- Poruka
- 11.760
Nek vam vrateKosovo odlomi Zapad,nešto se ne sjećam drevnih rvackih kraljeva u Kninu
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nek vam vrateKosovo odlomi Zapad,nešto se ne sjećam drevnih rvackih kraljeva u Kninu
"Vratili" su ga već jednom Turci i fašisti pa će i oviNek vam vrate
NIsam ja to smislio to su fakti.Još malo pa će biti da smo vodili Aušvic
Isto ko Erdogan kad udje u Izrael"Vratili" su ga već jednom Turci i fašisti pa će i ovi
Ali to nisu FAKTI,to je problemNIsam ja to smislio to su fakti.
Ali svakako sto ima posten Srbin s time? NISTA
Sto imam ja s nekim Ausvicem ili ovim ili onim? Kuhac me zaboli da se mene pita ja bih unistio sve drzave svi na selo i to je to.
Politika me ne zanima gadi mi se.
Ljudi kad oru i beru plodove rada su bolji od ovih gradskih
Misliš li da postoji Srbin koji nije četnik?Srećom odmah uključiše litije da se prekrsti čovek na pravdi boga....
Da li mislite da postoji Hrvat koji nije ustaša?
Hoćeš reći da je Kosovo još pod turskom kontrolom i da se ratovi 1912-1918 nisu dogodili??Isto ko Erdogan kad udje u Izrael
Postoji,NAŽALOST!Misliš li da postoji Srbin koji nije četnik?
Ne nego nece vam nitko vratiti nista.Hoćeš reći da je Kosovo još pod turskom kontrolom i da se ratovi 1912-1918 nisu dogodili??
Vratiti sam pisao pod apostrofima jer nam nije vraćeno već smo ga osvojili.Ne nego nece vam nitko vratiti nista.
Mozete jedino oteti.
Tema je za pismene, vezbaj malo....Misliš li da postoji Srbin koji nije četnik?
Sta je sa onima partizanima Hrvatima koji su poubijali onolike silne ustase na Blajburgu i oni su bili ustase ?Srećom odmah uključiše litije da se prekrsti čovek na pravdi boga....
Srećom odmah uključiše litije da se prekrsti čovek na pravdi boga....
Ali ja ti ništa ne radim,samo postojim...a ti se i dalje bojiš...Nemoj biti proljev cemu to?
Nista ti nisam uradio a znam biti jako opak.Danas sam tolerantan
Brao Domagoje...I ja se stidim Ovčare, Srebrenice...
Javi mi se u PPAli ja ti ništa ne radim,samo postojim...a ti se i dalje bojiš...
Odma stižemJavi mi se u PP
Što ti onda radiš ovdje?Tema je za pismene, vezbaj malo....
A Jasenovca jel se stidite?Ogromna većina Hrvata se ne stidi Oluje, baš kao što se i ogromna većina Srbijanaca ne stidi toga što je dovelo do Oluje.
Sloba ih zahebo na kraju bežanija.Ogromna većina Hrvata se ne stidi Oluje, baš kao što se i ogromna većina Srbijanaca ne stidi toga što je dovelo do Oluje.
Sumnjam da ima živih i odgovornih za Jasenovac. Zašto bi se netko stidio nečega što s njim nema veze? Jel se ti stidiš Jasenovca?A Jasenovca jel se stidite?
Stidiš li se Jasenovca?Stidi li se Europa Dana D?