DRAGE DAME,POMOZITE...

Julian_Duranona:
Ja bih zapalio mirisne svece, namestio krevet crnom svilenom posteljinom, obukao crvene tange i kimono sa zlatnim zmajem na ledjima. Naravno, izveo bih striptiz, sve dok ne ostanem samo u carapama i pufnastim papucama. Mislim da bi bila odusevljena!

e taj kimono ima u ubistvu u orijent expresu mozhda bi pocela da vrishti...bas ima jedna jeziva scena kad se prosheta prilika u tome
tako da...prvo moras da ispitash shta je na nju ostavilo traume
ili ne moras hihihihihi :)
kao sve lepo i onda je odvedesh na onaj sajt gde vrisne ona glava
:)
muka je i meni od mene ali nema veze
:)

kupi joj bre ikonu svetog stefana da se vrati veri a onda se pomolite zajedno
imash u radnjama za 95 i ikone.
imash i molitvenike jeftino 30 u crkvi
a onda je zaprosi. to ako je diskretno romantichna.
ako pristane a ti kazi da si se shalio
eto puno ideja a sad shta ja da kupim mojima hahahah nemam pojma : ))
e bilo je u politici muska strana nedelja sta kupiti curi-majci-sestri : )) neko iz gradjanskog sloja bi se zapanjio. :X

e mozes neke charape da joj k upis to sam nekad vec pisalai ako moze uz njenu garderobu, ako mislis da bi volela, ali sad treba provaliti da li bi volela...i da li je to uz njenu garderobu...stil...uplati privatnog detektiva da je prati kako se oblachi...pitaj mamu bre sta da joj kupis
eto moram na tebi da se izivljavam na tebi i na krstarici ali ako sam mogla da ne jedem posle osam mogu i da nepisem na krsta rici
aaaa pravopisna greshka

media7:
Zahvaljujem se svima koji pokusavaju da mi daju neku ideju,posebno damama a one druge jednostavno ignorisem...Nisam ovo pitao da bih se prepucavao sa nekim...Ima dobrih predloga,uglavnom od zenske strane...HVALA DRAGE DAME!!!!
Izvini media7, zaista nisam video da si ti postavio temu, jer sigurno ne bih bio neozbiljan da sam bio svestan te cinjenice. Nadam se da ce se sve zavrsiti na ignorisanju i da necu trpeti teze posledice. Bio sam nepazljiv i nisam primetio da se forum umirio i uozbiljio kad si ti dosao... Cak mi nije bilo dovoljno ni to, sto se forumskim kuloarima cuo sapat: "Leopold... Leopold? ...Leopold!... Leopold..."

Inace, mislim da poklon za Novu godinu ne treba da bude pokloncina, nego neka sitnica radi paznje. Kakvo zlato sto je neko gore pomenuo...mislim da je takva vrsta poklona preterana za ovu priliku. Znaci, ili kozmetike, ili nesto od "zimske opreme" sal, rukavice, kapa, ili neki CD, knjiga, i naravno uz to neka cokolada ili cokoladne bombone i tako to.

Slične teme

Back