš šta da kažeš na temu kaži.Ako ne odbrabonjaj.tako je... kod nas još nije zabilježen slučaj da sin doručkuje ruča i večera oca
Da je bar takvih u manjini. Jedn bolesno drustvo. Na kraju ce sami sebe izjesti.https://mondo.rs/Info/EX-YU/a1384272/Vlada-Zagreb-upucan-policajac-najnovija-vest.html
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrv...na-markovom-trgu-pocinitelj-u-bijegu-15024620
Klinac od 22 godine oboleo od PTSPa pucao na zgradu sabora i ranio policajca,automatskom puškom.
Po Fejsbuku se slikao što sa drvenim što sa pravim oružjem i žalio što nije mogao da ubija Srbe.
Pre napada na sabor ostavio status u stilu kako ne može da podnese gaženje ljudskih vrednosti..
Mlad ustaša izmanipulisan ocem dragovoljcem i medijima psihički pukao i krenuo u borbu za bolju Hrvatsku.
Vrlo verovatno.Da je bar takvih u manjini. Jedn bolesno drustvo. Na kraju ce sami sebe izjesti.
Недефинсан и чудан клемпо.Прерано се разочарао у живот, прерано...Jos je i nepismen
![]()
Vidim da je isao na motoskupove, dobro se nismo sreli hehe
Ali zato čuvate sestre po zamrzivaču dvadeset godina.tako je... kod nas još nije zabilježen slučaj da sin doručkuje ruča i večera oca
Šta kažu psiholozi.Недефинсан и чудан клемпо.Прерано се разочарао у живот, прерано...
![]()
Ja nisam.Svi su oni Danijel.
šteta..mlad život se ugasi a svi znaju više vrijedi živ ustaša nego mrtav; jer ako se ovako nastavi jugokomunističko udbaško četničko srpska kamarila vladat će i dalje rvackom...Недефинсан и чудан клемпо.Прерано се разочарао у живот, прерано...
![]()
čovjek se pripremo što reče bakir za nedaj bože...Uhićen otac napadača s Markovog trga, u kući našli puške, prigušivače i streljivo
https://www.index.hr/vijesti/clanak...li-puske-prigusivace-i-streljivo/2221421.aspx
Krstaricini Putini....Postoji olimpijada u najruznijoj faci na svetu , trebalo bi i za najblesavije izjave...Ne znam šta svemir boli, ali nekoga boli ko kontroliše Dunav
Što je to tako , ne znam
ima ih ima..ali nema vodstva pokupovali ih ovi iz HDZea s mirovinama,poslovnim prostorima,uhljebništvom.Dobro dete. Šteta što u Hrvatskoj nema više takvih