gost 36952
Elita
- Poruka
- 17.066
Na domu i porodici je postavljena tema na kojoj bi vase misljenje bilo dragoceno 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i sl...mislim kad prichajy da sam zavisna od kompa shta onda mogy da ocheqjy od vytre
y tome je shit imati starije roditelje...syvishe staromodno...y ovom slychajy ofc...mada pre svega ovo se najvishe odnosi na my mom 
...ako me ne odvedy na mesetz da me izolyjy od svih poroka ovoga sveta 
Nameravas?nensy4ever:e al' fora je shto ja to josh yvek nisam probala...
...ne treba mi to y zivoty,nishta pametno y ss...al' o5 kazem htela bih da probam chisto da vidim kako je...
A to dal bih rekao mami ili ćaletu... pa... kad sam imao oko 15 moja looodi brat... je došao na ideju da ja pušim travu.. zato shto sam dosta slušao rege... i pretio i smarao me.. itd itd... a tata je samo rekao.. vreme će pokazati istinu... nisam im rekao za te moje eksperimente... ali ni ne nameravam... doduše provalila me je keva da smo ja i ortak hteli da se nadrogiramo konzumiranjem muskatnih oraha... zato što smo pročitali na *****.org da je to moguće... i smejala.. se i rekla mi da je to nezdravo.. anywayz... tako normalna reakcija sa razumevanjem zašto... ali i time što treba detetu reći i zašto ne... neki konkretniji razlog od ne smeš i slično 
Moji bi to jedino mogli d ami zabrane (kao i sve druge stvari) izlascima..... ali kako me ne mogu vjecito u qcu drzat,ako se meni svidja da pusim travu ja cu to raditi u skoli npr (prije,posle skole) (Dovla:Само да напоменем да се овде више очекује да кажете како бисте желели тј како ви мислите да родитељи треба да реагују на то и наравно да наведете неке примере како би они вас успели да наговоре да престанете то да радите као и то шта не треба да раде да им не бисте, као што већ рекох, потерали инат...![]()
).... i oni to sigurno ne bi nikad saznali....
10.07.1994. :shock: :shock: wtf??? 12 godina???????:shock:NBG_GIRL:aaaaaaaa konacno ovakva tema. ja nikad nisam pusila travicu ali moji misle da jesam. izolovali su me od svega,uzeli mi fon,zabranili napolje,sve sve sve. samo imam net hihi. ja mislim da je to poresno,mislim da bi trebali da lepo pricaju samnom a ne odma da me kaznjavaju.
newerna_beba:10.07.1994. :shock: :shock: wtf??? 12 godina???????:shock: