Dragišić (SNS): Rusija vodi rat protiv Srbije, želi preko nas da otvori sukob na Balkanu!

bas kao

Elita
Poruka
19.982
Ako se među ruskim izbeglicama prošvercuju Vagnerovci to je drugo ali ovi Rusi koji beže od Putinove mobilizacije nisu nikakvi neprijatelji daleko bilo nego su dobrodošli to je onaj zdraviji deo ruskog društva a vagnerovci su kukolj koji treba odstraniti apsolutno
naravno, ne bi dragisic poceo da laje da vagner iskaznice vec nisu spremne da ih vucic pokaze na svm televizijama u srbiji, dok laze kako je sprecio RUSKI terorizam u srbiji... mada je izgledniji napad pod laznom zastavom, vagnervci su vec i srbi

Paravojna grupa Vagner saopštila: "U Srbiji osnovan naš centar prijateljstva i saradnje"

Poslednja izmena:

zlatko01

Buduća legenda
Poruka
27.420
Nije ti bas jasno - ovo je tema o Zoranu Dragisicu... a Stevo je druga osoba (iako ima isto prezime)
znam o kome je rec, vec sam naveo pocetak delovanja i pojavu AV, a to je neraskidivo povezano sa Stevom Dragisicem...a onda je on postao taj pik i evo gde stizemo...sto se tice svih ostalih likova, kao sto je Zoran Dragisic, to je samo jos jedan antisrpski poslusnik, koji parazitira na ledjima srpskih gradjana

zlatko01

Buduća legenda
Poruka
27.420
ja razumem ove otrovane mrznjom, dzegerkine forumske klonove, da slabije kapiraju, ali tebe ne razumem

srBija je trenutno u poziciji da mora da dokaze evro-atlantsku orijentaciju kao i ukrajina, da je spremna da gine za njih kao ukre - dragisic konkretno radi na zadatku ukrajinizacije srbije, samo corav ne vidi!
na koji nacin? pa samo prostom zamenom teza

ukrajina nije nista sta ceka srbiju???!!! ruse u srbiji??? da li ste vi normalni? zasto dragisic vec nije uhapsen?
sns je pristala da krvlju srpskom potpise nato pristup! samo prete da ce pustiti ruske krvi vise, dragosc je jasan, evroatlantskoj komandi cure bale na usta, samo ce se zameniti teze, vec jesu, da su rusi krivi, izazvavsi gradjanski rat u SRBIJI!
misam ja kriv, sto u ovom narodu prolaze debilne jeftine fore o letecim automobilima, srpskom mercedesu, izvozu pilecih nogica u Kinu, o srpskom bratu Erdoganu, o savetnicima kao Toni Bler i Gerhard Sreder....aktuelna srpska vrhuska je spremna da srpski narod izvede na klanicu, bez ijedne sekunde razmisljanja, da bi pokusali spasti svoje bedne koze...niko nije uprljao SRPSTVO kao srpski radikali i srpski socijalisti, koji su najveca djubrad na politickoj sceni, a blentavi narod glasa za njih...gde je tu moja krivica

zx16

Elita
Banovan
Poruka
17.667
Драгишић ми је био комшија, у Браће Јерковић. Какав је човек најбоље говори његов однос према родитељима. Стидео се својих родитеља што је за презир.
Он потиче из руралних делова Лике и после егзодуса а и са годинама, његови родитељи нису могли више сами.
Урлао је на мајку што је излазила из стана и седела на клупи испред зграде. Тамо је говорила што је он њен син а њега је тога било срамота. Брзо их је сместио у дом и готово да их није обилазио.
Још тада ми се огадио јер је оличење дубоко кварног и неморалног човека.

ziltoid

Iskusan
Banovan
Poruka
5.860

VUČIĆ IZNENADIO RUSE: "Prestanite regrutovati Srbe za rat, nije fer"

aek.jpg

Vučić je ustvrdio da je takvo sudjelovanje protivno srbijanskim zakonima. Aludirajući na tekst objavljen početkom januara na srpskom servisu Russia Today (RT Balkan) da privatna plaćenička grupa Wagner regrutira nove pripadnike on je osudio oglas za prijavu dobrovoljaca ističući da je to protivno srbijanskim zakonima.

Rusija bi trebala prekinuti sve napore na regrutiranju Srba da se bore uz njenu paravojnu skupinu Wagner u Ukrajini, poručio je srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić.

Vučić je poručio da "nije fer" pozivati na regrutiranje Srba u redove ruske paravojne skupine Wagner u Ukrajini, dodavši da je Srbija jedina zemlja u Europi koja nije uvela sankcije Rusiji.

Vučić je ustvrdio da je takvo sudjelovanje protivno srbijanskim zakonima. Aludirajući na tekst objavljen početkom januara na srpskom servisu Russia Today (RT Balkan) da privatna plaćenička grupa Wagner regrutira nove pripadnike on je osudio oglas za prijavu dobrovoljaca ističući da je to protivno srbijanskim zakonima.

Srbijanski zakoni zabranjuju sudjelovanje državljanima Srbije u sukobima u inostranstvu, ali se iz objava ruske strane vidi da neutvrđeni broj državljana Srbije ipak sudjeluje na ruskoj strani.

Ruska novinska agencija RIA Novosti emitirala je ranije TV snimku dvojice maskiranih muškaraca predstavivši ih kao srbijanske dobrovoljce na području Zaporožja u Ukrajini pod kontrolom Rusije, prenio je Reuters.

Srbijanski predsjednik također je nazvao "notornim lažima" tvrdnje da su na barikadama na sjeveru Kosova sudjelovali pripadnici ruske paravojne grupe Wagner, ali je indirektno potvrdio da postoje aktivnosti Wagnera u Srbiji.

bas kao

Elita
Poruka
19.982
aktuelna srpska vrhuska je spremna da srpski narod izvede na klanicu, bez ijedne sekunde razmisljanja, da bi pokusali spasti svoje bedne koze...niko nije uprljao SRPSTVO kao srpski radikali i srpski socijalisti, koji su najveca djubrad na politickoj sceni, a blentavi narod glasa za njih...gde je tu moja krivica
ma ne krivim ja tebe niista, samo sam se uplasio da nisi shvatio, sada vidim da jesi
Vučić je poručio da "nije fer
zasto, jel im vera branii?
dodavši da je Srbija jedina zemlja u Europi koja nije uvela sankcije Rusiji.
pa uvedi, ako si 3,14cka, mislim ako smes, ako bi voleo, ako si ucenjen, sta god, samo uvedi, ne oklevaj