Quantcast

Drama u Staroj Pazovi, psi napali dete

ccaterpillar

Legenda
Poruka
54.509
TERAPIJSKI PSI su posebno školovani psi s pomagačkom i terapijskom namjenom, s ciljem poticanja razvojnih procesa djece ili mladih osoba s teškoćama u razvoju. Ovakav kombinirani pristup omogućava da po završetku školovanja terapijski pas ima 2 uloge:

  • ulogu pomagača djetetu s teškoćama u razvoju: kretanje, dodavanje predmeta, pomoć u svlačenju i drugim svakodnevnim zadacima, alarmiranje, smirivanje i drugo, ovisno o individualnim potrebama i mogućnostima djeteta
  • ulogu motivatora u svakodnevnim aktivnostima te postojećim terapijskim i habilitacijskim procesima u koje je dijete s teškoćama u razvoju uključeno.
Рајка, ти си паметна жена, ваљда конташ да је то део представе, оно, јачају имунитет, смањују ризик од болести срца итд..
 

електрика

Zaslužan član
Poruka
112.213
Не каже се бул-шит него бул-пит! :D

Сироти пси, шта смо од њих направили овако „високоцивилизирани”, на несрећу и њима и себи...

Ја немам ништа са њима и желим да тако и остане. Да сутра нестану, трепнула не бих.
 
Poruka
4.319
Да будем искрен, ја заправо волим вукове, а псе онако некако „тужно волим” као дегенериране вукове. Кад кажем да волим вукове, наравно да не мислим да их држим у стану нити у дворишту, волим их као звјери у дивљини, тамо гдје и припадају. Заиста сам уживао гледајући из даљине на Шари чопор вукова који сатима организира стратешки напад на стадо (али буквално, као по некој невидљивој команди врхунског стратега) и шарпланинце који на свој начин бране стадо тј. простор који сматрају својим... То је природа, то волим. Стајао сам онолико далеко колико су ми шарци допустили, веома су били јасни до које границе им се смијем приближити, а гдје већ почиње зона у којој је питање како ћу се провести зађем ли у њу. Поштовао сам ту невидљиву али јасну границу и уживао гледајући све то... Наравно, није ми падало ни на крај памети да узмем (купим, набавим, како год) тако неког шарца и довучем га из окружења ком припада у Кнез Михаилову да бих прошетао с њим мислећи како ми је сад пишулинац већи бар 5cm јер водим на узици „опасног” шарца...
 

Motorcyclist

Legenda
Poruka
70.557
49774141_277440566275672_3646657594874920960_n.jpg
 
stanje
Ova tema je zatvorena zbog neaktivnosti. Molim objavite novu temu i pridružite se diskusiji.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.