Nisam opasan vec sam osvetoljubiv, velika razlika.
Nije stvar u biranju vec u tome koliko je pas ili narkoman opasan po okolinu, Ova doticna mrzi pse, naziva osobu koja ima tri psa budalom a poredi psa sa strvinarom, ja eto sam sasvim drugog misljenja, za mene su narkomani, alkoholicari i pusaci upravo to jer njihovi postupci direktno uticu na druge.
Pa pre par dana si imao clanak da je Leonardo Dicaprio Srbin, kakve sada to ima veze sta novine pisu ili neki kvazi blogeri.
Neki mozda da al vecina ne..
Samo ako tako posmatras, i na reklami Big Mac izleda daleko lepse al nije bi do kolena najlosijoj pljeskavici. Svako ima drugaciji pogled na svet i ono sto nas okruzuje.
Pas je nastao iz potrebe coveka, jeste zivimo u modernom dobu kada oni mali nisu u stanju ni macku da oteraju al pas je i te kako korisna zivotinja, opet sve zavisi od rase doticnog.
Uporedio sam ih iz razloga sto neko pse smatra nizim oblikom zivota a za mene su to narkomani, ubice, psihopate, silovatelji, pedofili i ostali. Stvar je u tome mentoli truju pse po ulicama i na igralistima gde ima dece dok izigravaju gospodu.
Еј бре, наркоман је човек, као и силоватељ, он је способан да разуме последице својих (не)дела, а ако није, затвара се у посебне установе где се покушава рехабилитација.
Какве то везе има са псима који нису способни за тако нешто, већ се искључиво воде нагонима?
Шта ћемо сад, за сваког пса да испитујемо какви су му нагони и да ли може да буде опасан?
Јеси ти то поверовао оном лупежу Буди Грубићу који тврди како сви пси које ухвате прођу испитивања, па их онда пусте на улицу назад, јер забога, нису ваљда луди да пуште псе који могу да угрозе људе међу исте те људе.
А ови што гризу, то су шатро они које су власници напустили, па су фрустрирани и бла бла.
Па то дебилисање може да прође само код имбецила, сваки здраворазуман човек ће ти рећи да је пас непредвидив, као и свака друга животиња, с тим што пас може да нанесе озбиљне повреде човеку, поготово детету.
И какве су то онда лудости да су улице пуне паса, што тога нема у цовилизацији, у развијеним западним земљама, него нас пикушавају да направе будалама?
Иначе, и коњ је настао из потребе, и шта онда, какве то везе са животом има?
Пас у стану је користан таман колико би био користан и коњ, да блесан има коме да глуми слугу и да има како да изгуби дан, у чишћењу његових гована.
И на крају, пас јесте нижи облик живота, а наркоман је ипак човек, ако се ник оне узбуђује кад се по граду трују пацови који умиру у мукама, не видим чему чланак о томе како је пас умро од дављења канапом или како већ.
Али наравно, до тебе ово не допире, јер т ије мозак испран, ти скачеш као опарен кад неко помене отроване псе, али ти је нормално да постоје фирме које трују пацове и мишеве, и то редовно раде.