Toxique
Primećen član
- Poruka
- 587
Šta se desi kad se forumaši muško i žensko nadju oči u oči?i da li vam se to desilo nekad....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imamo i sklopljene brakove medju forumasima tako da - svastaŠta se desi kad se forumaši muško i žensko nadju oči u oči?i da li vam se to desilo nekad....![]()

Wooooow i brakove,iznenadjena sam.....imamo i sklopljene brakove medju forumasima tako da - svasta
znas, kad te pozovu na kafu..vodi racuna..ne misle na kafu
![]()
Jos te niko nije zaprosioWooooow i brakove,iznenadjena sam.....
Neee,ni na kavu me pozvao nije...ok jesteee lažem ali odbila sam.Jos te niko nije zaprosio
Cek sad cu te ja iscimati na ppNeee,ni na kavu me pozvao nije...ok jesteee lažem ali odbila sam.
Ne ide to takoCek sad cu te ja iscimati na pp
A I ja Sam visokNe ide to takoja imam visoke prohteve....
Lijepo što pitaš, ali to je poput vojne tajne, heteroseksualne tajna, zato pravac ---->Šta se desi kad se forumaši muško i žensko nadju oči u oči?i da li vam se to desilo nekad....![]()
-stavi kafu, krenula sam, svratim samo po uloške i eto meimamo i sklopljene brakove medju forumasima tako da - svasta
znas, kad te pozovu na kafu..vodi racuna..ne misle na kafu
![]()
Jel s krilcima il bez....-stavi kafu, krenula sam, svratim samo po uloške i eto me
-ne moraš, popiću kafu ručno
![]()
Sa, i sa 6 kapljicaJel s krilcima il bez....
Ja Sam ti ovako nestoMoraš biti,kao što sam napisala lep,zgodan,neophodanpametan i moraš mi pronaći tačku koja me pogodi...dakle veoma teško pronaći tu tačku kod mene da se zainteresujem bar malo...
Night okSa, i sa 6 kapljica![]()
jedno pedes putaŠta se desi kad se forumaši muško i žensko nadju oči u oči?i da li vam se to desilo nekad....![]()
I neprijateljstva ..ono kao znas de zivim dodji slobodno ako imas ()()Mnoga prijateljstva se sklopila kao i mnogi brakovi
Ne bi smeli da me pogledaju u očiŠta se desi kad se forumaši muško i žensko nadju oči u oči?i da li vam se to desilo nekad....![]()