Bren
Elita
- Poruka
- 22.766
I onda nisu svi isti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde što je Šutanovac obrnuto ćurak nego je pitanje zašto je šoravi obrnuto ćurakIzgleda ga uhapsio a sta mu radio ko ce to znati pa obrnuo curak sutanovac haha
Prestavljace interese svoje zemlje .Ajde što je Šutanovac obrnuto ćurak nego je pitanje zašto je šoravi obrnuto ćurak
он је уништио ДС после одласка кукавног Тадића он је био председник и поцеопао странку од тад фактички нема опозиционе организације која иима општинске одборе у целој СрбијиNe čudi me kad znam da je u pitanju lik koji je predložio Sašu Jankovića za predsednika.
"Никад са жутим олошем!" Тако рече преЦедник или његово друго ја Чале Брмбара.Sta kazu lojalisti za ovakav genijalan potez...
![]()
Žvalo izdajnik jos samo brata Andreja da postavi za ambasadora na Kosovu* i zavrsio je.Dragan Šutanovac, predsednik Saveta za strateške politike i nekadašnji ministar odbrane biće novi ambasador Srbije u Vašingtonu, saznaje N1.
Imenovanje Dragana Šutanovca za ambasadora Srbije u Vašingtonu danas je prošlo sednicu Vlade.
Srbija bi sada trebalo da Sjedinjenim Američkim Državama pošalje zahtev za agreman. Tek pošto agreman bude odobren u Vašingtonu, što je procedura koja traje između 40 i 60 dana, Šutanovac će moći da stupi na dužnost ambasadora.
Pogledajte prilog 1672171
Da li je ovo dobro rešenje za našu državu i da li je sav žuti ološ morao da ode kod najvećih izdajnika Srbije?
https://n1info.rs/vesti/dragan-sutanovac-novi-ambasador-srbije-u-vasingtonu/
Ko? Vučić?Prestavljace interese svoje zemlje .
Iako je demokrata pottpuno imam poverenhe da ce svoju funkciju obavljati kako treba.Lego na rudu.
Vulin o imenovanju Šutanovca za ambasadora SAD: Čovek koji je izbacio DS iz skupštine zaslužuje da mu oprostimo ružnu prošlost
https://nova.rs/vesti/politika/vuli...ine-zasluzuje-da-mu-oprostimo-ruznu-proslost/
Поруку: "Дођи, све ти је опроштено, са нама си заштићен од свега, па и закона!"Ko? Vučić?
Šta lego na rudu? Kako to uništio vojsku, najveći izdajnik, žuti ološ, lopov i još milion ljagi i pljuvačina a sad može? Kakvu to onda ******i precednik poruku šalje nama građanima?
Ceska, tamo je nekada imao biznis...kakav biznis, ko bi ga znaonego gde će Đilas za ambasadora?![]()