Dragan Šutanovac novi ambasador Srbije u Vašingtonu

Да ли после постављања Јелене Милић и ШуНАТОвца за амбасадоре било коме од српских патриота није јасно са каквим олошем на власти имамо посла? Нема већег издајника у Србији од Александра Вучића. Зато, браћо патриоте, доле Вучић и његов издајнички режим а не празне приче о жутима!

sada se vidi koliko je u stvari vulin i ceo vučićev režim u stvari kriminalni i da nemaju nikakve skrupule i primcipe samo da ostanu na vlasti sarađivaće i sa ljudima koje su do juče zvali žuti ološ i izdajnici

ovo je kriminalni režim i to im je jedina ideologija i lična karta kriminal korupcija i sve ćemo dati i prodati samo da smo na vlasti i da se bogatimo

Ne čudi me kad znam da je u pitanju lik koji je predložio Sašu Jankovića za predsednika.
он је уништио ДС после одласка кукавног Тадића он је био председник и поцеопао странку од тад фактички нема опозиционе организације која иима општинске одборе у целој Србији

Огласио се и дебели Срки само је заборавио Гордану Чомић

1737041008829.png

Dragan Šutanovac, predsednik Saveta za strateške politike i nekadašnji ministar odbrane biće novi ambasador Srbije u Vašingtonu, saznaje N1.

Imenovanje Dragana Šutanovca za ambasadora Srbije u Vašingtonu danas je prošlo sednicu Vlade.

Srbija bi sada trebalo da Sjedinjenim Američkim Državama pošalje zahtev za agreman. Tek pošto agreman bude odobren u Vašingtonu, što je procedura koja traje između 40 i 60 dana, Šutanovac će moći da stupi na dužnost ambasadora.

Pogledajte prilog 1672171

Da li je ovo dobro rešenje za našu državu i da li je sav žuti ološ morao da ode kod najvećih izdajnika Srbije?

https://n1info.rs/vesti/dragan-sutanovac-novi-ambasador-srbije-u-vasingtonu/
Žvalo izdajnik jos samo brata Andreja da postavi za ambasadora na Kosovu* i zavrsio je. 😆

Prestavljace interese svoje zemlje .
Iako je demokrata pottpuno imam poverenhe da ce svoju funkciju obavljati kako treba.Lego na rudu.
Ko? Vučić? :lol:

Šta lego na rudu? Kako to uništio vojsku, najveći izdajnik, žuti ološ, lopov i još milion ljagi i pljuvačina a sad može? Kakvu to onda ******i precednik poruku šalje nama građanima?

Nego, fora je opet u mudroj spoljnoj politici našeg precednika. On misli da kad serre po televiziji i društvenim mrežama kako ga ruši CIA,FBI i Amerika i kako plaćaju domaće izdajnike , da to niko tamo ne gleda i ne beleži. A zna se da je Šutanovac američki čovek. I onda su lepo rekli, ne samo da ćeš da primiše resu za nis nego ćeš da postaviš za ambasadora ni manje ni više nego Šutanovca. A svaki put kad je lupetao, dobio je po nosu. Što on, što mi kao građani ove jebbene države.

Ko? Vučić? :lol:

Šta lego na rudu? Kako to uništio vojsku, najveći izdajnik, žuti ološ, lopov i još milion ljagi i pljuvačina a sad može? Kakvu to onda ******i precednik poruku šalje nama građanima?
Поруку: "Дођи, све ти је опроштено, са нама си заштићен од свега, па и закона!" :ortaci3:

Back