Dragišić (SNS): Rusija vodi rat protiv Srbije, želi preko nas da otvori sukob na Balkanu!

Kerkyra

Legenda
Poruka
50.805
Ugrožen ustavni poredak Republike Srbije, to bez primene mera ne miže da se ispravi, dakle, ili će milom, ili moraju da krenu pripreme, koliko god @ziltoid da se na to roguši i neki da se tu prepadaju @комшија @Tvin Konza . Šta da se radi, takav nam horoskopski znak. Bez rata prosto ne može da se pobedi, nisam valjda ja kriv zbog toga.
Kriv si, naravno da si kriv, jer je moglo i bez rata da se pobedi ali ste takvi nesposobni nas sve samo navukli na rat, i sada ga opet trazite.
Kerki je izdala zemlju pa sad optužuje druge.
U cemu sam izdala zemlju? Sto volim Srbiju vise od Rusije?

Pa tebe treba da bude sramota sto uopste i pises i na ovom forumu i bilo gde sa takvim izdajnickim stavovima.

Poruka
20.968
Kriv si, naravno da si kriv, jer je moglo i bez rata da se pobedi ali ste takvi nesposobni nas sve samo navukli na rat, i sada ga opet trazite.

U cemu sam izdala zemlju? Sto volim Srbiju vise od Rusije?

Pa tebe treba da bude sramota sto uopste i pises i na ovom forumu i bilo gde sa takvim izdajnickim stavovima.
Jasno zagovaraš predaju Srbije njenim smrtnim neprijateljima.

Poruka
20.968
Napad je najbolja odbrana ali u tvom slucaju cak ni to nije, jeftin si spiner koji drugima stavlja u usta i ono sto nisu rekli, nadji takav post ili se skloni sa foruma zauvek.
Svejedno, podržavanje tzv Ukrajine je potpuna predaja Srbije njenim smrtnim neprijateljima Kerki.

Kerkyra

Legenda
Poruka
50.805
Svejedno, podržavanje tzv Ukrajine je potpuna predaja Srbije njenim smrtnim neprijateljima Kerki.
Nije svejedno, na stranu sto ne podrzavam ni Ukrajinu (kao ni Rusiju).

Da imas iole obraza sklonio bi se u duboko povlacenje sa foruma i ne zovi me "Kerki" jer si kadar da nepravedno i lazno optuzis, nemam s tobom nista zajednicko, i nismo na "ti".