- Poruka
- 44.571
čime vas je osvojio vaš suprug da ste se pristale udati za njega?
A?
A?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma takooo je daj bre neke sehualne temeNe vrti ove teme iz "doba jure,...znam da tako s godinama, prosto ne verujes da su se neke stvari dogodile.
Verujem u sudbinu,...kako je bilo zapisano, tako je.
Ma takooo je daj bre neke sehualne teme

Ne pali kod svakogOstala sam trudna. Kraj bajke![]()
Pogledom ispod obrvačime vas je osvojio vaš suprug da ste se pristale udati za njega?
A?

Eeee...
jel vi'is kakve ste?čime vas je osvojio vaš suprug da ste se pristale udati za njega?
A?
jel vi'is kakve ste?
ti umesto da lepo, posteno postavis temu... da ste POZELELE da se udate za njega, ti pises da su samo "pristale", kao 'de bi to njima/vama prvima palo na pamet.
i sad su kao odgovori iskreni? mozda 1, ostali su konfuzni.

pa ohohoOhhoho
![]()
to i ja kazem, vi jedno pricate, a drugo raditePovoljnija poreska klasa![]()
Brak je formalnost koja postoji zbog birokratskih pogodnosti. Jedna od njih je i bolja poreska klasa.kapitulirao sam.... a ti pitas zene kako su one kapitulirale, ali je uslov da zaista jesu, i moje sumnje se pokazuju osnovane, vi'is ovu na primer ydala se da manje poreza placa drzavi
pa jel ova izjava laska tvom izabraniku? kao da nije on, niko drugi ne bi bio umesto njega, vec je on promenio tvoj princip? u tom smislu, ili je samo naleteo u pravo vreme,a inace ne bi ni za njegasvirao gitaru. ja imala 22 god.
srce malo.
al da se tad nisam udala verovatno ne bih nikad.
Ovako i ja mislim. Mi smo se uzeli posle sedam godina zabavljanja, živeli smo zajedno, ali je meni došla želja za detetom, Pa onda kako će se dete prezivati, pa roditelji nisu u braku pa u školi peripetije i eto zašto sam se udalaBrak je formalnost koja postoji zbog birokratskih pogodnosti. Jedna od njih je i bolja poreska klasa.
Da nije tih pogodnosti, malo ko bi se odlucivao da formalno prevodi zajednicu zivota sa nekim.
za takve slucaje znam od skora, ali ranije to nije bilo tako, za nas starijeBrak je formalnost koja postoji zbog birokratskih pogodnosti. Jedna od njih je i bolja poreska klasa.
Da nije tih pogodnosti, malo ko bi se odlucivao da formalno prevodi zajednicu zivota sa nekim.
drugi put tema da glasi kako vas je osvojio vas doticni, a ne pisi "suprug", jer odmah uskacu drzava, deca, birokratija... i kojekakvi josčime vas je osvojio vaš suprug da ste se pristale udati za njega?
A?
drugi put tema da glasi kako vas je osvojio vas doticni, ne pisi "suprug", jer odmah uskacu drzava, deca, birokratija...
ja kada sam dobvio to "suprug" kao da sam omcu sam sebi navukao