- Poruka
- 44
Ко о чему досманлија gay-boy о пушењу. Смрад може да буде само оно што јесте - ПОГАН !
Са гађењем,
Крстан Ђ. Ковјенић
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
http://www.srpskapolitika.com/diskusije/viewtopic.php?p=12252&sid=5f2349155cbc7d610c316936eb0a9a27Надам се да ће модератор бановати Крстана Ковјенића који је просуо толику количину лажи против мене да је то неподношљиво за нормалног човека, а уз то тај безобразник је украо мој објављени есеј и потписивао га његовим именом и нормално је било да се браним од излива примитивних увреда и безочне крађе моје интелектуалне својине.
Господине, овде не можете применити комунистичку симетрију, јер имам право да се цивилизованим аргументима браним од примитивних напада преко овог форума једног доказаног лопова који је јавно покрао моју интелектуалну својину, законом заштићену.
Не можете у исти кош да трпате онога ко краде туђе есеје, ко пласира лажи и најгоре увреде, са оним ко је покраден, на чији рачун је Крстан пласирао толико увреда на мој рачун без разлога.
Остали дискутанти добро виде ко је ко и ко је шта написао на овом цењеном форуму.
Никада ми није пало на памет да увредим било ког дискутанта, што ћете и ви потврдити на вашем примеру - никада нисам имао никакав неспоразум са вама, али сигурно ћу се аргументима бранити од јавних увреда преко форума!
Ја сам био први за то да се са овог форума банује Крстан Ковјенић, плагијатор, који не уме да води разумну дискусију него вређа све дискутанте редом.
Колико је познато, ја већ дуго времена јавно указујем на штету коју Крстан Ковјенић наноси овом цењеном форуму, што је добро познато свима!
Дакле, ја сам да се са овог форума дефинитивно банује Крстан Ковјенић који већ има јавну опомену због увреда!
У цивилизованом свету се зна: злопочинилац сноси последице свог злопочинства, а жртви следује сатисфакција!
С обзиром да је Крстан тај који је јавно вређао мене и остале дискутанте, с обзиром да Крстан има последњу опомену, ја сам први за то да се такав искључи са овог цењеног форума, како би се овде могло разговарати цивилизовано, достојанствено и без увреда!
Господине модераторе, апелујем на вас да сачувате достојанство овог форума, а биће сачувано ако искључите Крстана Ковјенића који непримерно овде јавно вређа мене и остале дискутанте, који овај форум жели да претвори у трибину за примитивно иживљавање његове фрустрације. Сигуран сам да ћете се побринути да све нас дискутанте поштедите Крстанових примитивних увреда. Погледајте све топике редом и сами се уверите у све ово!
Хвала!
Zašto nabijate glavu u pesak.?Cela Srbija zna da je BT sa kompletnim vrhom svoje stranke homoseksualac.Čovek vam iznese istinu i njegovoj psihi,a vi napadnete Krstana i onda dođe do uvreda.
Možda vas istina boli i vređa,ali to je istina o BT.
ajde radikali!
podržpte kolegu, ili ga se možda STIDITE?
ma 'ajte molim vas, gospodjo, gde ste videli da se radikali stide
sad će oni....
Смрад може да буде само оно што јесте:
Kрстан Ђ. Ковјенић
Ma ne prizivaj djavole..![]()
O,javio nam se i treći starkelja,tzv drbob!Sada lepo imamo 3 leša!Pardon,2 leša
(pobedonoscev i drbob) i 1 podgrejan leš(smrad krstan)!Vi smrdljivi,truli i raspali leševi,
morate da skapirate da je vama mesto u mrtvačnici,a ne po forumima!