Lionheart
Domaćin
- Poruka
- 4.730
А и шта ће им, ионако служи само као музеј.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А можда је само људски немар. Реконструкција је била у току.
Đilas
Jeremić
Obradović
Cajenc i eremita ������ uz Marseljezu
Пад у метафоричком смислу, не мислим да се сама урушила.
Револуционари су је својевремено већ били унаказили, садашња катедрала је реконструкција од пре двестотинак година. Подићи ће је Французи опет, идентичну, али је ипак у питању врло ружан и тежак дан за Европу.
POKRENUTA ISTRAGA O UZROKU POŽARA U CRKVI NOTR DAM
Parisko tužilaštvo pokrenulo je istragu o požaru koji je izbio u srednjevekovnoj katedrali Notr Dam u Parizu.
"Sve gori, ništa neće ostati", rekao je portparol Notr Dama Andre Fino, prenosi Rojters.
Hoce to samo od sebe ... a da je nemar i da ga je bolio K, to sigurno.
Upravo pratim skoro od pocetka na N1 i nazalost ne vidi se kraj gasenju pozara.Steta je takava gradjevina da nestane.
У Њу Јорку беше? Српска црква изгорела до темеља за Ускрс. Неки поп оставио упаљену свећу.
Onda mozemo predpostaviti i da je bila dobro osigurana.
Наравно! Када је пао руски авион, смејали су се, правили вицеве и карикатуре, уживали. Баш ме интересује какве ће сад Шарли карикатуре да избацује!?Шта ти мислиш? Да је Божија казна у питању ?
Наравно! Када је пао руски авион, смејали су се, правили вицеве и карикатуре, уживали. Баш ме интересује какве ће сад Шарли карикатуре да избацује!?
Upravo pratim skoro od pocetka na N1 i nazalost ne vidi se kraj gasenju pozara.Steta je takava gradjevina da nestane.
У Њу Јорку беше? Српска црква изгорела до темеља за Ускрс. Неки поп оставио упаљену свећу.
Треба, треба..Не треба бити параноичан.
Треба сачекати резултат Истраге.
Не звучи логично, нити је битно, реално. Француска држава ће обновити, није то кафеџија из Трстеника који хоће да ушићари па запали сопствени ћумез.