Drajver za mp4?

XP imam ne vidi ga kao disk, i ja sam mislila da će ga videti ali rečeno mi je da za mp4 postoje neke zajebancije..... ponaša se kao da sam ubacila neki nepoznati hardver.

Probaj da ga prikljucis na neki drugi kompjuter, verovatno ti se zabagovao softver na samom mp4 plejeru, to hoce da se desi ako ga nasilno iskljucis iz kompjutera, dok je radio transfer. Najbolje bi bilo kad bi nasla i prekopirala sofver sa nekog drugog plejera.

Jeste zabagovao, probala sam i na drugim kompjuterima. Zabagovao je sam od sebe odjedared. E sad, šta da radim kad mu je baterija unutra, ne mogu da je izvadim da ga resetujem, ne mogu niš.....

A misliš da bi komp trebao da ga vidi kao disk, da nije zabagovao?

Jeste zabagovao, probala sam i na drugim kompjuterima. Zabagovao je sam od sebe odjedared. E sad, šta da radim kad mu je baterija unutra, ne mogu da je izvadim da ga resetujem, ne mogu niš.....

A misliš da bi komp trebao da ga vidi kao disk, da nije zabagovao?
Trebao bi da ga vidi kao removable disk, prodavao sam te stvarcice pre par godina, problem sam resavao tako sto sam taj zabagovani formatirao i prekopirao na njega softver sa drugog identicnog plejera...ali ako ga kompjuter vidi kao unknown device mozda je tu nesto crklo...

Bjg....:sad2:

Nije Xwawe mp4....nego....Vito mp4

Na internetu ...STVARNO...NIŠTA NEMA ...od drajvera za ...Xwawe mp4 plejere....BRUKA I SRAMOTA...a njihovi uređaji su...PRILIČNO PRISUTNI NA NAŠEM TRŽIŠTU

Jedino što sam našao njihovog zastupnika....."NT COMPANY D.O.O."

web... http://www.nt.rs/page.php?id=5

ntcomptel.jpg

Preporučujem ti da se ...prošetas ....do njihovog .SERVISA....i zamoliš da ti na USB flešku ...izkopiraju drajvere ili celi PC Suit...za taj model mp4.....SIGURNO IMAJU....

Da i ja sam naišla na taj NT company al na netu nemaju drajver, isto.

Htela sam da ga odvojim od baterije nekako, cenim da bi ga to resetovalo (nema dugme za reset) ali kad sam ga o'šrafila videh bateriju koja je naravno žicom spojena i ne znam baš kako da to izvedem :/ imam još jedan sličan uređaj koji ima wupicu :) u koju gurnem plastičnu iglicu i resetuje se kad ovako zabaguje, a zabaguje na baš sličan način posle bude okej, i "OS" mu je tu. E sad ima i ovaj jednu rupicu ali mislim da je ona tu sasvim slučajno :(

Doduše onaj ne reaguje ni na šta kada zabaguje neće ni da se ugasi ništa ništa samo da uzmem konopac da se obesim.

A ovaj se pali i gasi. Kao. To je sve što radi. Nisam ga ni vezivala za komp kad je zabagovao.

Back