Drama porodice Nastic

*iskander

Ističe se
Poruka
2.167
Porodici Nastić, koja živi u Kaliforniji, američka Agencija za staranje o deci oduzela je kćerku i sina, jer je ustanovljeno da su u računaru držali fotografije nage dece. Reč je o kulturološkom nesporazumu, kaže psiholog Žarko Trebješanin. Američka agencija za staranje o deci oduzela je kćerku i sina porodici Nastić, koja živi u Kaliforniji, pošto je tokom popravke službenog kompjutera otkriveno da u njemu čuvaju fotografije svoje dece bez odeće...
Na sajtu Radio S, sam pronasao video klip koji bi trebalo da bude smesan, pa se pitam koja je razlika izmedju ovog videa i drzanja fotografija svoje dece u racunaru. Razlike nema, istina je da je nad porodicom Nastic izvrsena demonstracija sile od strane americkog sistema, mozda zato sto su Srbi... da je pravde i ovaj video klip bi istrazili i oduzeli dete ovoj porodici...
Molim vas za misljenje...

!
 
zao mi je dece..
po onome kako se hajka odvija, nisu roditelji optuzeni za incest, vec za zanemarivanje dece zbog cega je decak, koji im je starije dete uopste bio u situaciji da fotografise svoju mladju sestru..
sporne fotografije nisu objavljene nigde, niti ce biti..da bi deca bila zasticena..ovde se radi o tome da je brat ispitivao svoju seksualnost uz sestrino prisustvo..
americiki sistem je osetljiv na pedofiliju..ne osudjujem roditelje, zao mi je citave porodice, ali roditelji su znali gde su svoju porodicu odveli...trebalo je da budu pazljiviji..
 

Back
Top