Dragan Vasiljković : "Mnogi Hrvati se stide Oluje..."

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U Istri su se Srbi vozili tenkovima 1990. od Pazina do Pule da uplaše Istrane. Nisu ih uplašili ni u Istri ni u Dalmaciji kada su Srbi uz pomoć JNA izveli Balvan revoluciju oko u Kninu i okolici. Poslije toga Srbi više nisu bili bratski narod u cijeloj Hrvatskoj.
Ima Srba koji vide to sve trezveno ja sam jednog krimosa koji je bio s Ljubom Zemuncem slusao kako govori dajte budite fer i priznajte to sto ste radili u Hrvatskoj je odlomiti ljudima komad drzave.Zato Kosovo ode ima nesto kao kazna ipak

Zamislite da Hrvati iz Vojvodine urade isto zabarikidiraju granice i tako par godina svoju enklavu ..

Nije za usporedbu...
Zamislite da "Hrvati Kragujevca" rade opsadu grada iz svojih uporista oko grada, dok SE istovremeno probija "koridor" kroz Sandzak da SE to sve nekako poveze...

Jos onaj moderator Djavolcic jucer hladno napise: "Hrvati su dobrovoljno napustili hrvatsku posavinU - DI JE PROBLEM?"

.

a za koga ti botuješ, ako te nije sramota da kažeš?
Nisam to ja rekao nego osuđeni ratni zločinac koji je klao i silovao po RSK.

"Okupili su se neki Srbi koje ne poznajem, skupili su vreću para, koju su mi dali na granici. Dali su mi 30-ak hiljada dolara, ključeve od automobila i ključeve od stana od 45 kvadrata. To nije bilo iz budžeta, da se razumemo. Tu su učestvovali sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Zvezdini navijači… To su stvarno patriote. Svakog od njih koji su tamo bili možete da pogledate pravo u oči i u njima vidite pravog rodoljuba. Hvala im puno za to“, rekao je Vasiljković, pa dodao:

„Rekli su mi: „Ovo ti je, kapetane, da imaš da kupiš novo odelo„. Stvarno me to dirnulo, nisam to očekivao“.

https://nova.rs/vesti/politika/kapetan-dragan-priznao-da-su-mu-vucicev-sin-i-delije-dali-30-000/

Da li mislite da postoji Hrvat koji nije ustaša?

Naravno da postoji, bio tamo mnogo puta. Fini i normalni ljudi, isto kao i mi, nema neke posebne razlike. Nego se političari trude da zlodela pojedinaca prilepe celom narodu i da se veštački podgrejavaju tenzije iako sadašnje generacije nemaju veze sa tim.

Da.. čak su i hrvatski sudovi to dokazali, ako nisi znao da ne lupaš gluposti i sam sebe lažeš.
Pošto podržavaš koljača i silovatelja, samo dva info za tebe.
Lažni kapetan je PRVA osoba sa australijskom državljanstvo koji je ikada izručen nekoj stranoj državi. Sve je jasno koliko su imali dokaza jer su ga u RSK poslali takođe osuđeni ratni zločinci Jovica i Franko kome nisu smetali da taj ološ siluje i ubija dokle god je donosio tal od opljačkanih ljudi u ratu.
I pod dva, pre odlaska u školu rezervnih podoficira, lažni kapetan je bio vlasnik javne kuću u AUS.
Sada radi gudrovinu sa Lukom Bojovićem, njih dvojica sa Škaljarima truju našu decu.

Srbi se ne stide Srebrenice, ni logora Manjače, ni ubijanja zarobljenih Hrvata u Vukovaru, kao ni ubijanja ranjenika u Vukovarskoj bolnici.
да су другачије околности, и те како би се требали стидети - овако поред непокајаних усташа и потурица за много веће и горе злочине и геноцид над србима, неки претерани стид би био дегутантан искрено

Zamislite da Hrvati iz Vojvodine urade isto zabarikidiraju granice i tako par godina svoju enklavu ..
:lol:
не могуће ни замислити - хурвати су у Србији увек били на 1 до 2 процената становништва, а на простору који је данас хр - срби су увек чинили велики проценат
чак и данас, после више од века хурватског геноцида над србима тамо, их има барем 5%

U Istri su se Srbi vozili tenkovima 1990. od Pazina do Pule da uplaše Istrane. Nisu ih uplašili ni u Istri ni u Dalmaciji kada su Srbi uz pomoć JNA izveli Balvan revoluciju oko u Kninu i okolici. Poslije toga Srbi više nisu bili bratski narod u cijeloj Hrvatskoj.
Velikosrbi su poznati separstisti no s tim je zavrseno Kosovo im je cjena koju su morali platiti.
Mozda pokusaju na brdu Litij

4 godine pokusaja drzave u drzavi Srpskih pobunjenika.
Hrvati iz Vojvodine bi imali čak i više šanse da im ta hipotetska država bude prosperitetna, Vojvodina je bar bogat kraj sa plodnom zemljom.

Ako izuzmemo istočnu Slavoniju, RSK je bila sastavljena od najvećih hrvatskih vukoj*bina, najsiromašnijih, najzaostalijih i najškrtijih krajeva - Korduna, Like i dalmatinske Zagore. Mislim, što reći za državu kojoj je Knin glavni grad.:lol:

Da je RSK nekim čudom opstala živo me zanima od čega bi njeni stanovnici živjeli. Od poljoprivrede u ličkom i dalmatinskom kamenjaru? Od turista koji bi navalili u Glinu, Vojnić i Korenicu?

Hrvati iz Vojvodine bi imali čak i više šanse da im ta hipotetska država bude prosperitetna, Vojvodina je bar bogat kraj sa plodnom zemljom.

Ako izuzmemo istočnu Slavoniju, RSK je bila sastavljena od najvećih hrvatskih vukoj*bina, najsiromašnijih, najzaostalijih i najškrtijih krajeva - Korduna, Like i dalmatinske Zagore. Mislim, što reći za državu kojoj je Knin glavni grad.:lol:

Da je RSK nekim čudom opstala živo me zanima od čega bi njeni stanovnici živjeli. Od poljoprivrede u ličkom i dalmatinskom kamenjaru? Od turista koji bi navalili u Glinu, Vojnić i Korenicu?
Krajina je više muda Hrvatska koja je trebalo sacuvati inace sve sto si opisao je točno teška vukojebina.
Bolje je bilo prije rata u Krajini jer Srbi su znali oko toga bolje no eto htjeli su drzavu nisu prihvatili autonomiju kao ponudu od Tudjmana a to bi bilo ko da odsječeš muda Hrvatskoj nije bilo izbora nego rat i zavrsilo kako zavrsilo

Ima li Srbin da nije četnik je bolje pitanje?
znao je moj pokojni ujac reć nisu problem hrvati i srbi
nego usraše i četnici.

i sad kad se neko omata zastavom a usta puna domoljublja
samo je pitanje na koji način oštećuje državu i narod.
ko onaj veliki domoljub sa hitlerovim brčićima šta je zaboravio uplatit nekoliko milijuna kuna poreza...

4 godine pokusaja drzave u drzavi Srpskih pobunjenika.
замислите да ти нијеси тупан
незамисливо
смраде кад дођеш у моју кућу пријетити да ћеш ОПЕТ убит, поклат
добићеш заслужено
само смо имали несрећу да су нам Срби "браћа" тако да су нас подржали да пропаднемо

Krajina je više muda Hrvatska koja je trebalo sacuvati inace sve sto si opisao je točno teška vukojebina.
Bolje je bilo prije rata u Krajini jer Srbi su znali oko toga bolje no eto htjeli su drzavu nisu prihvatili autonomiju kao ponudu od Tudjmana a to bi bilo ko da odsječeš muda Hrvatskoj nije bilo izbora nego rat i zavrsilo kako zavrsilo
да је то Туђман нудио не би било рата
то је Рашковић хтио али то вама није одговарало

Ima Srba koji vide to sve trezveno ja sam jednog krimosa koji je bio s Ljubom Zemuncem slusao kako govori dajte budite fer i priznajte to sto ste radili u Hrvatskoj je odlomiti ljudima komad drzave.Zato Kosovo ode ima nesto kao kazna ipak
како себи дајете за право да будете такви нељуди?

у вашим ријечима нема ничег људског

не серите

Nije za usporedbu...
Zamislite da "Hrvati Kragujevca" rade opsadu grada iz svojih uporista oko grada, dok SE istovremeno probija "koridor" kroz Sandzak da SE to sve nekako poveze...

Jos onaj moderator Djavolcic jucer hladno napise: "Hrvati su dobrovoljno napustili hrvatsku posavinU - DI JE PROBLEM?"

.
Pa da je neko od "rvata kragujevca " pravio sapune i riješavao "hrvatosjekom" bili bi budale da opet samo sjede

Ima Savjesnih Srba i Hrvata koji nikad nisu žmirili na jedno oko kad su smradovi na obe strane u pitanju.
Krimosi su bili jako tjesno povezani s vrhovima obe države i radilo se svašta.
Još je bagre živo i dok ne pokrepa zadnji nema boljeg svijeta.
Taj usrani nacionalisticko shovinisticki duh je jos živ.
Mislim da su "savjesni Srbi" većinom u jamama

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back