rostiljdzija
Ističe se
- Poruka
- 2.161
pa ako se ne daj boze prepoznate i nadjete slicnosti 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Što nedaj bože?pa ako se ne daj boze prepoznate i nadjete slicnosti![]()
pa oma idu dva razvoda brakaŠto nedaj bože?
ja udo 3 odavde jer nisu jadne znale kako da dopru do masculina...kod dve bio kum.Ufff ja sam upoznala ovde na forumu jednu sjajnu osobu,nije cesto tu,nije aktivan,momak je zaslužio svu moju pažnju,I dobio je ali samo on line jer smo na žalost daleko...Da smo bliže verujem da bih bilo svega.
Ja sam uživo upoznao trocifren broj ljudi sa neta, ali ne zahvaljujući ovom forumu. Uživo sam upoznao neke od ljudi sa ovog foruma, ali preko drugih sajtova, pre nego što sam ovde došaoŠta se desi kad se forumaši muško i žensko nadju oči u oči?i da li vam se to desilo nekad....![]()

I bolje što si! Svi bi odbili kad ne stavlja SOMBOLED šlaga u kavu.Neee,ni na kavu me pozvao nije...ok jesteee lažem ali odbila sam.
Smanji ribu, buraz. Registrovao si se prije mjesec dana, već tu o nekim neostvarenim vezama na daljinu pišeš.Ufff ja sam upoznala ovde na forumu jednu sjajnu osobu,nije cesto tu,nije aktivan,momak je zaslužio svu moju pažnju,I dobio je ali samo on line jer smo na žalost daleko...Da smo bliže verujem da bih bilo svega.

Nije se desilo nikad.Šta se desi kad se forumaši muško i žensko nadju oči u oči?i da li vam se to desilo nekad....![]()
Molim?Smanji ribu, buraz. Registrovao si se prije mjesec dana, već tu o nekim neostvarenim vezama na daljinu pišeš.![]()
VjerujemNe bi smeli da me pogledaju u oči
To je mentalitet.Zestok seks, bez razlike dali je u pitanju forumasica ili forumas
Neee,ni na kavu me pozvao nije...ok jesteee lažem ali odbila sam.

Dobro brej. Pusti devojku. Udace se za vecno. Ali je red prvo da se zabavi, da posle u braku ne zali kako nije prozivela zivot.Fora je u tome sto su se razni Madjari i Nemci infiltrirali u razne Srbske momente koristeci Forume - pa ako si nacionalno orijentisana i osvescena - bolje da "upoznajes ljude iz sela" nego ikakve forumase - i generalno - mozda ce ti ponuditi vise nego "Forumaske kafe i eventualno gudre, i brze zabave" - makar da "dises zdrav vazduh i jedes zdravu hranu" - naravno sto "opet zavisi od tvoje kilometraze haha"
Ipak, vecno je bolje nego kratkotrajnoa ovo je tako kratkoootrajnoooooooooooooooo o.o
Ijuuuu što s ti neki fin gospodinFora je u tome sto su se razni Madjari i Nemci infiltrirali u razne Srbske momente koristeci Forume - pa ako si nacionalno orijentisana i osvescena - bolje da "upoznajes ljude iz sela" nego ikakve forumase - i generalno - mozda ce ti ponuditi vise nego "Forumaske kafe i eventualno gudre, i brze zabave" - makar da "dises zdrav vazduh i jedes zdravu hranu" - naravno sto "opet zavisi od tvoje kilometraze haha"
Ipak, vecno je bolje nego kratkotrajnoa ovo je tako kratkoootrajnoooooooooooooooo o.o
Ta kakva udaja....Dobro brej. Pusti devojku. Udace se za vecno. Ali je red prvo da se zabavi, da posle u braku ne zali kako nije prozivela zivot.
Šta se desi kad se forumaši muško i žensko nadju oči u oči?i da li vam se to desilo nekad....![]()
Sjedi na avion sto je problemUfff ja sam upoznala ovde na forumu jednu sjajnu osobu,nije cesto tu,nije aktivan,momak je zaslužio svu moju pažnju,I dobio je ali samo on line jer smo na žalost daleko...Da smo bliže verujem da bih bilo svega.
Nije problem to ima više faktora,koji to ne dozvoljavaju ni meni ni njemu.Sjedi na avion sto je problem
Ja udata a on ozenjenNije problem to ima više faktora,koji to ne dozvoljavaju ni meni ni njemu.
Nije problem to ima više faktora,koji to ne dozvoljavaju ni meni ni njemu.
Neee,naprotiv oboje smo mladi i slobodni....jednostavno takav dogovor....samo nekoliko gradova dalje od meneJa udata a on ozenjen