Papa Smurf
Elita
- Poruka
- 17.342
Da ste maticar, kako bi izgledao vas govor mladencima... Ali, s obzirom na pdf na kojem postavljam temu, neka bude "lascivan"...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dragi mladenci, sad kad ste vec pogresili i vencali se, nemojte ciniti jos vecu pogresku u zivotuDa ste maticar, kako bi izgledao vas govor mladencima... Ali, s obzirom na pdf na kojem postavljam temu, neka bude "lascivan"...
dragi mladenci, sad kad ste vec pogresili i vencali se, nemojte ciniti jos vecu pogresku u zivotu
nemojte, za ime Boga, nikada, nikada, ici na LjiS krstarice!!!
gle, ovaj stvarno promenio avatar. xD
sine, neš se ti leba najesti, taj ti je baš gej, totalno. xD
veruj mi, kad se ozenis, ne dolazi ovde, i ne pustaj nju ovde
Zar je dotle doslo...
veruj mi, kad se ozenis, ne dolazi ovde, i ne pustaj nju ovde
Dragi mladenci,sada kada su potpisi pali,da vam u ime opstine kazem koju mudru.Mladozenja,na tebi je da ti se u narednih minimum 50 godina dize na mladu,mlada nemoj da mi crvenis tu nego se prihvataj posla i koristi svaku priliku da, sada vec muza, obradujes dobrim vaginal,oral ili normalnim sexom -po zelji.Uzivajte u cepanju kad god vam padne na pamet i neka vas moralne stege ne sprecavaju da jedno drugom ispunite sve najludje fantazije,b*i*zz*a*r/trojke/gang-bang/sm/....Srecno!
Roditeljima i rodbini zelim sve najlepse i puno uspeha u zivotu i radu
Ti kao da si ucila skole za maticara...
Nisam ,to je govor maticara na mom vencanju
Da ste maticar, kako bi izgledao vas govor mladencima... Ali, s obzirom na pdf na kojem postavljam temu, neka bude "lascivan"...
nista mi ne pada na pamet, posebno ne to lascivno.
ako to nisu imali i pre stajanja pred maticarem ondak bolje da se ne vencaju