Dragi moji FORUMAšI Krstarice

Pre svega, želim da se svima vama zahvalim što ste bili tu uz mene kada mi je najviše trebalo...
Moji prijatelji sa foruma, primetiće da me nije bilo baš, baš dugo...ali, nisam ja vas zaboravila...nikako. Samo me je život odneo na neke druge strane i malo udaljio od vas. Mada, mislim da ćemo se od danas ponovo družiti lepo kao pre. Iskreno, NEDOSTAJALI STE MI.
Sećam se da sam nekada sate provodila ovde. Pisala sam pesme, otvarala teme na romantici i sličnim grupama. Patila sam zajedno sa svim napaćenim dušama, delila iskustva i emocije. Pevali smo i plakali zajedno. To mi stvarno nedostaje, i rešila sam da se vratim.
U mom životu su se promenile mnoge stvari. Valjda sam sada postala zrelija, jer to ide sa godinama. Promenila sam se pre svega ja sama. Nisam više onako ranjiva kao pre, ali sam i dalje ROMANTIČNA DUŠA...ne brinite za to. Imam divnog verenika, spremamo se za svadbu na proleće...vreme je došlo da i ja kažem sudbonosno DA čoveku koji ME VOLI i koga ja VOLIM do neba.
Završila sam mnoge škole. Radila sam razne poslove. Pisala sam knjige, pevala, prekvalifikovala se iz BABICE u Medicinsku sestru vaspitačicu, i sada čekam posao u struci. Živim u Vrnjačkoj banji. Na proleće otvaram privatnu radnju za dekoraciju svadbi i veselja, pakovanje poklona i cvećaru...NASTAVLJAM STARI PORODIČNI BIZNIS. I tako dalje i tako dalje....
Nadam se da ćemo se ponovo lepo družiti kao pre...
Ljubi vas i voli vaša Barbie...

Back