- Poruka
- 10.741
Више вреди Шипчић Владе но Титове три бригаде!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Више вреди Шипчић Владе но Титове три бригаде!
pricas gluposti Blajbingeru i spamujes temu...nisi sposoban cak ni ravnopravno da razgovaras i ispostujes svoje sagovornike ili mislis da je to sto pises od tolikog znacaja da moras da boldujes...
Evo jedan tekst kao odgovor na te splacine koje iznosis, a valjda ce moderatori dalje da reaguju na tvoj spam...imas drugih tema na kojima mozes da branis svog Jozu...
Pa ne ocekujem ja drugo od tebe nego da ces ti reci da ja pricam gluposti, spamujem, pisem splacine, branim "mog" Jozu - cim ne pricam onako kako se tebi svidja....Ili "da pljujem po srpskom narodu" sto rekao Major.....
TO JE VAS POZNATI CETNICKI NACIN KOMUNIKACIJE...
Cim vam ponestane argumenata, odmah pocinju uvrede i etiketiranje. (Pre je isao i noz za takve stvari).
Moderatore nemoj prizivati u pomoc, jer ti to nece pomoci da ucutkas druge i tvoja ostane zadnja..
Sve je spam sto otkriva vasu perverznu igru zavadjanja srpskog naroda oko proslosti koju vise niko ne moze promenuti.
Zato vas u osnovi niko i ne voli i svi koji mogu beze od vas.
Blajbi legendo,šta ćeš ti ovde, na forumu istorijaOvde su svi osim Crvenog Vampira, ozbiljni ,obrazovani diskutanti koji barataju sa činjenicama.Istorija je ozbiljna nauka bez obzira koliko parolašima izgledalo da nije.

Majore, zadrzacu se samo na ovom zadnjem, da ne idemo previse u sirinu, sad ce utakmica....
Ja ne pljujem na srpsku istoriju, daleko bilo. (Nije pljuvanje sve ono sto se ne poklapa sa tvojim misljenjem).
Samo, gledam na nju iz drugog ugla od tebe.
Ne vidim ni kneza Lazara, ni Drazu Mihajlovica ni Ratka Mladica ni jos mnoge GUBITNIKE kao nesto znacajno sto Srbi treba da slave...Na protiv, ne gotivim ih...
Ali, veoma mi se dopadaju car Dusan, M. Obrenovic, Misic, Putnik, major Gavrilovic, Drapsin koji JESU BILI junaci i POBEDNICI.
Ja ne slavim poraze i porazene nego samo pobednike, to mi je u karakteru.
A Tita veoma postujem. Imao sam sa Titom detinjstvo i mladost takvo da bih mogao SAMO POZELETI mladima danas u Srbiji.
A "sta bi bilo da je bilo i sta bi bilo da nije bilo........" - mene ne zanima.
SAVREMEN sam i PRAKTICAN Srbin.
I zelim Srbiju da GLEDA U NAPRED, a ne da se stalno spotice o proslost i luta u onom cuvenom Kusturicinom tunelu, dok ceo svet nekuda odmice.....
Pa ne ocekujem ja drugo od tebe nego da ces ti reci da ja pricam gluposti, spamujem, pisem splacine, branim "mog" Jozu - cim ne pricam onako kako se tebi svidja....Ili "da pljujem po srpskom narodu" sto rekao Major.....
Cim vam ponestane argumenata, odmah pocinju uvrede i etiketiranje. (Pre je isao i noz za takve stvari).
Moderatore nemoj prizivati u pomoc, jer ti to nece pomoci da ucutkas druge i tvoja ostane zadnja..
Sve je spam sto otkriva vasu perverznu igru zavadjanja srpskog naroda oko proslosti koju vise niko ne moze promenuti.
Инсерти су узети из филма "ужичка република"Koji je film u pitanju?
:Pa ne ocekujem ja drugo od tebe nego da ces ti reci da ja pricam gluposti, spamujem, pisem splacine, branim "mog" Jozu - cim ne pricam onako kako se tebi svidja....Ili "da pljujem po srpskom narodu" sto rekao Major.....

Инсерти су узети из филма "ужичка република":
Јел оно Драгиша Васић преводиоц?
...Medjutim pobeda komunista na kraju rata nije bila pobeda i za kosovske Srbe. Marsal Tito dekretom zabranjuje povratak nekoliko desetina hiljada Srba na Kosovo, a njihove kuce i zemlju postepeno dodeljuje siromasnim Albancima
Drapšin je bio gubitnik...ako misliš na Petra Drapšina...brozovog generala...''u nastupu nervnog rastrojstva'' izvršio samoubistvo...zatim verzija ''čistio pištolj koji je slučajno opalio''...a možda mu neko i ''pomogao''...
Tačna verzija:kad je video šta je video i da je pomogao dušmanu srpskog naroda da dođe na vlast s koje nikad neće otići - proradila savest pa se ubio shvatajući da je pripomogao najgoroj katastrofi za Srpski narod...
Dokument o zabrani povratka Srba na Kosovo posle II sv.rata postoji...potpisao ga je ministar u vladi FNDRJ raspop Vlada Zečević 1945-e godine....

Detinjstvo i mladost koju sam imao u titovoj jugoslaviji ne bih nikome poželeo...

Sram da te bude mator si, a lazes!
Nemam ja razloga da ikoga lažem....JA znam kako je bilo meni i mojoj porodici...!
Osim toga ja sam pravoslavni Srbin - MI NE LAŽEMO !Proučavaj ti kako je ''otišao'' gen.Petar Drapšin....još jedno ''razmimoilaženje sa linijom partije''....!

Да,то је неки руски филм о рату против чечена.Mislio sam na onaj film na kraju...negde sam procitao da se radi o nekom ruskom filmu...
Убили су комунистички зликовци преко 400 невиних Срба у тзв. "Ужичкој републици". На Кадињачи су погинула 2 Немца,и то несрећним случајем када им се камион преврнуо.''Užička republika''...jel' to ono mesto gde su komunisti zaklali Živojina Pavlovića,pisca knjige ''Bilans sovjetskog termidora'' po nalogu Kominterne?I pobili još mnogo koje ugledne Srpske domaćine??O tome čak piše i njihov čovek Dobrica Ćosić,samo je izmenio imena likovima i malo ''romansirao'' ali se ti ljudi prepoznaju....
U tzv.''republici'' su se komunisti prvi put obračunali sa ''frakcionašima u sopstvenim redovima'' i sa ''klasnim neprijateljem''...okrvavili ruke do lakata...petar stambolić,krcun itd...
Obaška :što su došli baš u Užice ?He,he...tu je bio trezor narodne banke pa su nakupili ''kamare para'' da finansiraju svoju borbu...ali avaj,te pare više nisu vredele...
Prilikom ''povlačenja'' hoću reći paničnog bekstva čak je i broz ponudiio ostavku na mesto gen.sekretara kpj....bilo ga sramota kako je ''zbrisao'' pa njegov čuveni ''prateći odred vrhovnog štaba'' nije mogao da ga stigne....postoje svedoci i zapisi o tome...''slavnim danima užičke republike''...i zločina koje su počinili.Pogotovo premu ''svojim ljudima''...poslati radnički bataljon snage 40 boraca da zadržava Nemce na Kadinjači je idiotizam...ti ljudi su svesno poslati u smrt....a ubili su jednog Nemca!!To me valjda najviše i nervira - nije mu bilo teško da ratuje do poslednje kapi Srpske krvi.U svim tim ''slavnim borbama'' ginu isključivo Srbi...na svim stranama!
A on:austrougarski ********* ...svojim pacerskim potezima (jer u ratovanje se razumeo ko Mara u krivog stojka) je naneo Srpskom narodu nemerljivu štetu...nek je proklet!
Забранити повратак 100000 Срба је небитан детаљ? Није Слоба крив него је крив запад и криви су шиптари.Тачније,крив је Слоба што је срамно капитулирао Кумановским споразумом иако смо добијали рат,а до тада је добро деловао што се тиче Космета.Ако нешто мрзим то је кад "Срби" изроди поверују у западњачко-шиптарску пропаганду како је зли Слоба нациста угњетавао јадне шиптаре па је запад морао да реагује,па је онда Слоба крив за губитак Космета.To o zabrani povratka Srba na Kosovo je jedan u sustini NEBITAN DETALJ koji srpski nacionalisti duvaju da bi opravdali gubitak Kosova koji je nastao MILOSEVICEVIM MANIFETLUCIMA (na Milosevica slabo pokazuju prstom kao krivca za gubljenje Kosova.)
Можеш ли само замислити да је твој Тито подстицао шиптаре да се коте и да је насељавао шиптаре из албаније на Космет? Твој тито им је омогућио да живе као паразити од наших пара а да не плаћају ништа! Још у току Другог св. рата Тито је обећао шиптарима Космет ако се прикључе партизанима.Пошто то није било могуће одмах урадити,то је ишло постепено.Sa natalitetom koji imaju Albanci, da je Tito i dozvolio povratak Srba na Kosovo - nista se ne bi bitnije izmenulo.
Njihove arhive nikada ne lazu...

Alal vera, kolega!!!
Necu vise "spamovati" temu.
Nastavite....![]()

Jel ima neko bilo kakvu informaciju o tom filmu o Vladimiru Sipcicu?