jolemisa
Buduća legenda
- Poruka
- 32.728
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nestor je legenda narodne muzike,a malo ljudi zna za njega i njegove pesme.... molio sam taju da ženi i mene ...
Zna dosta ljudi koji prati tu vrstu muzike ... veruj mi na rečNestor je legenda narodne muzike,a malo ljudi zna za njega i njegove pesme.
Mislio sam na malo mladje generacije.Culi su pesme,ali ne znaju ko peva.Zna dosta ljudi koji prati tu vrstu muzike ... veruj mi na reč![]()
Na koga misliš ?Misli sam na malo mladje generacije.Culi su pesme,ali ne znaju ko peva.
Ma jok.Ljudi od 50-ak godina.Bio sam kafanski covek i voleo sam i volim tu staru narodnu,od '50-ih pa do kraja '80-ih.medjutim za svaku pesmu zam zeleo da znam ko je peva.ne mogu da objasni,ali mi je to nesto znacilo.Dok sam bio sa mladjima,znali su po neku strofu,ili refren,a kada ga pitas ko to peva,nema pojma.Sabana sam zavoleo od "Utjehu,dajte mi utjehu",a Ljubu Alicica od "Lepa Maro".Saban snimio '69-te,a Ljuba '76-te i cula se prvo na radio sapcu,koji je tek te godine i poceo da radi.Na koga misliš ?
Na one koje Desingerica lupa patikom po glavi da ih "vaskrsne" ?
Nemoj prijatelju, ljubim te k'o brata
discogs.com postoji već mnogo godina za sve nedoumiceMa jok.Ljudi od 50-ak godina.Bio sam kafanski covek i voleo sam i volim tu staru narodnu,od '50-ih pa do kraja '80-ih.medjutim za svaku pesmu zam zeleo da znam ko je peva.ne mogu da objasni,ali mi je to nesto znacilo.Dok sam bio sa mladjima,znali su po neku strofu,ili refren,a kada ga pitas ko to peva,nema pojma.
To je stvar koga interesuje.ja sam saznavao to na malo tezi nacin.Kupujuci ploce i ploce,mog starijeg brata od tetke.discogs.com postoji već mnogo godina za sve nedoumice
... a ja ih sortirao krajem 80ih kao formu igranja i ubijanja vremena ...To je stvar koga interesuje.ja sam saznavao to na malo tezi nacin.Kupujuci ploce i ploce,mog starijeg brata od tetke.
Meni se od Olivere ovo svidja.Iako nije narodnjak.Na koga misliš ?
Na one koje Desingerica lupa patikom po glavi da ih "vaskrsne" ?
Nemoj prijatelju, ljubim te k'o brata
Ja ih mnogo imam u glavi.I pesme i ko ih peva.Volim to,ziveo sam to,a i dan dans,iako sam se poprilicno smirio,na nekom veselju odpevam par pesama.... a ja ih sortirao krajem 80ih kao formu igranja i ubijanja vremena ...
U redu je,bitno da se snalazis.... a ja ih sortirao krajem 80ih kao formu igranja i ubijanja vremena ...
Znam od pre da si mi pričao da to volišJa ih mnogo imam u glavi.I pesme i ko ih peva.Volim to,ziveo sam to,a i dan dans,iako sam se poprilicno smirio,na nekom veselju odpevam par pesama.
Drago mi je da si zapamtio.Znam od pre da si mi pričao da to voliš
Stari smo mi znalci, prijatelju ...Drago mi je da si zapamtio.
"Stani,stani Ibar vodo,Harmoniko moja.tekla reka Lepenica,Jesen prodje jase neozeni.Ima jos,ne mogu se momentalno setiti.I ta njegova verzija U lijepom staro gradu Visegradu.Mada sam dugo pevao Himzinu verziju,pa ponekad malo brkam redosled strofa..Harod vise zna za Himzinu verziju,jer su je pevali mnogi poznati pevaci,kao Nedzad Salkovic,Marinko Rokvic.Za Dragisinu,malo ko zna.Stari smo mi znalci, prijatelju ...
Koja je tebi inače omiljena od g. Nedovića ?