Drage moje zene

Neke faze braka
Ludilo pre braka
Kurčenje u prvih 10 godina
Deca i podizanje dece u isto vreme
Onda studije
20 godina već se smoriš
Srebrna svadba i odgajena deca
Posle toga ide jedan period gde se malo odmarate od svega i svih
Posle pretpostavljam idu unuci

pa ohoho
evo manastirka ni sama sebi ne veruje tj, sta joj se desilo, mojoj bivsoj isto ne treba verovati, kao lep ko slika,. laze. . videla je samo da sam posten sto kod zena tesko da postoji, i da necu da je z....m, sto znaci da ona mene moze uvek

samo je lagerta priznala, nema sta ona da pristaje, on je morao, i kraj bajke

ti da postavis postenu temu,. pa da trazis postene odgovore, a ovo macku o rep

ej osvojio, pa ona pristala - aha, samo u bajkama
1. ko osvaja taj se ne zeni, treba izdrzati, najlakse osvojene se nikad NE ZENE
2. koje pristaju te...

ma ne valja ti tema, jel razumes ti? ili ja ne valjam sto sam se predao, osvojen, pregazila me je figurativno

Poslednja izmena:
kapitulirao sam.... a ti pitas zene kako su one kapitulirale, ali je uslov da zaista jesu, i moje sumnje se pokazuju osnovane, vi'is ovu na primer ydala se da manje poreza placa drzavi
Brak je formalnost koja postoji zbog birokratskih pogodnosti. Jedna od njih je i bolja poreska klasa.
Da nije tih pogodnosti, malo ko bi se odlucivao da formalno prevodi zajednicu zivota sa nekim.

Brak je formalnost koja postoji zbog birokratskih pogodnosti. Jedna od njih je i bolja poreska klasa.
Da nije tih pogodnosti, malo ko bi se odlucivao da formalno prevodi zajednicu zivota sa nekim.
Ovako i ja mislim. Mi smo se uzeli posle sedam godina zabavljanja, živeli smo zajedno, ali je meni došla želja za detetom, Pa onda kako će se dete prezivati, pa roditelji nisu u braku pa u školi peripetije i eto zašto sam se udala

Back