- Poruka
- 9.488
Svačija, i ženska. Ne diskriminišem, dobro dupe je dobro dupe 😉Čija ?![]()
Svačija, i ženska. Ne diskriminišem, dobro dupe je dobro dupe 😉Čija ?![]()
Ја само женска и гледам. Обожавам да видим згодну жену.Svačija, i ženska. Ne diskriminišem, dobro dupe je dobro dupe 😉
.....да кад се пењете уз степенице а иза вас се пење мушкарац, да обавезно посматра вашу позадину?
.....i ne samo kad se penju........да кад се пењете уз степенице а иза вас се пење мушкарац, да обавезно посматра вашу позадину?
И да ли вам је непријатено или пријатно због тога што знате шта се дешава у том тренутку?
pokondirena provincija ne zna za pravila bontona - žena se pušta da prodje jer se smatra da ima više obaveza a budala iza ima vremena da se bavi svojim veseljima...да кад се пењете уз степенице а иза вас се пење мушкарац, да обавезно посматра вашу позадину?
И да ли вам је непријатено или пријатно због тога што знате шта се дешава у том тренутку?
danas ti je ovo moderno,.....i ne samo kad se penju.....
Znalo je da mi se dogodi da šetam, zagledam se i odjednom eto me na suprotnom kraju grada .
Ima tu neka hipnotička moć.
I sad volim da pogledam, al noge me izdaju.
Vi mladi ste primili taj uticaj sotonističkog zapada.danas ti je ovo moderno,
misliš neka brzodajka a ono američki admiral u mirovini...
čuvaj se...
![]()
![]()
uvek si tero ženu da radi teže, siledžijo paorskaVi mladi ste primili taj uticaj sotonističkog zapada.
U moje vreme se znalo ko vozi traktor, a ko otvara kapiju.
Makaršta.uvek si tero ženu da radi teže, siledžijo paorska
Kod nas gutmorgen.kod nas u selo se kaže "Dobro jutro"
al tebi teško da poželiš a kamoli izgovoriš nekome...
kad ćemo prase?
vidi, neoženjeni žive kraće to stoji,Makaršta.
Žena je čovekov najbolji prijatelj.
Treba da se oženiš, pa da vidiš.
@Reefer seciKod nas gutmorgen.
Kase vratim.
Prvo ti dispečeš.
Kad ti pocije jutarnja smena?vidi, neoženjeni žive kraće to stoji,
ali oženjeni češće požele da umru
Pa ujutro valjda.....Kad ti pocije jutarnja smena?
dobar momak samo bistar ko litar bozePa ujutro valjda.....![]()
Naravno da je prijatno,zasto bi bilo neprijatno? Kad od dobre koke dobijem kompliment mjesec dana sam sretan ,ego do neba, jedino je problem sto se rijetko desava....да кад се пењете уз степенице а иза вас се пење мушкарац, да обавезно посматра вашу позадину?
Kao sto stara narodna poslovica kaze ,lako je zeni bez sisa u oci gledati ,ista stvar je i sa dupetom.Svačija, i ženska. Ne diskriminišem, dobro dupe je dobro dupe 😉
U šta joj gledaš kad nema dupeta?Kao sto stara narodna poslovica kaze ,lako je zeni bez sisa u oci gledati ,ista stvar je i sa dupetom.
u stepenice da ne padnem 🙂U šta joj gledaš kad nema dupeta?
Pametno.u stepenice da ne padnem 🙂
a koji ti ovo film ?Ма, ти си то гледао онај филм, па повезао са стварним животом.
![]()