Dragan Milić razrešen funkcije direktora Kardiohirurgije UKC Niš

Majstor Života

Veoma poznat
Poruka
11.241

Univerzitetski klinički centar (UKC) u Nišu je danas saopštio da je Dragan Milić razrešen s mesta rukovodioca Klinike za kardiohirurgiju.
U saopštenju uprave UKC se kao razlog navodi što je dr Milić „tokom dužeg vremenskog perioda iznosio je na društvenim mrežama i u javnim nastupima neistine o radu UKC Niš, kršeći na taj način dokumenta o radu i ponašanju UKC Niš“...

Verovatno je do ovoga:
https://www.instagram.com/dr.dragan.milic/reel/DQpb7rCjQ3h/

Pre tačno godinu dana, iako sam ispunjavao sve zakonom propisane uslove, iako sam jedini lekar u Srbiji sa 3 završene specijalizacije (iz opšte hirurgije, vaskularne hirurgije i kardiohirurgije), izbačen sam sa Medicinskog fakulteta u Nišu. Svi članovi komisije koji su potpisali moje izbacivanje su vezani teškim koruptivnim i kriminalnim radnjama… O svima njima ću sukcesivno….

Najeklatantniji primer tog epskog kriminala je član komisije Aleksandar Redźek, sadašnji direktor klinike za kardiohirurgiju u Sremskoj Kamenici. Verovali ili ne, Redźek je izabran za redovnog profesora na medicinskom fakultetu u Novom Sadu na osnovu falsifikovane dokumentacije kada je tudje radove prijavio kao svoje!!! On je mrtav hladan izbacio dva istinska autora u tim radovima i DOPISAO UMESTO NJIH SEBE!!! Autori Cecile Laroche i Antonia Sambola SNS magijom postaju Aleksandar Redžek i on zahvaljujući brutalnoj intelektualnoj kradji postaje redovni profesor!!! Njegovu lažnu prijavu potvrdila je kao regularnu i tačnu pravna služba medicinskog fakulteta a potom i Univerziteta u Novom Sadu što znači da je u pitanju organizovana kriminalna grupa koju je morala da procesuira UKP. Na osnovu ove falsifikovane dokumentacije Akeksandar Redžek biva izabran za redovnog profesora 1.8.2020. nakon čega prima platu duže od 5 godina kao lažni profesor falsifikator i čini štetu budžetu Republike Srbije od preko 100 000 evra!!! Doduše, Aleksandar Redźek ima nešto što ga čini nedodirljivim i iznad zakona a to je da je potpisnik javne podrške SNS-u za izbore. A svi znamo da je SNS iznad zakona u ovoj zemlji.

U svakoj normalnoj zemlji, Aleksandar Redžek bio bi trenutno izbačen sa fakulteta, lekarska komora bi morala da mu uzme licencu a tužilaštvo i sud bi morali zbog falsifikata dokumenata na osnovu kojih je stekao protivpravnu imovinsku korist da ga osude na višegodišnju kaznu robije… ne i u ovoj Srbiji Divljeg Zapada koju je stvorio SNS… i onda kao lażni profesor Redźek želi da kroji sudbinu niškoj kardiohirurgiji sa verovatno krajnjim ciljem da se kardiohirurgija u Nišu zatvori jer su lukrativne kombinacije sa pacijentima Juga Srbije prekinute…

Ili ovo jako zabolelo:
https://www.instagram.com/dr.dragan.milic/reel/DVeUkr9iLi8/

Dragan Vučićević, urednik Informera, nakon što sam objavio da je operisan u Nemačkoj a ne u Srbiji, putem socijalnih mreža potvrdio je da je operisan u Nemačkoj pri čemu je dao i “razjašnjenje” zašto se to desilo…

Kaže da je to uradio zato što se te operacije ne rade u Srbiji i da je on bio hitan slučaj. Ova konstatacija nije tačna jer se ta operacija radi u svim kardiohirurškim centrima u Srbiji. Hitan slučaj nije bio jer se hitni slučajevi moraju operisati u prvih 24 sata… Zanimljivo je da je on jedini takav “hitan slučaj” u Srbiji koji je specijalnim letom upućen u Nemačku. Zašto samo on a ne i ostali pacijenti u Srbiji? Da li on jedino ima poseban VIP tretman? Da li je njegov život važniji od života ostalih gradjana Srbije?

Hirurg koji je operisao Dragana Vučićevića, urednika Informera, bio je naš gost u Nišu kada smo operisali niške pacijente istom tom metodom kojom je operisan i Vučićević. Naši pacijenti su operisani sa uputom bez da su platili lečenje. Nakon toga direktor UKC Niš Zoran Perišić podiže krivične prijave protiv naše klinike zbog “nelegalnog” rada?!?!?? Očito je običnim gradjanima Niša i običnim smrtnicima zabranjeno da se operišu ovom metodom i da je to rezervisano samo za VIP naprednjačku “elitu”…

Iz svega je potpuno jasno da se urednik Informera, Dragan Vučićević, operisao u Nemačkoj jer nije imao poverenje u zdravstveni sistem Srbije jer je i te kako svestan i zna koliko je zdravstvo razoreno i uništeno u našoj državi. Javno priča i hvali “dostignuća” u zdravstvu Srbije ali kada njemu treba brže bolje leti u Nemačku…

Univerzitetski klinički centar (UKC) u Nišu je danas saopštio da je Dragan Milić razrešen s mesta rukovodioca Klinike za kardiohirurgiju.
U saopštenju uprave UKC se kao razlog navodi što je dr Milić „tokom dužeg vremenskog perioda iznosio je na društvenim mrežama i u javnim nastupima neistine o radu UKC Niš, kršeći na taj način dokumenta o radu i ponašanju UKC Niš“...
Gledao danas na TV-u.Covek postao nepodoban.

Kao što smo videli i proverili posle 5. oktobra srpski junaci su ili po zatvorima ili ubijeni ili služili za iživljavanje engleza u nekom nelegaalnom tribunalu....da ne bi izdajnici tipa milića, koštunice ovih tužilaca i profesora ubijali najbolje srbe društveni interes je da se da primer kako izdajnici prolaze. Najgluplji su mi ovih 10 iz 63. padobranske koje su izdajnici razjebali, a oni ih podržavaju....posebno glupi ljudi ...

Ili ovo jako zabolelo:

Dragan Vučićević, urednik Informera, nakon što sam objavio da je operisan u Nemačkoj a ne u Srbiji, putem socijalnih mreža potvrdio je da je operisan u Nemačkoj pri čemu je dao i “razjašnjenje” zašto se to desilo…

Kaže da je to uradio zato što se te operacije ne rade u Srbiji i da je on bio hitan slučaj. Ova konstatacija nije tačna jer se ta operacija radi u svim kardiohirurškim centrima u Srbiji. Hitan slučaj nije bio jer se hitni slučajevi moraju operisati u prvih 24 sata… Zanimljivo je da je on jedini takav “hitan slučaj” u Srbiji koji je specijalnim letom upućen u Nemačku. Zašto samo on a ne i ostali pacijenti u Srbiji? Da li on jedino ima poseban VIP tretman? Da li je njegov život važniji od života ostalih gradjana Srbije?
Bio je hitan slučaj samo nije smelo da se zna zašto je hitan slučaj. Priča oko operacije na srcu je samo dimna zavesa. Procurili su rendgenski snimci Konjoglavog. Dakle, evo pravog razloga zašto je morao da ode iz Srbije da bi se operisao

1772829110479.png

Ili ovo jako zabolelo:

Hirurg koji je operisao Dragana Vučićevića, urednika Informera, bio je naš gost u Nišu kada smo operisali niške pacijente istom tom metodom kojom je operisan i Vučićević. Naši pacijenti su operisani sa uputom bez da su platili lečenje. Nakon toga direktor UKC Niš Zoran Perišić podiže krivične prijave protiv naše klinike zbog “nelegalnog” rada?!?!?? Očito je običnim gradjanima Niša i običnim smrtnicima zabranjeno da se operišu ovom metodom i da je to rezervisano samo za VIP naprednjačku “elitu”…

Iz svega je potpuno jasno da se urednik Informera, Dragan Vučićević, operisao u Nemačkoj jer nije imao poverenje u zdravstveni sistem Srbije jer je i te kako svestan i zna koliko je zdravstvo razoreno i uništeno u našoj državi. Javno priča i hvali “dostignuća” u zdravstvu Srbije ali kada njemu treba brže bolje leti u Nemačku…
To je prošlo ispod radara. Čudno, s obzirom da znamo da konjformer koristi svaku situaciju da optuži ''zle blokadere''. Očekivala sam žalopojke, organizovano skupljanje cveća i bombonjera za bolesnika
:mrgreen: A onda ide vest da su i ovog dr otpustili. Pisala sam i onom endokrinologu. Njihova krivica je što nisu kupili diplome kao ostali ''eminentni stručLJaci'' kod kojih ''elita'' ni psa ne sme da operiše.

To je prošlo ispod radara. Čudno, s obzirom da znamo da konjformer koristi svaku situaciju da optuži ''zle blokadere''. Očekivala sam žalopojke, organizovano skupljanje cveća i bombonjera za bolesnika
Pa jasno je zašto je prošlo ispod radara.
Uputstvo: pogledati fotografiju u prethodnom postu

Verovatno je do ovoga:
https://www.instagram.com/dr.dragan.milic/reel/DQpb7rCjQ3h/

Pre tačno godinu dana, iako sam ispunjavao sve zakonom propisane uslove, iako sam jedini lekar u Srbiji sa 3 završene specijalizacije (iz opšte hirurgije, vaskularne hirurgije i kardiohirurgije), izbačen sam sa Medicinskog fakulteta u Nišu.

Џабе ти Драгане све те твоје три специјализације,
кад не умеш да поправиш српско друштво, већ га гураш у конфликт.

Закључујем да ти ни не желиш да га поправиш !?

Што рече Душко Радовић
"Ко се за шта борио, видимо по ономе што је створио !"

Prošlo ispod radara ali ne i ispod rendgena.:aha2:
Izgleda operacija prijala jer prosro se grlica:

Najbolji položaj za defekaciju je onaj koji nam je urođen i koji koristimo kad nas negde u prirodi prićera - čučanj. S te strane, g.Konjoglavi će uskoro moći da prazni svoju napaćenu dušu na nekom od čučavaca rehabilitacioe ustanove na adresi Bačvanska 14, 11000.

Џабе ти Драгане све те твоје три специјализације,
кад не умеш да поправиш српско друштво, већ га гураш у конфликт.

Закључујем да ти ни не желиш да га поправиш !?

Што рече Душко Радовић
"Ко се за шта борио, видимо по ономе што је створио !"

O, pa gde si ti ,Obiliću, sivi tiću. Učiš li nešto, a? Učiš, al slabo ide.
Al, u pravi si: ovaj CIA Milić ne ume da popravi srpsko društvo.
A zato olinjali Zoran Perišić može?
Ajd' pogledaj edukativni video od pre desetak dana

Back