Dragišić (SNS): Rusija vodi rat protiv Srbije, želi preko nas da otvori sukob na Balkanu!

ziltoid

Iskusan
Banovan
Poruka
5.860

Dragišić (SNS): Rusija vodi rat protiv Srbije, želi preko nas da otvori sukob na Balkanu!


Danas je zadatak svake Srpkinje i svakog Srbina da PUTINOGUZE koji šire zločinačke ideje, upozori na ono što rade i da im se oštro suprotstavi, to je način da branimo Srbiju - napisao je na društvenim mrežama prof. dr Zoran Dragišić, narodni poslanik , član poslaničke grupe Srpske napredne stranke.

Tako se u oštroj kritici Ruske federacije priklljučio Vuku Draškoviću, koji je Vladimira Putina uporedio sa Adolfom Hitlerom, a invaziju Rusije na Ukrajinu sa fašističkim ratnim pohodima u Drugom svetskom ratu.

Da li je u pitanju zaokret politike vlasti u Srbiji prema Rusiji ili taktika režima koji preko perifernih činioca vlasti povremeno odašilje otrovne strele prema Vladimiru Putinu ne bi li se nekome dodvorili, tek Dragišić je poručio Rusima:

- Jurićemo vas gde god se pojavite, neće biti rupe u Srbiji u kojoj ćete moći da se sakrijete… Ukrajina nije ništa šta vas čeka u slobodarskoj Srbiji, J.... li vam majku izdajničku… - zagrmeo je režimlija Dragišić i prepoznatljivim rečnikom vlasti zapretio Rusima i samo on zna kome sve još.

A onda je u dahu nastavio da briljira i pozvao državne organe da ‚‚zaštite Srbiju od ruske agresije".

FOTO: Printscreen


- Državni organi moraju da preduzmu sve iz njihove zakonske nadležnosti da Srbiju zaštite od ruske agresije. U suprotnom će to uraditi slobodni građani, ali to neće biti dobro ni po ustavni poredak ni po građane. Idealna situacija je da državu štiti onaj ko je nadležan - pozvao je prof.dr Zoran Dragišić državu da ‚‚reaguje.

- Danas je zadatak svake Srpkinje i svakog Srbina da PUTINOGUZE koji šire zločinačke ideje, upozori na ono što rade i da im se oštro suprotstavi, to je način da branimo Srbiju - naglasio je Dragišić.

Na kraju je "poentirao" i pozvao na otpor Rusima:

- Ljudi, moramo razumeti, Rusija vodi rat protiv Srbije, želi da preko nas otvori sukob na Balkanu koji će skrenuti pažnju sa Ukrajine. Ovde su poslali kvislinška govna pod imenom ‚‚Zli orlovi". Moramo se suprotstaviti zbog naše budućnosti - zaključio je Zoran Dragišić, član poslaničke grupe Srpske napredne stranke (SNS).

Zoran Dragišić
Zoran Dragišić

Zoran Dragišić završio je Fakultet civilne odbrane, kao i Pravni fakultet u Beogradu. Magistrirao je 1998. na Pravnom fakultetu. Doktorsku disertaciju „Pravno-politički status nacionalne bezbednosti“ odbranio je na Pravnom fakultetu u Beogradu 2004. godine.

Od 1994. radi na Fakultetu bezbednosti i rukovodilac je specijalističkih studija ‚‚Bezbednosni menadžment u oblasti odbrane od terorizma".

Na predsedničkim izborima 2012. bio je kandidat Pokreta radnika i seljaka i osvojio je 1,54% glasova.

Od 2016. godine je narodni poslanik Srpske napredne stranke (SNS) koja mu je tri puta poverila poslanički madat. https://direktno.rs/vesti/drustvo-i-ekonomija/450721/dragisic-sns-rusija-rat-na-balkanu.html
Svakako da poslanik vladajućeg režima nije tek tako po svom nahođenju izašao s ovim razumnim stavom po pitanju Rusije bez da je za to dobio dozvolu od Aleksandra Vučića. Ovo je jasan signal da će Srbija ubrzo uvesti sankcije Rusiji. Predstoji teško vreme za rusofile koji su se u međuvremenu suviše razmahali.
 

radeta62

Buduća legenda
Poruka
41.955
Ово му је Вучић рекао да изјави, јер је Вучићу битно да се из владајућих структура чују свакакви гласови, да може по потреби да их вади.
Inače taj Dragišić mi je predavao na FCO sada se to zove Fakultet bezbednosti bio je gotivan lik ali od kada je prešao u naprednjake više ne mogu da ga smislim mada ovo za Ruse što besedi zvuči kao pravo osveženje u moru rusobludnika iz vladajuće sekte
Zbog takvih ja nisam hteo da upisem fakultet.
 

asketa

Domaćin
Poruka
4.510
Njegova dužnost kao bezbednjaka je da ukaže odakle duva vetar pretnje

Znaš kako se zove profesor sa ovakvim rečnikom (pod uslovom da je ovo stvarno njegova izjava a ne novinarske gluposti)

- Jurićemo vas gde god se pojavite, neće biti rupe u Srbiji u kojoj ćete moći da se sakrijete… Ukrajina nije ništa šta vas čeka u slobodarskoj Srbiji, J.... li vam majku izdajničku… - zagrmeo je režimlija Dragišić i prepoznatljivim rečnikom vlasti zapretio Rusima i samo on zna kome sve još.

Odgovor: Budaletina!
 

Top