Drage zene

sinnke

Buduća legenda
Poruka
34.455
Recite vi meni jednu stvar. Ako ste sa deckom u vezi za koga ste sigurne da ne vara i nema sanse da vas praveri, to je vec i dokazao cim se zadrzao sa vama.

Da li bi vama smetalo sto on ima jaku potrebu da flerta i nadyebava se sa drugim zenama? Recimo izadjete van i on nema mira nego mora prici za drugi sto slobodnim zenama i napraviti pricu sa njima. koliko god da mu se one nabacuju, on nece sa njima, on jednostavno voli akciju.

Dakle da li bi vam to smetalo kod vaseg decka?

A zasto kad si sigurna da nece nikad prevariti?

pa eto smetalo bi mi. izadje samnom i prilazi drugim zenama, koji idiotluk, bilo bi mu poslednje, osim ako i on ne bi kulirao dok se ja zezam sa drugim muskarcima ali necu ga nikad prevariti.
ako to moze sasvim lepo da prihvati mozda bih i ja..mada ne bih igrala takve igrice, to je nepostovanje nekog pored koga si.
svi mogu da flertuju i da se zezaju, svi sigurno i imaju tu potrebu ali mozemo da se kontrolisemo nismo zivotinje ako nam je stalo do nekog.

pa eto smetalo bi mi. izadje samnom i prilazi drugim zenama, koji idiotluk, bilo bi mu poslednje, osim ako i on ne bi kulirao dok se ja zezam sa drugim muskarcima ali necu ga nikad prevariti.
ako to moze sasvim lepo da prihvati mozda bih i ja..mada ne bih igrala takve igrice, to je nepostovanje nekog pored koga si.
svi mogu da flertuju i da se zezaju, svi sigurno i imaju tu potrebu ali mozemo da se kontrolisemo nismo zivotinje ako nam je stalo do nekog.

Vidis ti imas problem. Prvi je nesigurnost u sebe, a drugi je sto ne verujes svom decku.

Vidis ti imas problem. Prvi je nesigurnost u sebe, a drugi je sto ne verujes svom decku.

to nema veze sa nesigurnoscu nego postovanjem
\kad ti dozvolis da tvoja devojka ili zena flertuje i zavodi pred tobom muskarce za susednim stolom onda mozes da glumatas ludilo kao sad na ovoj temi
glupa ti je tema,kad bolje razmislim. prilicno debilasta

to nema veze sa nesigurnoscu nego postovanjem
\kad ti dozvolis da tvoja devojka ili zena flertuje i zavodi pred tobom muskarce za susednim stolom onda mozes da glumatas ludilo kao sad na ovoj temi
glupa ti je tema,kad bolje razmislim. prilicno debilasta

Nije glupa, jer njemu cura moze biti monotona, ali je ipak odlucio ostati sa njom.

E tako i treba. Zna se ko nosi kitu.

ma nije tolko do kite nego je stvar poverenja.. samo krajnje nesigurna zena u sebe moze da popuje njegovom pogledu ka drugoj, mozda osmehu ili reci progovorenoj u bilo kojoj nameri pa cak i da je vise od flerta.

kad si siguran u sebe i partnera moz ga i ostaviti sa najvecim izazovom... konacno cak ako i podlegne ni to nije greh da se ubijes ko onaj kad zivi satro nesigurna sa tobom a misli na drugog...... ili obratno svejedno.

Eto ti si pala na testu. Ovo je trik pitanje. Znaci tebi je vazniji tvoj ego i tvoje vodstvo nad muskarcem, nego to koliko te on voli. Glupa si ko stup.
tebi je vazniji tvoj ego bez obzira na zenu koju navodno volis. i krajnje si nekulturan i prost muskarac. ne umes da razgovaras normalno. krajnje nevaspitan.

Recite vi meni jednu stvar. Ako ste sa deckom u vezi za koga ste sigurne da ne vara i nema sanse da vas praveri, to je vec i dokazao cim se zadrzao sa vama.

Da li bi vama smetalo sto on ima jaku potrebu da flerta i nadyebava se sa drugim zenama? Recimo izadjete van i on nema mira nego mora prici za drugi sto slobodnim zenama i napraviti pricu sa njima. koliko god da mu se one nabacuju, on nece sa njima, on jednostavno voli akciju.

Dakle da li bi vam to smetalo kod vaseg decka?

Pa ako bi mu to bio svakodnevni hobi, smetalo bi mi. Ali ako to radi onako ponekad i sa stilom, ne bi mi smetalo. Dosta muškarac to inače tako rade, a onda kada izađu sa ljubalju svojom među ljudi-ponašaju se kao kastrirani-drugi čovek, a bez njih-druga krajnost-kao pušteni sa lanca-e to mi je najjadnije ( i taj tip glupson i njegova ženska glupsonka i carstvo iluzija koje stvaraju sami sebi) Meni je ok da se čovek oseća i ponaša prirodno.
Msm ne treba da je mutav, ako malo očijuka- nije to strašno.

Back