Dragojević snima film o Miloševiću!

Alekasandar3

Buduća legenda
Poruka
35.716
Četvrtak - 16.12.2010
Poznati reditelj Srđan Dragojević sredinom 2011. počeće snimanje svog novog filma „Otac“, koji će govoriti o životu bivšeg predsednika Slobodana Miloševića.



Dragojevićev projekat podržalo je Ministarstvo kulture izdvajanjem četiri miliona evra, što će pokriti najveći deo budžeta, saopštio je Nebojša Bradić na konferenciji za štampu koja je ovim povodom sazvana u nekadašnjim prostorijama diskoteke „Madona“ u Požarevcu.
Dragojević je izjavio da će film uglavnom pratiti period Miloševićevog uspona krajem osamdesetih i početkom devedesetih godina, ali sa akcentom na njegov privatni život.
- Milošević je na prvom mestu bio porodičan čovek i cilj mi je da pokažem kako su njegova popularnost, ali i teške godine po našu zemlju, uticale na njegov odnos prema bližnjima. Tokom celog filma provlačiće se njegov odnos prema deci, pogotovu Marku. Film će i početi scenom njih dvojice kako igraju fudbal u parku, što je prizor kojem će se Milošević vraćati u svim teškim momentima - rekao je Dragojević.

- Ovo će istovremeno biti snažna i potresna porodična drama i pravi spektakl. Samo za snimanje mitinga na Gazimestanu planiramo da angažujemo 20.000 statista - naglasio je poznati reditelj.
Dragojević je rekao da će i muzika igrati značajnu ulogu u ovom filmu. Pored još uvek aktuelne Maje Nikolić i Leontine, na saundtreku će se pojaviti i pomalo zaboravljeni Filip Žmaher, Bojan Milanović, Doktor Igi, kao i Lana i Aldo.
Sve što ste pročitali u ovom tekstu objavljeno je na sajtu „njuz.net“, poznatom po satiričnim i izmišljenim pričama. Najčešće prepričavani naslovi sa „njuza“ su „Srbin ubio ajkulu ubicu u Šarm el Šeiku“, „Mrkonjić raskinuo ugovor sa firmom ‚Lakost‘“, „Jelena Karleuša u užem izboru za NIN-ovu nagradu“, „Uginuo labud iz Cecinog spota“, „Lejdi Gaga zapravo Dragana iz Kruševca?“...
 
slobu da glumi bred pit
internacionalna postava
miru andzelina
a marka rade shErbedjija
A ovako nešto??? Marija, Sloba, Mira
theguide_wideweb__430x286.jpg

Al' mi ne pada na pamet ništa za Marka...
 

Back
Top