Драгољуб Дража Михаиловић

pricas gluposti Blajbingeru i spamujes temu...nisi sposoban cak ni ravnopravno da razgovaras i ispostujes svoje sagovornike ili mislis da je to sto pises od tolikog znacaja da moras da boldujes...

Evo jedan tekst kao odgovor na te splacine koje iznosis, a valjda ce moderatori dalje da reaguju na tvoj spam...imas drugih tema na kojima mozes da branis svog Jozu...

U vreme Tita, Tito je živeo bolje

pricas gluposti Blajbingeru i spamujes temu...nisi sposoban cak ni ravnopravno da razgovaras i ispostujes svoje sagovornike ili mislis da je to sto pises od tolikog znacaja da moras da boldujes...
Evo jedan tekst kao odgovor na te splacine koje iznosis, a valjda ce moderatori dalje da reaguju na tvoj spam...imas drugih tema na kojima mozes da branis svog Jozu...

Pa ne ocekujem ja drugo od tebe nego da ces ti reci da ja pricam gluposti, spamujem, pisem splacine, branim "mog" Jozu - cim ne pricam onako kako se tebi svidja....Ili "da pljujem po srpskom narodu" sto rekao Major.....

TO JE VAS POZNATI CETNICKI NACIN KOMUNIKACIJE...

Cim vam ponestane argumenata, odmah pocinju uvrede i etiketiranje. (Pre je isao i noz za takve stvari).

Moderatore nemoj prizivati u pomoc, jer ti to nece pomoci da ucutkas druge i tvoja ostane zadnja..

Sve je spam sto otkriva vasu perverznu igru zavadjanja srpskog naroda oko proslosti koju vise niko ne moze promenuti.

Zato vas u osnovi niko i ne voli i svi koji mogu beze od vas.

Poslednja izmena:
Pa ne ocekujem ja drugo od tebe nego da ces ti reci da ja pricam gluposti, spamujem, pisem splacine, branim "mog" Jozu - cim ne pricam onako kako se tebi svidja....Ili "da pljujem po srpskom narodu" sto rekao Major.....

Cim vam ponestane argumenata, odmah pocinju uvrede i etiketiranje. (Pre je isao i noz za takve stvari).

Moderatore nemoj prizivati u pomoc, jer ti to nece pomoci da ucutkas druge i tvoja ostane zadnja..

Sve je spam sto otkriva vasu perverznu igru zavadjanja srpskog naroda oko proslosti koju vise niko ne moze promenuti.

Blajbi legendo,šta ćeš ti ovde, na forumu istorija :confused: Ovde su svi osim Crvenog Vampira, ozbiljni ,obrazovani diskutanti koji barataju sa činjenicama.Istorija je ozbiljna nauka bez obzira koliko parolašima izgledalo da nije.

Blajbi legendo,šta ćeš ti ovde, na forumu istorija :confused: Ovde su svi osim Crvenog Vampira, ozbiljni ,obrazovani diskutanti koji barataju sa činjenicama.Istorija je ozbiljna nauka bez obzira koliko parolašima izgledalo da nije.

I jos uvek nisi shvatio zasto? Pa samo zbog tebe :mrgreen:

vampire-eyes-sm.jpg

Majore, zadrzacu se samo na ovom zadnjem, da ne idemo previse u sirinu, sad ce utakmica....

Ja ne pljujem na srpsku istoriju, daleko bilo. (Nije pljuvanje sve ono sto se ne poklapa sa tvojim misljenjem).

Samo, gledam na nju iz drugog ugla od tebe.

Ne vidim ni kneza Lazara, ni Drazu Mihajlovica ni Ratka Mladica ni jos mnoge GUBITNIKE kao nesto znacajno sto Srbi treba da slave...Na protiv, ne gotivim ih...

Ali, veoma mi se dopadaju car Dusan, M. Obrenovic, Misic, Putnik, major Gavrilovic, Drapsin koji JESU BILI junaci i POBEDNICI.

Ja ne slavim poraze i porazene nego samo pobednike, to mi je u karakteru.

A Tita veoma postujem. Imao sam sa Titom detinjstvo i mladost takvo da bih mogao SAMO POZELETI mladima danas u Srbiji.

A "sta bi bilo da je bilo i sta bi bilo da nije bilo........" - mene ne zanima.

SAVREMEN sam i PRAKTICAN Srbin.

I zelim Srbiju da GLEDA U NAPRED, a ne da se stalno spotice o proslost i luta u onom cuvenom Kusturicinom tunelu, dok ceo svet nekuda odmice.....

Drapšin je bio gubitnik...ako misliš na Petra Drapšina...brozovog generala...''u nastupu nervnog rastrojstva'' izvršio samoubistvo...zatim verzija ''čistio pištolj koji je slučajno opalio''...a možda mu neko i ''pomogao''...
Tačna verzija:kad je video šta je video i da je pomogao dušmanu srpskog naroda da dođe na vlast s koje nikad neće otići - proradila savest pa se ubio shvatajući da je pripomogao najgoroj katastrofi za Srpski narod...
Dokument o zabrani povratka Srba na Kosovo posle II sv.rata postoji...potpisao ga je ministar u vladi FNDRJ raspop Vlada Zečević 1945-e godine....
Detinjstvo i mladost koju sam imao u titovoj jugoslaviji ne bih nikome poželeo...

To su tako oduvek komunisti govorili : ČETNICI SU KLALIIIII !Ali nikad nisu znali da mi kažu gde,kad i koga su zaklali ??Bar u mom kraju....Takođe i ono: KRALJ I VLADA SU POBEGLI I ODNELI NAŠE ZLATO....(zlatne rezerve Kraljevine Jugoslavije su poslate u Fort Knox 1939-e zbog opasnosti od rata-isto su učinile još neke evropske države-zlato 1946-e vraćeno u FNDRJ)....
....ali,ali,...u Boru i Majdanpeku se zlato kopalo i rafinisalo i posle II sv.rata...do danas..ali niko od komunista ne zna da kaže GDE JE ZAVRŠILO ...samo u doba Slobodana Miloševića je dolazio Šainović jednom nedeljno helikopterom i nosio zlato...to se zna...ali pre toga MRAK...niko ništa ne zna!

Poslednja izmena:
Блабингер, ко измишља глупости и нема аргумената?
Декрет о забрани Срба на Косово постоји, али ти не верујеш у то, ко ти крив.

Причаш класичне бајке о братсву и јединству, о бољем животу за време Тита...

Ја објашњавам, али немам више живаца, пошто ћеш константно причати класичне бајке о Титу.

Poslednja izmena:

Ne zasmejavaj Blajbi....nama da poneste argumenata u diskusiji sa tobom :dash:

naravno da je ovo sto ti radis obican spam, i mozes tako u nedogled, niko ti ne brani sto se mene tice....kao sto rekoh gluposti koje iznosis nisi u stanju apsolutno nicim da argumentujes....ja tipostavim tekst, ti ga prosto ignorises i nastavljas da pricas price za malu decu....to sto ti iznosis nema nikakvu vrednost, a ispadas i krajnje neupucen u ono o cemu forsiras da govoris...

pa ti osporavas da je postojao dekret kojim se zabranjuje povratak Srba na Kosovo, a oces da te neko ovde ozbiljno shvati i ne naziva glupostima ono sto iznosis...

Poslednja izmena:
Инсерти су узети из филма "ужичка република":mrgreen::

Јел оно Драгиша Васић преводиоц?

Mislio sam na onaj film na kraju...negde sam procitao da se radi o nekom ruskom filmu...

A uzicku niti sam gledao, niti nameravam...

Inace najjaci video koji je sastavljen od delova partizanskih filmova :D

''Užička republika''...jel' to ono mesto gde su komunisti zaklali Živojina Pavlovića,pisca knjige ''Bilans sovjetskog termidora'' po nalogu Kominterne?I pobili još mnogo koje ugledne Srpske domaćine??O tome čak piše i njihov čovek Dobrica Ćosić,samo je izmenio imena likovima i malo ''romansirao'' ali se ti ljudi prepoznaju....
U tzv.''republici'' su se komunisti prvi put obračunali sa ''frakcionašima u sopstvenim redovima'' i sa ''klasnim neprijateljem''...okrvavili ruke do lakata...petar stambolić,krcun itd...
Obaška :što su došli baš u Užice ?He,he...tu je bio trezor narodne banke pa su nakupili ''kamare para'' da finansiraju svoju borbu...ali avaj,te pare više nisu vredele...
Prilikom ''povlačenja'' hoću reći paničnog bekstva čak je i broz ponudiio ostavku na mesto gen.sekretara kpj....bilo ga sramota kako je ''zbrisao'' pa njegov čuveni ''prateći odred vrhovnog štaba'' nije mogao da ga stigne....postoje svedoci i zapisi o tome...''slavnim danima užičke republike''...i zločina koje su počinili.Pogotovo premu ''svojim ljudima''...poslati radnički bataljon snage 40 boraca da zadržava Nemce na Kadinjači je idiotizam...ti ljudi su svesno poslati u smrt....a ubili su jednog Nemca!!To me valjda najviše i nervira - nije mu bilo teško da ratuje do poslednje kapi Srpske krvi.U svim tim ''slavnim borbama'' ginu isključivo Srbi...na svim stranama!
A on:austrougarski ********* ...svojim pacerskim potezima (jer u ratovanje se razumeo ko Mara u krivog stojka) je naneo Srpskom narodu nemerljivu štetu...nek je proklet!

@Blajbinger

preporucujem ti da pricas o onome u sta si upucen, u suprotnom na pdf Zabava verovatno ima tema o Bajkama...ovde mozes samo da postanes predmet ismejavanja, ako vec nisi....zalosno da covek u tolikim godinama tako malo zna i prica price na nivou deteta koji jos nije prestao da veruje u Deda Mraza...

...Medjutim pobeda komunista na kraju rata nije bila pobeda i za kosovske Srbe. Marsal Tito dekretom zabranjuje povratak nekoliko desetina hiljada Srba na Kosovo, a njihove kuce i zemlju postepeno dodeljuje siromasnim Albancima

Ekskluzivni dokumenti i fotografije: On nam je oteo Kosovo

Drapšin je bio gubitnik...ako misliš na Petra Drapšina...brozovog generala...''u nastupu nervnog rastrojstva'' izvršio samoubistvo...zatim verzija ''čistio pištolj koji je slučajno opalio''...a možda mu neko i ''pomogao''...
Tačna verzija:kad je video šta je video i da je pomogao dušmanu srpskog naroda da dođe na vlast s koje nikad neće otići - proradila savest pa se ubio shvatajući da je pripomogao najgoroj katastrofi za Srpski narod...

General Petar DRAPSIN je bio jedan od najvecih vojnih stratega u celoj srpskoj istoriji.

U vojnom umecu i operacijama koje je sprovodio na celokupnom jugoslovenskom frontu uopste NE MOZE NI DA SE POREDI sa recimo Drazom Mihajlovicem.

Smrt generala Drapsina je jos uvek obavijena velom misterije...Zli jezici kazu da ga je ubio Stevan Doronjski, saborac i zemljak, po Titovom naredjenju.

Zasto je Titu smetao popularni crveni general? Da li zato sto je bio Srbin, da li zato sto je Tito bio zavidan na njegovu popularnost ili ga se jednostavno plasio u borbi za vlast?

Po meni, Srbima bi to bilo daleko interesantnije ispitivati kako i zasto se to ubistvo dogodilo, nego sto je ispitvanje gde je Drazin grob...

Dokument o zabrani povratka Srba na Kosovo posle II sv.rata postoji...potpisao ga je ministar u vladi FNDRJ raspop Vlada Zečević 1945-e godine....

To o zabrani povratka Srba na Kosovo je jedan u sustini NEBITAN DETALJ koji srpski nacionalisti duvaju da bi opravdali gubitak Kosova koji je nastao MILOSEVICEVIM MANIFETLUCIMA (na Milosevica slabo pokazuju prstom kao krivca za gubljenje Kosova.)

Sa natalitetom koji imaju Albanci, da je Tito i dozvolio povratak Srba na Kosovo - nista se ne bi bitnije izmenulo.

A mozemo da porazgovaramo ovde ZASTO su Srbi koji su bili isterani iz Krajine ISKAKALI IZ VOZA U HODU kada su culi da ih nose na Kosovo...?

Mislim da popricamo o njihovom patriotizmu koji oni tako srcano brane ovde na forumu, uz Coca colu i cips iz Beograda i Vojvodine...Da je njih 300.000 svoje traktore usmerilo prema Kosovu - situacija bi sigurno bila drugacija.

Ili mozemo da se zapitamo zasto danas niko nece da ide da ZIVI na Kosovo?

A koliko bi ih tek islo da UMRU za Kosovo, sta mislite Koco, majore, antoanko, Vujadine....?:think:

Detinjstvo i mladost koju sam imao u titovoj jugoslaviji ne bih nikome poželeo...

Sram da te bude mator si, a lazes! :evil:

dakle prvo dekret ne postoji, a sad je nebitan detalj :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

pa ti nisi sposoban ni da procitas poslednja dva teksta koje sam postavio i pogledas dokumentarac pa prokomentarises, kamoli nesto dalje....mislis da su ovde nekom zanimljive tvoje besede :dash:

i kako mozes tako da lupas da ljudi nisu hteli da se vrate u svoje rodnjene kuce, na svoju rodjenu zemlju....ti treba da se stidis i da te bude sramota!

Poslednja izmena:
Mislio sam na onaj film na kraju...negde sam procitao da se radi o nekom ruskom filmu...
Да,то је неки руски филм о рату против чечена.
''Užička republika''...jel' to ono mesto gde su komunisti zaklali Živojina Pavlovića,pisca knjige ''Bilans sovjetskog termidora'' po nalogu Kominterne?I pobili još mnogo koje ugledne Srpske domaćine??O tome čak piše i njihov čovek Dobrica Ćosić,samo je izmenio imena likovima i malo ''romansirao'' ali se ti ljudi prepoznaju....
U tzv.''republici'' su se komunisti prvi put obračunali sa ''frakcionašima u sopstvenim redovima'' i sa ''klasnim neprijateljem''...okrvavili ruke do lakata...petar stambolić,krcun itd...
Obaška :što su došli baš u Užice ?He,he...tu je bio trezor narodne banke pa su nakupili ''kamare para'' da finansiraju svoju borbu...ali avaj,te pare više nisu vredele...
Prilikom ''povlačenja'' hoću reći paničnog bekstva čak je i broz ponudiio ostavku na mesto gen.sekretara kpj....bilo ga sramota kako je ''zbrisao'' pa njegov čuveni ''prateći odred vrhovnog štaba'' nije mogao da ga stigne....postoje svedoci i zapisi o tome...''slavnim danima užičke republike''...i zločina koje su počinili.Pogotovo premu ''svojim ljudima''...poslati radnički bataljon snage 40 boraca da zadržava Nemce na Kadinjači je idiotizam...ti ljudi su svesno poslati u smrt....a ubili su jednog Nemca!!To me valjda najviše i nervira - nije mu bilo teško da ratuje do poslednje kapi Srpske krvi.U svim tim ''slavnim borbama'' ginu isključivo Srbi...na svim stranama!
A on:austrougarski ********* ...svojim pacerskim potezima (jer u ratovanje se razumeo ko Mara u krivog stojka) je naneo Srpskom narodu nemerljivu štetu...nek je proklet!
Убили су комунистички зликовци преко 400 невиних Срба у тзв. "Ужичкој републици". На Кадињачи су погинула 2 Немца,и то несрећним случајем када им се камион преврнуо.
To o zabrani povratka Srba na Kosovo je jedan u sustini NEBITAN DETALJ koji srpski nacionalisti duvaju da bi opravdali gubitak Kosova koji je nastao MILOSEVICEVIM MANIFETLUCIMA (na Milosevica slabo pokazuju prstom kao krivca za gubljenje Kosova.)
Забранити повратак 100000 Срба је небитан детаљ? Није Слоба крив него је крив запад и криви су шиптари.Тачније,крив је Слоба што је срамно капитулирао Кумановским споразумом иако смо добијали рат,а до тада је добро деловао што се тиче Космета.Ако нешто мрзим то је кад "Срби" изроди поверују у западњачко-шиптарску пропаганду како је зли Слоба нациста угњетавао јадне шиптаре па је запад морао да реагује,па је онда Слоба крив за губитак Космета.
Sa natalitetom koji imaju Albanci, da je Tito i dozvolio povratak Srba na Kosovo - nista se ne bi bitnije izmenulo.
Можеш ли само замислити да је твој Тито подстицао шиптаре да се коте и да је насељавао шиптаре из албаније на Космет? Твој тито им је омогућио да живе као паразити од наших пара а да не плаћају ништа! Још у току Другог св. рата Тито је обећао шиптарима Космет ако се прикључе партизанима.Пошто то није било могуће одмах урадити,то је ишло постепено.

Dobro, ostavljam vas postovana gospodo da i dalje mastate, "busite satru" i pravite razdor u srpskom narodu.

Iskreno se nadam da je to zadnji put kada su cetnici za nesto ISKORISTENI od strane Engleza i Amerikanaca.

Samo vi ceprkajte po njihovim arhivama, tamo cete naci ISTINU....:hahaha: Njihove arhive nikada ne lazu...:dash:

A mozda cete i Drazu vaskrsnuti kao JEDINOG ISTINSKOG JUNAKA I OSLOBODIOCA u Srpskom narodu....:rotf:

Necu vise "spamovati" temu.

Nastavite.... :bye:

Back