- Poruka
- 31.081
Може ли цели документи да употпуним материјал за немачки операцију Михаиловић против четника!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Може ли цели документи да употпуним материјал за немачки операцију Михаиловић против четника!
То су неке сликовнице, спрчкане од више исечених делова, које је правио очигледно неки докон и залудан омладинац.Овој мајор има дневну рутину. Сваку други дан објави по пар комунистичких глупости ( махом Миланчета). Како му не досади више.
Врх.Draža Mihailović falsifikovao nemačku poternicu
Kaze da poternica o Drazi ne postoji u arhivi vermahta ?Врх.
Вероватно обе фалсификовао.....и после кажу да комунисти могу да буду нормални саговорници.

Вероватно обе не постоје.Kaze da poternica o Drazi ne postoji u arhivi vermahta ?
![]()
Cudno je sto su Nemci napisali na Drazinoj poternici.Вероватно обе не постоје.
Подметнуо Дража Немцима.![]()
Шта је чудно ту?Cudno je sto su Nemci napisali na Drazinoj poternici.
Draza engleski placenik, a utire put boljsevizmu ? Nemci 1943 su mislil da je Draza komunista ?Шта је чудно ту?
Predsenik Subnora kaze da nema.Pa ima li je u njemačkom arhivu?
A i ta potjernica mi ne djeluje autentično. Izgleda više kao razglednica.Draza engleski placenik, a utire put boljsevizmu ? Nemci 1943 su mislil da je Draza komunista ?
Pogledajte prilog 1184815
Predsenik Subnora kaze da nema.
Наравно јер га Немци сматрају вођом целокупног покрета отпора у земљи.Draza engleski placenik, a utire put boljsevizmu ? Nemci 1943 su mislil da je Draza komunista ?
Pogledajte prilog 1184815
A i meni je čudno. Jer da ne postoji, već bi Radanče tri knjige o tome ispisaoНаравно јер га Немци сматрају вођом целокупног покрета отпора у земљи.
То се види и из прве потернице.
Самарџић је колико знам Дражину потерницу нашао где је била и Брозова, само што комунисти њу нису објавили, не знам због чега када су познати по истини!!
Не сећам се архива.
А председник СУБНОР-а је компетентан не питај.
Последњи трзаји су то једне пропале идеологије.A i meni je čudno. Jer da ne postoji, već bi Radanče tri knjige o tome ispisao
Nije meni problem ideologija, problem mi je što komunjare posmatraju istoriju kroz prizmu ideologije.Последњи трзаји су то једне пропале идеологије.
Nije meni problem ideologija, problem mi je što komunjare posmatraju istoriju kroz prizmu ideologije.
Проблем је што се та твоја тачка на крају умножила у више тачака, па у знак питања па у знак узвика, док нисмо дошли до комплетне неистине и лажи фабриковане из политичких и идеолошких разлога.Лекизан:
Последњи трзаји су то једне пропале идеологије.
Гледајте ви кроз које год хоћете призме и идеологије Дражу али он је заувек био и остао ратни злочинац. И то онај најгори: злочинац, злочинац према сопственом народу. Тачка!
Проблем је што се та твоја тачка на крају умножила у више тачака, па у знак питања па у знак узвика, док нисмо дошли до комплетне неистине и лажи фабриковане из политичких и идеолошких разлога.
Буди срећан, уместо твог траги-комичног објашњења да је потерница издата да се неки власи не сете ето добисмо и то да су обе измишљене.
Због чега не иду заједно?Потерница и легализација не иду заједно. Само код вас нео-четника то може. Служите окупатору а он (окупатор) за вама кобајаги потернице.
То није комика већ ваша четничка трагедија.
Kako je moguce da su Nemci 1943 mislil da je Draza komunista, ili im se desila da naprave takvu glupu gresku i da napisu na poternicu Draza utire put boljsevizmu ?Наравно јер га Немци сматрају вођом целокупног покрета отпора у земљи.
То се види и из прве потернице.
Самарџић је колико знам Дражину потерницу нашао где је била и Брозова, само што комунисти њу нису објавили, не знам због чега када су познати по истини!!
Не сећам се архива.
А председник СУБНОР-а је компетентан не питај.
Па нису тако мислили, то ти мислиш.Kako je moguce da su Nemci 1943 mislil da je Draza komunista, ili im se desila da naprave takvu glupu gresku i da napisu na poternicu Draza utire put boljsevizmu ?
Значи, ти тврдиш да потернице и легализација иду заједно. Дакле, омакло ти се да самим чином легализације, Дража и Немачка иду заједно. И то је управо смисао колаборације. Легализација је управо значила колаборацију. И не поричи више то!Због чега не иду заједно?
Потернице су Немачке и Дража са њима нема никакве везе изузев што је прогоњен.
Легализација није колаборација, нити се убацивање својих људи у непријатељске формације може тако посматрати, поготово што је велики број њих који је откривен одведен у немачке логоре и стрељан, и то је познато и о томе је писано.